I bas mi je simpaticno kak vi koje vec imate djecu velite kak ste zaboravile kak je to kad imate malu bebu 😂 i to je znak kak neke faze bas tolko brzo produ da se zaborave.
Ja sam se znala čuditi mami kako se ne djeca stvari s nas troje a ja isto tako nemam pojma kako sam s njih dvoje radila hrpu stvari.
I stvarno sve proleti. Moji su veliki nespavači i ja sam mislila da cu prolupati od neispavanosti jer kad je kcer pocela spavati, rodio se brat. Nisam se pošteno naspavala 5 godina, bez pretjerivanja. A sad kao da nikad toga nije bilo. I mojima sam dosadna i pustaju me da ih gnjavim i ljubakam samo da me ne uvrijede
Jaivanpa sretno
[iimg]
Mare ja sam si jos stavila labello jer je tam u bolnici uzasno suh zrak i ja sam malo ovisna o labellu 🤦🏼♀️
Jaivanpa sretnoooo!!!!
Evo nas s kontrole. Sve super, skolske mjere, kolicina vode i protoci. Teska je 1600gr. Vec sad me brine njen karakter 😂😂
Pokusala ju sa sondom preko trbuha da se primeskolji i pokaze liceko, al je napravila tako mrgud facu, sva se namrstila🙈. Lice skriva ne samo sa rukama vec i sa nogama na glavi, tako da su noge stalno u zraku. Ja se zezam da je rano pocela sa dizanjem nogica😂, veli dr.da ce tata hodat s puškom 😂😂😂 A tata cvate...🥰🥰🥰 Prije sljedece kontrole koja je za staru godinu radimo CTG, a kontrole ce biti na svaka 2tjedna (sad su na svaka 3tjedna, al dr.je na go oko bozica pa zato prebacujemo na 4tjedna).
Curke drago mi je da vas se dojmio post o dojenju, ali to je tako...nema muljanja, pricanja price i mazanja ociju. Jos cemo kad krene probat pomoci kolko se moze ovim putem.
Jos bi samo rekla da ako bebac u bolnici dobije dohranu, i na nju dobro reagira i dobro napreduje, takvu onda ako bude potrebe koristite i kuci, nemojte mijenjati.
Sad odoh nesto pojest jer me glad pocela hvatat 😋
Mare ja sam si jos stavila labello jer je tam u bolnici uzasno suh zrak i ja sam malo ovisna o labellu 🤦🏼♀️
stavila sam i ja..onaj balzamić :) i vodu ću popit čim budem ostajala jer u Os nam nije dozvoljena a ako potraje ima da krepam od žeđi. Još ću ubaciti neke čokoladice i keksiće za poslije da gricnem i da ih lako nađem.
stavila sam i ja..onaj balzamić :) i vodu ću popit čim budem ostajala jer u Os nam nije dozvoljena a ako potraje ima da krepam od žeđi. Još ću ubaciti neke čokoladice i keksiće za poslije da gricnem i da ih lako nađem.
imaš čak za kupiti i vodicu koja osvježava.. One koje su deklarirane kao termalne su dosta skupe pa sam ja sebi našla zamjenu u DM-u za 15ak kn (ne onu s kokosom nego baš običnu za osvježivanje) ..špricneš se da te malo osvježi/rashladi...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Jaivanpa drzim fige da bude brzo i sto lakse. Ja sam isto bila otvorena dva prsta kad sam dosla u radjaonu, jedino kaj su meni bili trudovi moji na desetak min (al trudovi su bili prisutni tjedan dana i isto toliko dugo sam bila otvorena ta dva prsta 🤦🏻♀️)... Sto hocu rec je da nakon klistira sam usla u box, probusili vodenjak i za tri sata je malac bio vani.
Bit ce to sve ok, cekamo lijepe vijesti kad dodjes sebi.
Thinkpink ja se stvarno iskreno nadam da ces imati zivaca odgovarati na pitanja i nakon sto rodimo 😅😅 jer iako mi je trece (i cetvrto 🤣) mislim da cu biti izgubljenija nego ikad 🙈
A ti Lavice idi v rit... 💞 Brate mili pa kak me pogodis s tim svojim postovima, znaci sjetila se svih situacija unazad 8 godina s malom (slazem robicu pa imam flashbackove) i mislim si pa kud prije su ta djeca odrasla... I odem na forum i eto tebe, tulim ko kisna godina. Al tocno je tako kako si napisala i super savjet za sve nas, nebitno jel nam prvo, drugo, trece... To su stvari koje se cesto zaborave. I da... Zaboravila u prethodnom postu ti reci da se nadam da ti situacija nije prekomplicirana i da ce se sve rijesiti 🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com][/url
Jaivanpasretnoooo!!!!
Evo nas s kontrole. Sve super, skolske mjere, kolicina vode i protoci. Teska je 1600gr. Vec sad me brine njen karakter 😂😂
Pokusala ju sa sondom preko trbuha da se primeskolji i pokaze liceko, al je napravila tako mrgud facu, sva se namrstila🙈. Lice skriva ne samo sa rukama vec i sa nogama na glavi, tako da su noge stalno u zraku. Ja se zezam da je rano pocela sa dizanjem nogica😂, veli dr.da ce tata hodat s puškom 😂😂😂 A tata cvate…🥰🥰🥰 Prije sljedece kontrole koja je za staru godinu radimo CTG, a kontrole ce biti na svaka 2tjedna (sad su na svaka 3tjedna, al dr.je na go oko bozica pa zato prebacujemo na 4tjedna).
Curkedrago mi je da vas se dojmio post o dojenju, ali to je tako…nema muljanja, pricanja price i mazanja ociju. Jos cemo kad krene probat pomoci kolko se moze ovim putem.
Jos bi samo rekla da ako bebac u bolnici dobije dohranu, i na nju dobro reagira i dobro napreduje, takvu onda ako bude potrebe koristite i kuci, nemojte mijenjati.
Sad odoh nesto pojest jer me glad pocela hvatat 😋
Super za uredan pregled i super bebicu😁😁 haha, mi smo jucer isli na 4D i nadali se samo da nema rukicu kod glave ko zadnji puta i nije imao, ali je zato pupcana vrpca bila ispred lica pa opet nista od toga😅 i kilaza im je tu negdje vidim, moj ima sad 1680, jucer nam rekla gin😁
Jaivanpa sretno!!!
Sretno na pregledima tko ima i cestitke na urednim do sada.
Lavice ❤ gledam po necacima i ja kako ta djeca brzo rastu. Stvarno ne smijemo zaboraviti uzivati u njima
Thinkpink hvala na ovim dobrim savjetima o dojenju, mene je kao i Red Fox vise strah svega toga nego poroda
Hrabrice mozes molim te uslikati tu vodicu ako ti nije bed? Najgore mi je kad tak nesto trazim pa ne mogu naci jer ne znam kako izgleda 🙈
Sad malo gnjavim ali uz savjete o dojenju i ostalom jedan savjet za vas generalni. Jucer sam s malom isla na zbor djecji, voli plesati i pjevati i drugu djecicu pa ajde da proba i to. I gledam je onako i mislim si kad je odrasla?? Ponavlja sve plesne korake, slusa sve,upija, ponavlja pjesmicu a do jucer sam je nunala u rukama. Nisam pekmez tip al sam bila tolko ganuta kolko je vec svoja..kad vam kazu da brzo rastu,stvarno, prebrzo rastu. Uzivajte u svakoj fazi kolko god je teska i zahtjevna. Počevši od početaka i dojenja,sjecam se da sam mislila joj samo da krene jesti kasice,pa joj samo da sjedne bit ce mi lakse. Samo da propuza,samo da prohoda,samo da izadju svi zubi vec jednom. Samo da prespava sama. Samo da progovori da znam sto joj je. Istina,svaka faza donosi dio olaksanja, al uzivajte u mirisu,u mazenju,u tome da ste im centar svijeta. Nece vam nista zamjeriti,ne znaju za bolju mamu od vas. Svaki put kad me zamoli da "čičim dok ne zaspi" zelim automatski reci ma daj ajde velika si (jer ucili su nas da je bolje da su samostalni,jel) i sjednem i pomislim doci ce vrijeme kad me nece trebati da se sigurno uspava,uzivaj u tome. Oprostite jer sam vas ugnjavila,nisam mislila ali mozda se netko jednom pronadje u ovome.
💙❤💙❤💙❤😇
Lavice bas to kaj si napisla❤ Uzivat u svakom trenutku jer svaki je poseban i nepovratan. Zato je i presudilo da kupim ono cudo 5u1, rađe budem kraj curke i mazimo se neg da prokuhavam bocice, dudice i sva ostala cuda🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji