ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    04. Prosinac 2019. 14:49

mrgud_zg

Ja sam u kofer spakirala paket vir ulozaka i 8 chicco. I 9 gaca. Plus za radaonu jos po 1 kom za svaaaki slucaj iako mi to pretpostavljam ne treba tad.
    Voda je za prskanje jer u pojedinim rodilistima ne daju pit vodu. U petrovoj su recimo rekli da smijemo imat vodu i cokoladu za energiju i u radaoni, jer je to lako probavljivo i cak i u slucaju da moras na carski nema straha jer se rastopi.
    Ps mareza radaonu ako ide muz s tobom onda ide i njegovo svecano odijelo 😉

Aaaa sad mi je jasnije. Nama su rekli na tečaju da može voda i energetska pločica al vode tipa 1dcl u sat vremena, a ne naljevanje vodom. I energetska kad baš više ne možemo bez. Sad po novom riječko rodilište nije samo prijatelj djece nego i roditelja pa kao u teoriji možeš šta hoćeš uzet sa sobom al zbog potencijalne opasnosti od potrebe za anestezijom preporučaju oprez. A anesteziolog nam je baš rekao za naše dobro samo malo vode, bez hrane jer je užasno opasno uspavljivat nekog tko nema prazan želudac (mogućnost povraćanja)

[/url

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 14:51

Grizli

Lobi jesi mrezaste u bubamari kupila ono narancasto pakiranje tosoma ili tako nekako? Ako jesi to i u konzumu prodaju ja jucet kupila i to cijena nrka6 smjesna mislim 15kn inace su skuplje. Meni rekla prijateljica da su njoj te bile dobre, a sad ne znam dal ovdje imate koji bolji prijedlog?!

Meni su i šogi i danas patronazna preporučile baš te. I ako sam.dobro shvatila da postoje i ulošci od te firme i da su super

[/url

LoBi
    04. Prosinac 2019. 14:56

Grizli

Lobi jesi mrezaste u bubamari kupila ono narancasto pakiranje tosoma ili tako nekako? Ako jesi to i u konzumu prodaju ja jucet kupila i to cijena nrka6 smjesna mislim 15kn inace su skuplje. Meni rekla prijateljica da su njoj te bile dobre, a sad ne znam dal ovdje imate koji bolji prijedlog?!

Daa, te sam kupila. Joj super bas ti hvala, bas sam htjela pitati gdje jos toga ima za kupit😁 mozda odem odmah danas😁
    DeeDee vidjela sam i uloške, ali nisam uzela, vidim da svi spominju samo vir, nisam cula za ove. Mislim da se cak dobije 1 taj ulozak u paketu za trudnice od bubamare

LoBi
    04. Prosinac 2019. 14:58

LoBi

Grizli

Daa, te sam kupila. Joj super bas ti hvala, bas sam htjela pitati gdje jos toga ima za kupit😁 mozda odem odmah danas😁
    DeeDee vidjela sam i uloške, ali nisam uzela, vidim da svi spominju samo vir, nisam cula za ove. Mislim da se cak dobije 1 taj ulozak u paketu za trudnice od bubamare

Mozda uzmem mix pa cu isprobavati koje mi bolje pasu😂

mrgud_zg
    04. Prosinac 2019. 15:00

ja isto dobila ta 2 tosama uloska, izgledaju ok al su ful manji od npr chicco, pa sam mislila to za neke kasnije dane koristit

LoBi
    04. Prosinac 2019. 15:01

mrgud_zg

ja isto dobila ta 2 tosama uloska, izgledaju ok al su ful manji od npr chicco, pa sam mislila to za neke kasnije dane koristit

Taman sam htjela napisati kako je ogroman ovaj tosama isla sam sad otvorit😂 koliki su onda ti chicco 😮😮🙈🙈

ivikii
    04. Prosinac 2019. 15:05

Cili roman napisem o svemu i 

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 15:05

Nemam iskustva al meni ti VIR fakat ne izgledaju kao da su praktični nakon vaginalnog poroda, ajde nakon carskog. Ma sve ću uzeti 😂
    Imam paket chica, jos ću uzet dva ta narančasta i jedan VIR pa lako proslijedim ako slučajno ne potrošim, a bojim se da nece bit viška haha. 
    E moram se pohvalit, napokon sam raskupusala kolica i oprala sve što se dalo, napredak je jasno vidljiv 😂😂😂

[/url

LoBi
    04. Prosinac 2019. 15:07

DeeDee

Nemam iskustva al meni ti VIR fakat ne izgledaju kao da su praktični nakon vaginalnog poroda, ajde nakon carskog. Ma sve ću uzeti 😂
    Imam paket chica, jos ću uzet dva ta narančasta i jedan VIR pa lako proslijedim ako slučajno ne potrošim, a bojim se da nece bit viška haha.
    E moram se pohvalit, napokon sam raskupusala kolica i oprala sve što se dalo, napredak je jasno vidljiv 😂😂😂

Tako cu i ja😂 neki se valjda odgovarati 😂😂
    Gdje ima tih chicco za kupiti? Znam za bubamaru, neznam jel ima jos gdje

LoBi
    04. Prosinac 2019. 15:08

DeeDee

Bravo za kolica🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.