ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lorena94
    04. Prosinac 2019. 13:42

Jaivanpa sretno!!! Žene, zvala sestru ujutro 12.12. Idem na bris, ali zvala me da dođem ako mogu na UZV, sad me ova moja dr šalje na nekakav TORCH, ponovno vadit krvnu grupu. Jer je sad i ona vidjela da trbuščić kasni nekih tjedan dana, po njenom je beba oko 2500 g... Ludim više! 

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 13:53

Lorena94

Jaivanpa sretno!!! Žene, zvala sestru ujutro 12.12. Idem na bris, ali zvala me da dođem ako mogu na UZV, sad me ova moja dr šalje na nekakav TORCH, ponovno vadit krvnu grupu. Jer je sad i ona vidjela da trbuščić kasni nekih tjedan dana, po njenom je beba oko 2500 g… Ludim više!

Ajoj,  držim fige da torch test bude dobar i da drame bezveze 💓

[/url

• thinkpink1
    04. Prosinac 2019. 13:59

Curke ja sam u dilemi koju velicinu mrezastih gacica kupit. Uzela bi M, al se bojim da me nece prevec stezat s obzirom da cu morat na carski, a opet ako uzmem L da me nece drzat cvrsto i da ce mi sve plesat...ima ko kakvu ideju?
    E da, za sve kojima je dijete na zadak...tak sam se s dr.razgovarala. Moja curka je s nogama i glavom prema gore, znaci dupe je dolje i ako se općenito dijete ne okrene do 32tt planira se carski, a dijete ne treba okretat jer je bas iz nekog razloga bas tako pozicionirana i okrenuta kako bas njoj odgovara, ko i mi, ak nam pase spavat na leđima tako cemo spavat a ne na trbuhu i sl.

Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 14:02

Tonkica1

Jaivanpasretno!!!
    Sretno na pregledima tko ima i cestitke na urednim do sada.
    Lavice❤ gledam po necacima i ja kako ta djeca brzo rastu. Stvarno ne smijemo zaboraviti uzivati u njima
    Thinkpinkhvala na ovim dobrim savjetima o dojenju, mene je kao i Red Fox vise strah svega toga nego poroda
    Hrabricemozes molim te uslikati tu vodicu ako ti nije bed? Najgore mi je kad tak nesto trazim pa ne mogu naci jer ne znam kako izgleda 🙈

Evo to je taj 😊 mislim da ne moze odmoc a sve da i ne pomogne puno nece mi bit zao novaca kao za termalnu vodu 😂😂 pa reko nek se nade 😂

https://www.google.com/search?q=balea+wasser+spray+aqua&client=ms-opera-mobile&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjp4oCqhpzmAhXJl4sKHUDbBjUQ_AUoAXoECA4QAQ&biw=424&bih=578#imgrc=ZDoN5KjHObT5rM

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lorena94
    04. Prosinac 2019. 14:03

DeeDee

Lorena94

Jaivanpa sretno!!! Žene, zvala sestru ujutro 12.12. Idem na bris, ali zvala me da dođem ako mogu na UZV, sad me ova moja dr šalje na nekakav TORCH, ponovno vadit krvnu grupu. Jer je sad i ona vidjela da trbuščić kasni nekih tjedan dana, po njenom je beba oko 2500 g… Ludim više!

Ajoj, držim fige da torch test bude dobar i da drame bezveze 💓

Ne znam zašto me sad tek šalje... Čitam na netu da se radi na poletku trudnoće a ja već 34+5

MaRe
    04. Prosinac 2019. 14:04

thinkpink ja sam uzela i M i L jer isto nisam znala koje bi mi odgovarale...al rekla mi ženska na blagajni da su full rastezljive tako da bi mi M trebao biti dobar...al eto nek ih ima :) 

Hrabrica
    04. Prosinac 2019. 14:07

miki0

Lavice raspekmezila si me al divno napisano 💓 ziva istina! Pa vidi samo kako su nam teudnoce proletile! Sad sam trazila seku da me slika neki dan malo vise da imam uspomenu na trudnocu 🤭
    Thinkpink bravo za super pregled!
    A ovo da se skrivaju na uzv, mi nemamo niti jednu jedinu sliku a moja dr ima 4d i svaki put ju nakon mjera na 2d gleda i 3d i 4d i uvijek svaki pregled je ili bila okrenuta ledima ili ruke i noge ispred lica 🙈
    I promrda trbuh sondom i nista. 😅 Neda se, isto ko kak se nece na glavu okrenut. Vec ima svoj karakter. Bit ce nam veselo kaze mm 🤪
    Hrabrice moze fotka ili link za tu termalnu vodu? Ja ssm to bas bila gledala po dm al sam vidla samo te neke s kokosom i slicno tamo kod krema za suncanje, drugo nisam vidla.
    Jaivanpa navijamo!! 🎉🎉🎉

Evo gore je link te moje, a za tu sa kokosom sam citala da je neka keljava.. ljepljiva.. pa sam radije uzela ovu vulgaris 😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Lavica27
    04. Prosinac 2019. 14:17

Thinkpink super za pregled! Kao i Cima. A nisam vas htjela rastulit,samo sam rekla sto bi ja voljela da mi je netko prije rekao.
    Lorena bas sam htjela pitat otkud Torch u 9.mjesecu trudnoce al eto...sve je moguce. javi se iza uzv. 
    Think,ja sam uzela jedne M i jedne L. Ziher je ziher😂 ugl, sjecam se da sam u prvoj T imala 5 kom bas mrezastih tih i 5 kom neke iz mullera (materijal me asocira na one kape za tusiranje/operacije) i te iz mullera su bile zivi uzas. Em su me nekako oko noge stegnule a bile tipa 42, a ja sam konfekcijski 38/40 ...

• piba7
    04. Prosinac 2019. 14:20

Lavice prekrasno si to napisala, mislim da si nas sve rasplakala ❤
    Lorena, ne razumijem čemu slanje na Torch zbog manjeg trbuscica i stvarno mi je žao da se toliko silno brines zbog toga. Sve unutar +/- 2 tjedna je normalno dokle god se svaki put povećava. Meni je cijelo vrijeme trbuscic 2 tjedna manji od ostalih mjera. I dosta cura ovdje je imalo istu situaciju.

DeeDee
    04. Prosinac 2019. 14:23

Lorena94

DeeDee

Lorena94

Ajoj, držim fige da torch test bude dobar i da drame bezveze 💓

Ne znam zašto me sad tek šalje… Čitam na netu da se radi na poletku trudnoće a ja već 34+5

A šalje se ili na samom početku ili kod sumnje na zastoj u razvoju. Ali vjerujem da je sve ok, nisu sve bebice iste. Meni je prošli put isto Spomenuo da je manji trbuščić pa je na idućem ispalo da nije mogao dobro izmjeriti i da je sve ok. Samo pozitivno i bez panike. 

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.