Dedeeajme moram iskomentirat, ali jesi ti to rekla da imas macke a muz alergican? Koja je to onda ljubav 😍🙊😉
Ja sam se ovaj cyber monday pocastila susilicom. Jedva cekam da dode ❤️ I uzeli smo stapni usisavac. Koji je savrseno lagan i bez zice i to planiram koristiti na dnevnoj bazi (vec sam pocela zadnjih dana) doslovno u par min mrvice prodem kroz boravak i kuhinju. Kak mi zivimo u kucici na kat, meni je to razvlacenje usisavaca od prvog dana tlaka, i moram zbilja priznat da mm to u 95% vremena odraduje 😁
Hahah a nije da ima izbora baš al kompromisi kompromisi.. 😀😀😀
Ma, mi sređujemo stan u kući di su stan ispod moji i mačke su okokućne i u tom donjem stanu i zapravo neće bit s nama u stanu ali ovu jednu sam ja spasila i ponaša se kao psić, čim ja dođem, eto i nje od nekud. A od kad sam trudna,čim sjednem mi dođe na trbuh i prede (što inače ne radi) tako da mislim da će to bit ljubav velika ❤
A i on mi je presmiješan, uvijek neš kenja za te mačke (jedna je kao moja, jedna tatina) i onda dođem doma i vidim da ju hrani. "nahranio sam ti glupu mačku" 😂😂😂
Ili kad ju je neš ugrizlo a mi mislili da ju je netko udario je patrolirao po ulici i ispitivao ako je tko šta vidio ❤
[/url
Čestitke svima na urednim pregledima, nekako nam baš ide u zadnje vrijeme, neka tako i ostane :)
Ajme jaivanpada 40tt 😱
Mantram na najjače da počne uskoro, bude brzo i što je moguće manje bolno.
Hrabricei ja razmišljam o robotu al baš mi je jako bitno da super funkcionira a bojim se da ništa ne može pobrat dlake od moje vještice, ima kratke oštre dlake i linja se nenormalno ..+ mačke koje provale s vremena na vrijeme i uvale se di najmanje treba, a dečko mi alergičan 🙈
Ugl. vazem da li se isplati, nije baš jeftin sport a imam dva usisavačA dosta dobra
ništa dofuraj dlake u vrećici, istresi nasred dućana i nek testiraju modeleŠalu na stranu ja ću svakako riskirati, mislim da može samo pomoći. Razmišljam na način da to nisu prve serije robota, to su već uhodane i velike firme i da uređaji ne valjaju nebi išla prodaja..Naročito za roombu i xiaomi ..Meni je dilema između ta dva.. Čak sam na webu roombe vidjela da točno svaki model ima svoj opis pa možeš vidjeti što bi ti više odgovaralo (a i kako je Grizli rekla, imaju i te pet modele radi kućnih ljubimaca)i onda fino u dućan i pitati prodavača za što više info..Nisu mali novci ali vjerujem da se isplati..Doduše moram se strpiti jer je mm rekao da bi to uzeli tek u 2mj ali sam takav tip da moram sve istražiti ranije i u miru pa sad ko hrčak skupljam informacije
Hahaha najbolje, "oprostite samo da nešto vidim" 😂😂😂😂
[/url
Dedeeajme moram iskomentirat, ali jesi ti to rekla da imas macke a muz alergican? Koja je to onda ljubav 😍🙊😉
Ja sam se ovaj cyber monday pocastila susilicom. Jedva cekam da dode ❤️ I uzeli smo stapni usisavac. Koji je savrseno lagan i bez zice i to planiram koristiti na dnevnoj bazi (vec sam pocela zadnjih dana) doslovno u par min mrvice prodem kroz boravak i kuhinju. Kak mi zivimo u kucici na kat, meni je to razvlacenje usisavaca od prvog dana tlaka, i moram zbilja priznat da mm to u 95% vremena odraduje 😁
Ma, mi sređujemo stan u kući di su stan ispod moji i mačke su okokućne i u tom donjem stanu i zapravo neće bit s nama u stanu ali ovu jednu sam ja spasila i ponaša se kao psić, čim ja dođem, eto i nje od nekud. A od kad sam trudna,čim sjednem mi dođe na trbuh i prede (što inače ne radi) tako da mislim da će to bit ljubav velika ❤
A i on mi je presmiješan, uvijek neš kenja za te mačke (jedna je kao moja, jedna tatina) i onda dođem doma i vidim da ju hrani. "nahranio sam ti glupu mačku" 😂😂😂
Ili kad ju je neš ugrizlo a mi mislili da ju je netko udario je patrolirao po ulici i ispitivao ako je tko šta vidio ❤
I moj mačak to radi😍🤗 prije nije nikad dolazio na mene, samo na decka, a sad se ne odvaja od mene. Cim sjednem na fotelju evo ga🤭😍🤗
Ajmeeee ❤️❤️❤️❤️❤️
DeeDee hahahahaha pa baš to, kužimo se
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
LoBi ma osjete oni, vanzemaljci ❤
Dok moje pseto blesavo i dalje osjeti samo da je gladna i da je treba počešat iznad repa 😂😂😂
A da Mrgud_zg ljuuuuubav 😍😍
[/url
Da, pitala sam ja na tečaju. Ideš kad napunis 40tt i od onda svaka dva dana do poroda. I ako ne rodiš do 41+3 te zadrže u bolnici i idući dan se inducira porod, osim ako ti nisi striktno protiv. U svakom slučaju ostajes tamo
E super tnx, ovo nisam znala za 41+3. To je taman nova godina, joj valjda ću ranije 😩
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Da, pitala sam ja na tečaju. Ideš kad napunis 40tt i od onda svaka dva dana do poroda. I ako ne rodiš do 41+3 te zadrže u bolnici i idući dan se inducira porod, osim ako ti nisi striktno protiv. U svakom slučaju ostajes tamo
E super tnx, ovo nisam znala za 41+3. To je taman nova godina, joj valjda ću ranije 😩
Ma hoćeeeš, vidiš da u ovoj grupi sami ranoranioci 😁
Meni je termin 20.01. ali me strah s obzirom na prosjek grupe, molim boga da bar do 06.01. budem u komadu da se stignemo uselit 🙈🙈
[/url
cure kako kačite slike na forum? preko kojeg weba?
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Evo mislim da sam skužila kak okačit sliku..ak sam sfušala nešto zanemarite Uglavnom, krevetić za curku je spremaaaaaan :DD Kaže mm e sad možeš dobit trudove
Sortiraj odgovore
Najstariji