ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    04. Prosinac 2019. 16:23

6 cm...pukli su vodenjak sad

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    04. Prosinac 2019. 16:24

Pojacali drip

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Henky
    04. Prosinac 2019. 16:28

Jaivanpa drži se.. valjda će čim prije

Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 16:30

Jaivanpa BRAVO ZENSKA!! drzi seee, jos maloooo i s tobom je !!! 😁😁😁👌👌👌💪💪💪🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Aristea
    04. Prosinac 2019. 16:32

😂😂😂😂😂 live prijenos bome je

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    04. Prosinac 2019. 16:33

Nadam se da se nece otegnuti

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 16:34

Jaivanpa

6 cm…pukli su vodenjak sad

Kako kraljica flegma izvještava, znači vrh 😀 Samo hrabrooo, bit će to super 💪💪

[/url

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 16:36

Hahah sad tek vidim nastavak live prijenosa 👑👑👑👑

[/url

Grizli
    04. Prosinac 2019. 16:37

Jaivanpa ovo tvoje je bas live prijenos! Zeno ti jos i tipkat stignes 🙈 sretno!
    U Super konzumu sam nasla te tetre. Barem ovaj u kojem sam ja bila ima. Stavljene su u one kosare na sredini neka akcija bilo svacega tamo i nekih pelena i svasta nesto za bebe, a druga su igracke za djecu. Uzela i 2 slinceka za 20 kn na drukere nepromocivi. Nije bila vidljiva cijena pa isla pitat i sokirala se kako su jeftine te tetre. To su lola baby tetre.
    Bipa se aktivira na IQ kod kod njih ili probas na kompu otvoriti web di je taj kod pa skeniras na mob. Dobi se taj kupon koji traje neograniceno za 1 kupovinu. Jos si napravis bipo klub pa imas na sve za bebu uvijek 10% i mozes na to iskoristiti i tih 15%. Ne zbraja se pa da dobis 25%, nego prvo obracunaju 10, pa na ukupan iznos 15, al opet dodje dobar popust. 

• AnnA
    04. Prosinac 2019. 16:39

Joj cure ja u zaostatku od 30-ak stranica. Da samo neke stvari iskomentiram jer sam ionako vecinu zaboravila pa cu onda citati zaostatke. 
    Najprije zelim cestitati na novim bebicama. Mame, zelim vam brz oporavak i da sa vama i vasim bebicama bude sve u najboljem redu. 
    Spominjale ste stucanje, evo i moj stuca sve u 16. Ali to sam pocela primijecivati tek prije tjedan dana.
    Pisale ste i o sredjivanju dolje za pregled. Ja neki dan bila na depilaciji nogu i bikini zone (ostalo sam sama  skratila i to jedva). Sljedeci put definitivno skidam sve kod kozmeticarke jer ne mogu nikako sama. Jedino sta mi je bilo dosta osjetljivo i iziritirano pa sam ukrala malo djecje kreme jgl svom nerodjenom djetetu :D
    Vidim i vas muci zgaravica. Ja nekad stvarno vise ne znam sto cu. to cak nije da pece nego boli kao da me netko ziletom rece. Preksinoc sam pola noci prespavala sjedexki naslonjena na uzglavlje kreveta jer drugacije nisam mogla.
    Ja isto nisam na whatsappu. Kao sto vidite i tu sam u zaostatku. A i radje cu se cuti ovdje sa vama nego preko mobitela. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.