Jaivanpa koja si ti kraljica😂
Moja frendica snimala porod s drugim djetetom i pokazivala mi na mobu. Ona snimala jer joj šogi tam radi, inace ne znam da bas smiju snimat...
Curke hvala na svjetima i prijedlozima. Evo, muz dosao kuci i pitao me dal mi se štucalo🙊🙈 Dala mu popis za DM, a on otisao u city a tamo žuta srijeda i hrpa ljudi. Veli da je dosao tamo gleda mob.,gleda police sav pogubljen u tom mravinjaku. I slucajno naletio na frendicu koja radi u DM-u koja mu sve trpala u košaru, on je samo pokazivao popis sa slikama proizvoda i govorio kolicine koje mu trebaju. Veli mu ona da se vidi da je tek pocetnik, za sljedeci shopping-dva ce znat vec napamet gdje sta stoji...😂😂😂
Jaivanpa prvo ne pise danima i sad pod trudovima zena tipka ko luda! Legenda!
Bok cure, sorry sto upadam ko padobranac, ja sam na ljetnim bebicama 2020, ali citam i vas..
Jaivanpa svaka cast zeno!!! Navijam cijelo popodne da sve prodje uspjesno :)
Jaivanpa, ocekujemo jos koje javljanje ubrzo😉😁 jos malo izdrzi😁😉💪 čeeekaaamooo...😊🤗
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Jaivanpa hvala na live prijenosu , koliko god si me zabrinula da je sve ok sad si me i nasmijala. Nadam se uskoro da je sve gotovo i da bebica ubrzo stiže 🙏💙
Isss ja nasred Konzuma velim muzu cekaj da vidim jel cura s foruma rodila! 😂😁🎊🎉 Jaivanpa zeno ti si kraljica! 😂😂😁😁😁 Cekamoooooo 😁😁🤞🤞🤞🙏🙏
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Iva, bravo za sve sto si prosla😘👍
Stella, ti si me zbunila, nisam znala pises li o prvom porodu ili si ti to vec brzinski obavila?🤔 cestitaam!!!
Ajme, koliko poroda, toliko razlicitih prica, nikad ne znas sta te ceka.
Mare, na vjencanju izdrzi tek toliko da izgovoris uzimam, a onda mozes lec😁
Cim sam maloprije procitala grizlin post o tetrama, zaletila sam se do konzuma, ali nista nisam nasla.
Super su mi ova gnijezdenja, hrabrice, super mi je uzorak. Dajte jos koju slicicu. Grizli, ti komodu, a lavica tapete😊
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Jaivanpa majke ti pa ti si zena zmaj... Na 9 cm ona kulerski tipka nama izvjestaj. Zeno ja ti skidam kapu... Prosla sam dva puta to isto al bome sam na 9 cm govorila da ja to ne mogu 🤣.
Bravo zeno 💞💞💞
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji