ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LoBi
    04. Prosinac 2019. 17:21

Lavica27

LoBI, rodila sam prvu tamo pred 2.5godine,pa pitaj sto te zanima. Predradjaona je i dalhe starinska (jedina) ako se ne varam. Odjel babinjaca je preuređen pred 5-6godina,a gore trudnicka ambulanta i ginekoloske prosle godine.
    Sad sam krenula prosli tjedan u trudnicku, svaka 2tj pa isto pitaj :)
    Anna super za pregled!
    Cure jel vas kad boli (onako kao bol misica) pri vrhu di seže maternica? Kod mene je to sad recimo 5 prstiju ispod grudnog kosa……

Kako ti se cine doktori/sestre? Aha znaci TA je posebni dio, mislila sam da se to dolazi tu gdje je ta predrađaona. Isla sam jedino na uzv taj dan nekud gore mozda je to to? Imam 18.pregled kod svog gin mozda ce me nakon toga pocet slat u TA. Sto nam sve rade u TA? 😂 Zaboravila sam sto sam htjela pitat, toliko sam bila uzbuđena kad sam vidjela da je jos netko u karlovcu da mi je sve isparilo😂😂 sad cu zapamtit da si ti pa cu ispitivati kad se sjetim necega😂🙈
    Jaivanpa koja kraljica, ona jos i tipka😂😁drzi se💪💪🤗🤗

Lorena94
    04. Prosinac 2019. 17:41

Ženice hvala vam na svemu danas, napokon sam se malo smirila. Sutra ću pokušat obaviti i krvnu grupu i torch, a u petak moram na oggt. Jaivanpa javi nam se! Držim fige!! Ljubim vas sve 😘

MaRe
    04. Prosinac 2019. 17:47

Lavice boli sa svih strana..više mi ne vrijedi ni kukati jer kak je sad krenulo ne prestaje..bas osjetim koliko je težak i nit mi paše stajanje nit ležanje. Kako se prebacujem s jedne na drugu stranu tako se trbuh ljulja. Imam par slika di se baš vidi koliko deformiran bude. Ne znam kako ću izdrzati vjenčanje u subotu 🙈
    Jaivanpa jel muž s tobom? Dobro je što te zasad ne šoraju jaki trudovi dok se jače ne otvoris ☺ Možeš ti to 💪

Aristea
    04. Prosinac 2019. 17:48

9 cm

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    04. Prosinac 2019. 17:50

LoBi

Lavica27

LoBI, rodila sam prvu tamo pred 2.5godine,pa pitaj sto te zanima. Predradjaona je i dalhe starinska (jedina) ako se ne varam. Odjel babinjaca je preuređen pred 5-6godina,a gore trudnicka ambulanta i ginekoloske prosle godine.
    Sad sam krenula prosli tjedan u trudnicku, svaka 2tj pa isto pitaj :)
    Anna super za pregled!
    Cure jel vas kad boli (onako kao bol misica) pri vrhu di seže maternica? Kod mene je to sad recimo 5 prstiju ispod grudnog kosa……

Kako ti se cine doktori/sestre? Aha znaci TA je posebni dio, mislila sam da se to dolazi tu gdje je ta predrađaona. Isla sam jedino na uzv taj dan nekud gore mozda je to to? Imam 18.pregled kod svog gin mozda ce me nakon toga pocet slat u TA. Sto nam sve rade u TA? 😂 Zaboravila sam sto sam htjela pitat, toliko sam bila uzbuđena kad sam vidjela da je jos netko u karlovcu da mi je sve isparilo😂😂 sad cu zapamtit da si ti pa cu ispitivati kad se sjetim necega😂🙈
    Jaivanpa koja kraljica, ona jos i tipka😂😁drzi se💪💪🤗🤗

E da to prije predradjaone je prije bila TA a sad je to ono gore di si isla na uzv. Mene ti je poradjao tad specijalizant Marijan Branko i nije bas dobro zavrsilo...da li je kumovalo njegovo neiskustvo ili kombinacija s mojom komplikacijom ne znam...al me spasila dr. Ivanko. Dr. Milasin,Milcic,Stajcer, Lackovic nemam zamjerke... netko suljiviji netko pricljviji al sve u svemu ok. Sestre jedino mi nikad ona glavna nije sjela. S ostalima-kako si ti prema njima i one su prema tebi. Babice sve super,nemam zamjerke. Super cisto u sobama, cistacica prodje tri out na dan. Rade ti ctg,pola sata,urin (one trakice u urin stavljaju) tlak, vaginalni pregled. Nije svaki put uzv. Od cca 36/37tt kreces,nazoves da se narucis prvi put. Ides 1x tjedno. Ak prodjes termin svaki drugi dan. Oko termina ti provjeravaju plodnu vodu. Ne ceka se dugo na red. 

Aristea
    04. Prosinac 2019. 17:50

Sama s

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    04. Prosinac 2019. 17:51

Bez epi

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea

Bez epi

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27

Jaivanpa

9 cm

Stara moja ak dosad nisi rekla da bus umrla ti si zmaj!

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 18:05

Jaivanpa

Sama s

Nisi sama! Cijeli forum čopor je uz tebe! Bravo bravo bravo, opet ću ponovit, apsolutna kraljica si i inspiracija 💪

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.