Nemam iskustva al meni ti VIR fakat ne izgledaju kao da su praktični nakon vaginalnog poroda, ajde nakon carskog. Ma sve ću uzeti 😂
Imam paket chica, jos ću uzet dva ta narančasta i jedan VIR pa lako proslijedim ako slučajno ne potrošim, a bojim se da nece bit viška haha.
E moram se pohvalit, napokon sam raskupusala kolica i oprala sve što se dalo, napredak je jasno vidljiv 😂😂😂
Tako cu i ja😂 neki se valjda odgovarati 😂😂
Gdje ima tih chicco za kupiti? Znam za bubamaru, neznam jel ima jos gdje
ima i u dmu, s tim da bas nisu imali kad sam ja bila. pa pretpostavljam onda i u ostalim drogerijama.
Nemam iskustva al meni ti VIR fakat ne izgledaju kao da su praktični nakon vaginalnog poroda, ajde nakon carskog. Ma sve ću uzeti 😂
Imam paket chica, jos ću uzet dva ta narančasta i jedan VIR pa lako proslijedim ako slučajno ne potrošim, a bojim se da nece bit viška haha.
E moram se pohvalit, napokon sam raskupusala kolica i oprala sve što se dalo, napredak je jasno vidljiv 😂😂😂
Tako cu i ja😂 neki se valjda odgovarati 😂😂
Gdje ima tih chicco za kupiti? Znam za bubamaru, neznam jel ima jos gdje
ima i u dmu, s tim da bas nisu imali kad sam ja bila. pa pretpostavljam onda i u ostalim drogerijama.
Aha, super hvala 🤗 zaboravim to uvijek pogledati, sjetim se kad dodem kuci 😂
Lobi chicco ti ima DM i Bubamara.. nezz jel ima jos negdje. I ja sam isto uzela mrezaste boxe (tak da fino izgledam ko sunka u mrezici nakon poroda 😂😂😂.. hot mama 😂😂😂)
Lorena cure pametno kazu da su odstupanja normalna.. Tvoj doc te vjerojatno salje radi predostroznosti sto je bolje nego da ga boli kuki i da te pak ne salje na nis (kao moja koju ja podsjecam sto moramo odraditi! 🙄).. Ne brini, vjerujem da je sve ok ❤️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Oo sad sam ljuta😤😤
Ugl. Sad ukratko. Jaivanpa drzim fige da sto prije bude s bebicom u rukama🤞🤞❤️
Dojenjee. Prvu sam dojila god ipo. Skolski, bez upala. Ali sam zadnjih par mj popustila jer se budila svako 30 min, povuce jednom i zaspe, pa sam jee stavila s nama u krevet. To mi je valjda najveća greska. Sad se borimo s tim da ide u svoju sobu jer je navikla na dodir dok spava🙄. Ali s drugom cu valjda biti pametnija😅
I slazem se da ne treba forsirati ako ne ide.
Ee, vrtuljak na kreveticu. Imamo, dobili s prvom, ali definitivno ga sama nebi kupila. Nama se nije pokazao koristan. Imamo i medu s nekom laganom muzikom i svjetlomkoje mijenja boje, njega je obozavala. A imamo i onog sta sumi, nikad ga nije dozivila samo je mene uzasno nervirao😅.. Ali svakako ne bacajte novce na takve stvari dok ne vidite sta cete dobit kroz babine..
I ostalo sam zaboravila😏 pa odoh nesto pojest, mozda se pamćenje vrati.
Iiiii sutra sam na pregledu, sreca muz zapamtio inace nebi ni otisla jer sam ja bila uvjerena da je u pon🤦♀️ trudnicki mozak🙄😅
Vir ulosci imaju vatu i mrezicu kao koncanu preko te vate pa sam cula da se zna zaletljati ako si sivan dolje za konce tak da sam ja njoh odma prekrizila. Toto mama sama dobila u Bubamara paketu 1 kom i tanji je od Chicco, oni su malo deblji. Evo slika, desno je chicco, lijevo toto mama, pa kolko se kuzi na slikama.
E pa to, djeluje mi savršeno za zaplest se u konce 😱
[/url
Vir ulosci imaju vatu i mrezicu kao koncanu preko te vate pa sam cula da se zna zaletljati ako si sivan dolje za konce tak da sam ja njoh odma prekrizila. Toto mama sama dobila u Bubamara paketu 1 kom i tanji je od Chicco, oni su malo deblji. Evo slika, desno je chicco, lijevo toto mama, pa kolko se kuzi na slikama.
E pa to, djeluje mi savršeno za zaplest se u konce 😱
DeeDee Mozda ce ipak bit bolji izbor tosama😂😂
A oni jastucici za dojenje? Tj za curenje mlijeka, nez kako bi nazvala blokada mi je u glavi 😂🙈 jel trebamo paziti tu na sto ili je to svejedno?
LoBi ja sam u karlovackom rodilistu :) Kad ti je termin? Meni su tamo stavljali svoje vir uloske netom nakon poroda. A kasnije sam imala svoje. Al da malo se zalijepe. Sad sam uzela Pelzy iz Mullera na neciju ti preporuku i isto su ogromni a 25 kn paket platila! Posluzit ce.
A ja kupila na kakti black fridayu te narancaste tosama mrezaste gace i sva sretna kao ugrabila 30%popusta a u Mulleru redovna cijena jeftinija i jos imali 20% popust. Budala!
Jastucice za dojenje sam uzimala dm/muller,desetak kuna svega.
LoBi ja sam u karlovackom rodilistu :) Kad ti je termin? Meni su tamo stavljali svoje vir uloske netom nakon poroda. A kasnije sam imala svoje. Al da malo se zalijepe. Sad sam uzela Pelzy iz Mullera na neciju ti preporuku i isto su ogromni a 25 kn paket platila! Posluzit ce.
A ja kupila na kakti black fridayu te narancaste tosama mrezaste gace i sva sretna kao ugrabila 30%popusta a u Mulleru redovna cijena jeftinija i jos imali 20% popust. Budala!
Jastucice za dojenje sam uzimala dm/muller,desetak kuna svega.
Ajme stvarno?? Predobro 🤗 6.2.mi je termin. Koliko vidim po tjednima tebi jd dan prije? Haha mozda skupa rodimo😁😁
Aa tako sam i ja kupila hahaha i bila sam tako razocarana sto sam samo 1 paket nasla😂
Thinkpink i cimasuper za dobre preglede 👌
Ja sam te gace uzela L. Nisam inace neka mrsavica, nosim dole 40, al kad sam otpakirala one chico uloske i probala, dobro da sam uzela L 😂.
Ja sam danas isto napokon spakirala veci dio u torbu i kofer. Moram jos neke sitnice al napokon. Vec mi 2 tjedna stoji kofer kraj ormara i imam neku psiholosku blokadu 🙈.
Lorena mislim da smo ti vec pisali, ali mjere +-2 tj su ok, nemoj se zivcirat
Ps ja sutra idem u petrovu napravit zadnju kks. Zna netko jel klasicno rade ko svi labosi, 7-9?
E da, i sjetila sam se da sam skroz ispala glupa poslje pregleda u ta prisli tjedan. Dr mi je napisala kontrola za 2 tj, i na salteru su mi odmah dali termin. A ne znam dal se za uzv trebam posebno narucit? A kak sam bila prvi put i bio je klasicni kaos od guzve s tisucu trudnica nisam se uopce sjetila pitat 🙈
Ovisi kaj ti pise na nalazu za uzv... Ja uvijek pitam dr jer oni svi imaju svoje biljeznice u koje zapisuju termine i onda te biljeznice daju onoj curki dolje na salteru na uzv da ona moze pratit tko je kad narucen. Kazem, sve ovisi kaj ti pise na nalazu iz TA za uzv.
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji