ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 14:26

miki0

Hrabrica

miki0

Lavice raspekmezila si me al divno napisano 💓 ziva istina! Pa vidi samo kako su nam teudnoce proletile! Sad sam trazila seku da me slika neki dan malo vise da imam uspomenu na trudnocu 🤭
    Thinkpink bravo za super pregled!
    A ovo da se skrivaju na uzv, mi nemamo niti jednu jedinu sliku a moja dr ima 4d i svaki put ju nakon mjera na 2d gleda i 3d i 4d i uvijek svaki pregled je ili bila okrenuta ledima ili ruke i noge ispred lica 🙈
    I promrda trbuh sondom i nista. 😅 Neda se, isto ko kak se nece na glavu okrenut. Vec ima svoj karakter. Bit ce nam veselo kaze mm 🤪
    Hrabrice moze fotka ili link za tu termalnu vodu? Ja ssm to bas bila gledala po dm al sam vidla samo te neke s kokosom i slicno tamo kod krema za suncanje, drugo nisam vidla.
    Jaivanpa navijamo!! 🎉🎉🎉

Evo gore je link te moje, a za tu sa kokosom sam citala da je neka keljava.. ljepljiva.. pa sam radije uzela ovu vulgaris 😂

A di stoje te vode u dm?? Ja neki puta tamo budem tak izgubljena medu tim policama 🙈

Evo iskreno ne znam, ja sam lutala medu policama dok nisam nasla (i nisam obratila paznju sta je pored 😬) al mozes i samo pitat nekog tko tamo radi.. Samo im pokazi sliku.. Balea je njihova pa bi morali imati i znati gdje stoji 😁 A ovo sto si pisala za bebin polozaj, tvoja je mali gimnasticar 😁❤️ Moja je cijelu trudnocu s glavom dolje sto bi rekla naopacke 😂😂 nekako si mislim da ce i karakter biti takav 😂😂 (ako je to povukla na mene 😂😂) 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Grizli
    04. Prosinac 2019. 14:34

Jaivanpa sretno! Mozda se vec i mzuljate. Jedva cekam da se javis i da je sve super proslo.
    Lavice ❤️
    Lorena nadam se da samo bezveze dizu paniku. 
    Cestitam na urednim pregledima do sada obavljenim. 
    Zaboravila koja je napisala da je ovisna o labellu... Javljam se u ovisnice i dobro si me sjetila da stavim i to na popis! 👍 
    Ja sam mrezaste kupila M velicinu i sad ste me stavile u brigu dal da kupim i L. Koliko toga nama uopce treba?

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 14:34

Ja isto ne znam šta s tim gacama i ulošcima.. Al mislim da ću uzet L, a za uloske dvije vrste pa vidjet sta mi paše više al nekako mi VIR koji zapravo vata djeluje kao da bi se mogao zapetljat u šavove, to mi je jedna od paranoja

[/url

mrgud_zg
    04. Prosinac 2019. 14:36

Thinkpink i cima super za dobre preglede 👌
    Ja sam te gace uzela L. Nisam inace neka mrsavica, nosim dole 40, al kad sam otpakirala one chico uloske i probala, dobro da sam uzela L 😂. 
    Ja sam danas isto napokon spakirala veci dio u torbu i kofer. Moram jos neke sitnice al napokon. Vec mi 2 tjedna stoji kofer kraj ormara i imam neku psiholosku blokadu 🙈.
    Lorena mislim da smo ti vec pisali, ali mjere +-2 tj su ok, nemoj se zivcirat
    Ps ja sutra idem u petrovu napravit zadnju kks. Zna netko jel klasicno rade ko svi labosi, 7-9?
    E da, i sjetila sam se da sam skroz ispala glupa poslje pregleda u ta prisli tjedan. Dr mi je napisala kontrola za 2 tj, i na salteru su mi odmah dali termin. A ne znam dal se za uzv trebam posebno narucit? A kak sam bila prvi put i bio je klasicni kaos od guzve s tisucu trudnica nisam se uopce sjetila pitat 🙈

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 14:36

Šta je ta voda o kojoj pišete,  ne kužim 🙈🙈

[/url

Lorena94
    04. Prosinac 2019. 14:37

DeeDee i Piba7, i ostale ženice ne znam što me sad šalje, a do sad nikuda! U biti da je bepto jako koma privatnik bi valjda rekao, mislim kod njega najkraći UZV pregled bio 1:15 min, trebala sam odmah kod njega kad sam saznala sa 20 tj da sam trudna! Plačem, sekiram se! 

Točkica37
    04. Prosinac 2019. 14:39

Vi.koje krecete u TA u Vinogradsku koja je procedura sa narucivanjem?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    04. Prosinac 2019. 14:40

Ja sam u kofer spakirala paket vir ulozaka i 8 chicco. I 9 gaca. Plus za radaonu jos po 1 kom za svaaaki slucaj iako mi to pretpostavljam ne treba tad. 
    Voda je za prskanje jer u pojedinim rodilistima ne daju pit vodu. U petrovoj su recimo rekli da smijemo imat vodu i cokoladu za energiju i u radaoni, jer je to lako probavljivo i cak i u slucaju da moras na carski nema straha jer se rastopi. 
    Ps mare za radaonu ako ide muz s tobom onda ide i njegovo svecano odijelo 😉

LoBi
    04. Prosinac 2019. 14:41

Jaivanpa sretno ❤️❤️
    Slazem se za komentare o grupi za dojenje na fb, sad samo preskacem kad vidim objave, bas kao sekta.
    I mene zanima koliko nam treba tih mrezastih gaca? Ja sam uzela zasad 1 paket jer je samo 1 bio u bubamari 😂 nadam se da ce obnoviti zalihe prije nego rodim 😂😂
    I da, jel ima koja iskustva s karlovačkim rodilištem ili ce tu mozda roditi? Vecinom pisete za zg, os ili st, nisam jos vidjela da je netko spominjao Karlovac.

Stigao mi je kinderbet danas🤭🤗 nadam se da cemo ga sto prije sastaviti jer sam pre nestrpljiva😂😂🙈

Grizli
    04. Prosinac 2019. 14:49

Lobi jesi mrezaste u bubamari kupila ono narancasto pakiranje tosoma ili tako nekako? Ako jesi to i u konzumu prodaju ja jucet kupila i to cijena nrka6 smjesna mislim 15kn inace su skuplje. Meni rekla prijateljica da su njoj te bile dobre, a sad ne znam dal ovdje imate koji bolji prijedlog?! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.