ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    03. Prosinac 2019. 20:15

Hrabrica cuva on i busu i mene, stalno mi je pod nogama...danas kad sam se vratila s pregleda me tak gledao ko da se cudio zakaj i dalje imam trbuh 😂😂

Angie1205
    03. Prosinac 2019. 20:22

Evo da se malo nasmijete mom debeljuci 🥰

Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 20:24

Angie1205

Hrabricacuva on i busu i mene, stalno mi je pod nogama…danas kad sam se vratila s pregleda me tak gledao ko da se cudio zakaj i dalje imam trbuh 😂😂

Hahahaha ja kazem da ce oni bit najbolje dadilje 😂😂 jos da ih naucimo sa sapom nunat onu malu ljuljacku.. divote 😂😂 Mozda smo se onda i srele gore, ja sam bila tamo od 8-10 😂😂 ono klasika 😂

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Lala27
    03. Prosinac 2019. 20:25

Mikio Carski jer je vantjelesna, kod nas se tako radi, osim ako trudnica insistira na vaginalnom porodu, ali moj doktor je za carski, kaže previše ti je skupa trudnoća da bi bilo šta rizikovala, tako da ne planiram na svoju ruku, a i generalno nemam ništa protiv carskog, samo bih spinalnu anesteziju, da ne spavam u tom najvažnijem trenutku 😄

Mrgud Moj Božić je 7. januar 😄 Ali svakako i meni je super što ću prije svih praznika doći kući i malo se oporaviti 😀

Mala.le Jaivanpa Kod vas će to uskoro, sve su prilike za to 😀

Hrabrica Svaka čast na punkciji bez anestezije, prava si hrabrica 😁 I krevetić je divan 😍

LoBi
    03. Prosinac 2019. 20:25

Hrabrica

LobiValjda će sad upalit :D (kad sam blento) Joj da u pravu si, ima moooore izbora..ja svoju tražila pa valjda 3 mj i našla u Dada&Roco i prezadovoljna sam (daj Bože da tak i ostanem)
    DeeDee hvala tiPiba i koliko mu treba za prostoriju i je li glasan? I jel prvo skenira prostor ili se odmah baca na čišćenje?

https://postimg.cc/YGrLZYty

Joj bas je super 😍😍 tako i ja trazim vec mjesecima i jos nisam odlucila😂🙈 i kinderbet sam isto birala jako dugo😂 i odlucim se konacno za jedan i nesto me prebaci narucim neki drugi, sve se bojim sad hocu bit zadovoljna kad dode 😂😂🙈

• Lala27
    03. Prosinac 2019. 20:28

Angie1205

Hahah, on je zakon 😁

• piba7
    03. Prosinac 2019. 20:30

Hrabrica

LobiValjda će sad upalit :D (kad sam blento) Joj da u pravu si, ima moooore izbora..ja svoju tražila pa valjda 3 mj i našla u Dada&Roco i prezadovoljna sam (daj Bože da tak i ostanem)
    DeeDee hvala tiPiba i koliko mu treba za prostoriju i je li glasan? I jel prvo skenira prostor ili se odmah baca na čišćenje?

https://postimg.cc/YGrLZYty

Treba mu ukupno cca 45 min za naših 55m2. Sve prođe detaljno 2x.
    Napravi mapu stana i onda svaki put otprilike zna sve, dosta je pametan. 
    Nije toliko glasan koliko zna biti iritantan, zabije se u nešto i onda umjesto da se makne se nastavi zabijati. Znao je zapeti negdje npr imala sam doma one balone na helij i skroz zaboravila na to - sav se zapetljao u one spagice od balona i tak. 

DeeDee
    03. Prosinac 2019. 20:31

Angie1205

Ahahah kralj 

[/url

Angie1205
    03. Prosinac 2019. 20:35

Hrabrice danas si bila na Merkuru u TA?? Ja sam oko 9
    Tek dosla i bila do nekih 11, pol 12.
    I opet idem sljedeci utorak...

Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 20:36

Laka da da to iskustvo je iza nas iako ne znam bas koliko sam bila hrabra 😂😂😂 prije bi rekla da nisam imala izbora 😂😂 Htjela sam tu doktoricu, a na Vuku nemaju anesteziju.. Na kraju je bio moto, stisni zube siri noge 😂😂
    Lobi kad nades onu pravu samo ces kliknuti vjeruj mi 😂😂 kazem ja sam ju trazila dugo i kad sam naletila na ovu to je bilo to narucila ju kroz pol sata.. Super mi je kod tih Dade i Roca sto si sam mozes kombinirat dezene koje zelis pa sama slazes set.. I brzo ti dode dostava.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.