Laka da da to iskustvo je iza nas iako ne znam bas koliko sam bila hrabra 😂😂😂 prije bi rekla da nisam imala izbora 😂😂 Htjela sam tu doktoricu, a na Vuku nemaju anesteziju.. Na kraju je bio moto, stisni zube siri noge 😂😂
Lobi kad nades onu pravu samo ces kliknuti vjeruj mi 😂😂 kazem ja sam ju trazila dugo i kad sam naletila na ovu to je bilo to narucila ju kroz pol sata.. Super mi je kod tih Dade i Roca sto si sam mozes kombinirat dezene koje zelis pa sama slazes set.. I brzo ti dode dostava..
😂😂 Gledala sam i njih, ali nisam se mogla odluciti😂😂 ali dosta naginjem njima zbog ovih navlaka za resetke, sad jos da se odlucim za boje😂😁 kakvi problemi 😂😂😂😂
Najsladi problemi i uzivaj u njima!! 🥰🥰🥰🥰
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Evo da se malo nasmijete mom debeljuci 🥰
Ahahha jaoooo predobar je 😂😂😂😂 misli si negdje, ajde rodi vise da se mazimo :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Čestitke svima na urednim pregledima, nekako nam baš ide u zadnje vrijeme, neka tako i ostane :)
Ajme jaivanpada 40tt 😱
Mantram na najjače da počne uskoro, bude brzo i što je moguće manje bolno.
Hrabricei ja razmišljam o robotu al baš mi je jako bitno da super funkcionira a bojim se da ništa ne može pobrat dlake od moje vještice, ima kratke oštre dlake i linja se nenormalno ..+ mačke koje provale s vremena na vrijeme i uvale se di najmanje treba, a dečko mi alergičan 🙈
Ugl. vazem da li se isplati, nije baš jeftin sport a imam dva usisavačA dosta dobra
Hvala! :) Prekrasan ti je krevetić :) 😍😍😍
Slažem se da je prekrasan, ali od Hrabrice, moj još nije na poziciji:)
[/url
Hrabrice sve ti je dole u TA. Kad se prijavis salterusa ti kazenda cekas ispred kabine 3 i 4, prvo te prozove u trojku mislim i tam lezis na ctg-u a onda ides u kabinu 4, tam se bas skidas i ides na pregled. Nisam ja nikam van isla 😬
Danas su jednu poslali gore na odjel jer joj ctg nije bas bio bajan a ona vec 40+5, pa su je poslali da ode lezat na odjel da ponove ctg svakih par sati.
Lalajoj 🙈 nije mi uopce palo na pamet, sori.
Meni muz navija da rodim iza nove godine, uvijek je bolje za sport da je pocetkom nego krajem godine 😂
Mikioja odlucila kupit jedan bozicni outfit, ako i rodim kasnije bit ce za slikanje i uspomenu 🙈😂
Angiepas je prezakon 😁👌
Hrabricekrevet je divan 👍
Ovo za sport 😂😂😂😂 ko da slusam svog genijalca isto 😂😂 sad posto ce vjerojatno bit carski i to sljedeci tjedan je zakljucio da ga onda moramo nazvat Luka da bude iznad prosjecan 😂 muski i sport 🤷♀️
Za rombu bas original da ne mislite da je ona brzo gotova. Meni dnevni boravak od cca 20m2 usisava i po 45 min, super usisa tepihe cak i cupavce, ali joj smetaju recimo mali tepihici kao oni kupaonski pa njih maknem. I ne ide zmijoliko nego van razuma. Mislis da nikad nece zavrsiti al ja ju ne gledam radje odmaram u to vrijeme ili sam bila na poslu. Inace imala sam obican usisavac dobar i jednom sam usisala taj dnevni s njim i nakon toga pustila rombu, i bogami je jos usisala toga jos dosta. Ja sam ih sve pregledala u trgovini al na kraju kupila preko weba s njihove stranice jer je bila dosta jeftinija. Al nove verzije su sigurno bolje i ove zamjenske firme isto super, mi smo nasu kupili prije 5 godina i jos nepogresivo radi.
Mala.le mene kad svrbe mazem biobaza mama. Meni ke ta krema spas i za kozu na trbuhu i cice kad svrbe samo s time mazem onda.
Hrabrica zbilja kazu da porod boli kao punkcija "na zivo"? Prosla ih 4, sve bez anestezije pa ako je to tako blazen ja... 🙁🙄😢 A krevetic ti je prekrasan skroz! Bas si lijepo uredila.
Angie pasirani cervix 🤣🤣🤣 umrla od smijeha! A pas mi izgleda ko da ima facu ono kog vraga vise hoces od mene... 😂 Legenda!
Čestitke svima na urednim pregledima, nekako nam baš ide u zadnje vrijeme, neka tako i ostane :)
Ajme jaivanpada 40tt 😱
Mantram na najjače da počne uskoro, bude brzo i što je moguće manje bolno.
Hrabricei ja razmišljam o robotu al baš mi je jako bitno da super funkcionira a bojim se da ništa ne može pobrat dlake od moje vještice, ima kratke oštre dlake i linja se nenormalno ..+ mačke koje provale s vremena na vrijeme i uvale se di najmanje treba, a dečko mi alergičan 🙈
Ugl. vazem da li se isplati, nije baš jeftin sport a imam dva usisavačA dosta dobra
Hvala! :) Prekrasan ti je krevetić :) 😍😍😍
Slažem se da je prekrasan, ali od Hrabrice, moj još nije na poziciji:)
Joj sorry krivo sam označila haha..a jesam šašava :)
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Laka da da to iskustvo je iza nas iako ne znam bas koliko sam bila hrabra 😂😂😂 prije bi rekla da nisam imala izbora 😂😂 Htjela sam tu doktoricu, a na Vuku nemaju anesteziju.. Na kraju je bio moto, stisni zube siri noge 😂😂
Lobi kad nades onu pravu samo ces kliknuti vjeruj mi 😂😂 kazem ja sam ju trazila dugo i kad sam naletila na ovu to je bilo to narucila ju kroz pol sata.. Super mi je kod tih Dade i Roca sto si sam mozes kombinirat dezene koje zelis pa sama slazes set.. I brzo ti dode dostava..
😂😂 Gledala sam i njih, ali nisam se mogla odluciti😂😂 ali dosta naginjem njima zbog ovih navlaka za resetke, sad jos da se odlucim za boje😂😁 kakvi problemi 😂😂😂😂
Najsladi problemi i uzivaj u njima!! 🥰🥰🥰🥰
Istina🥰🥰🤗
Angie evo ne znam, nisam pametna..tamo sam od početka trudnoće i par puta sam vidjela da cure šalju negdje drugdje na ctg van TA...možda ovisi o gužvi i doktoru..ko zna kak oni to rade..
Grizli daaa ozbiljno sam čitala da su cure uspoređivale porod i punkciju bez anestezije i da je porod manje bolio..ono kad uspoređuje te dvije vrste boli...Stvarno ne znam kak si uspjela izdržati 4 puta bez..meni je i ova jedna prisjela...znači tako nešto u životu nisam doživjela...da toliko boli da ne možeš ni disat ni vikat dok pika....A najveći folikul se zavukao negdje iza maternice i žena kaže, mogu ti sa sondom pokušat pomaknut malo maternicu da ga piknemo ili ćemo ga ostavit? Gledam ja, ma ostavi ga di je, dosta guranja...zato kažem svaka ti čast! a i Nikita je isto prošla sito i rešeto..jel znaš kako je ona? Jel ima nekih lijepih novosti kod nje?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Joj curke! Trljate mi sol na ranu s divnim kindacima😂😂😂
Krevetic je presladak, to je jedino sto sam leteci uspjela danas skicnut jer smo mi u fazi sklapanja. Komoda slozena i kindac al s kindacem imam problem. Toliko je širok da ga ne mogu kroz vrata od sobe gurnut. A mislila sam ga imat u spavaćoj ponoci, a prek dana ga drzat u dnevnom da curka bude s nama...tak da imam lagani break down😖🥴
Malo kasnije bum procitala zaostatke kad se malo skuliram i pojedem nekaj
Sortiraj odgovore
Najstariji