ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    03. Prosinac 2019. 20:37

Lala joj 🙈 nije mi uopce palo na pamet, sori. 
    Meni muz navija da rodim iza nove godine, uvijek je bolje za sport da je pocetkom nego krajem godine 😂
    Mikio ja odlucila kupit jedan bozicni outfit, ako i rodim kasnije bit ce za slikanje i uspomenu 🙈😂
    Angie pas je prezakon 😁👌
    Hrabrice krevet je divan 👍

Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 20:41

Angie1205

Hrabricedanas si bila na Merkuru u TA?? Ja sam oko 9
    Tek dosla i bila do nekih 11, pol 12.
    I opet idem sljedeci utorak…

Da da danas sam bila gore s muzem (dva niska vrtna patuljka od toga jedan s trbuhom , nemos fulat 😂😂)  Bili smo kod dr. Vanje..Ti si kod nje ili nekog drugog? A iduci pregled za dva tjedna od danas 😁 kak cesto sad ides, jednom tjedno? I koliko traje ctg? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 20:43

piba7

Hrabrica

LobiValjda će sad upalit :D (kad sam blento) Joj da u pravu si, ima moooore izbora..ja svoju tražila pa valjda 3 mj i našla u Dada&Roco i prezadovoljna sam (daj Bože da tak i ostanem)
    DeeDee hvala tiPiba i koliko mu treba za prostoriju i je li glasan? I jel prvo skenira prostor ili se odmah baca na čišćenje?

https://postimg.cc/YGrLZYty

Treba mu ukupno cca 45 min za naših 55m2. Sve prođe detaljno 2x.
    Napravi mapu stana i onda svaki put otprilike zna sve, dosta je pametan.
    Nije toliko glasan koliko zna biti iritantan, zabije se u nešto i onda umjesto da se makne se nastavi zabijati. Znao je zapeti negdje npr imala sam doma one balone na helij i skroz zaboravila na to - sav se zapetljao u one spagice od balona i tak.

Super super, tnx na svom iskustvu! Kazem ja ko hrcak sad skupljam tuda iskustva pa cemo piknut jedan 😁😁

05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️

Angie1205
    03. Prosinac 2019. 20:43

Ja sam ti danas bila kod nekog starijed dr., ubi me al nezz prezime sad vise, nesto na S. Ctg traje nekih 15-20min...na njega cekala nekih 45 min pa poslije ctg-a opet u cekaonu na sat vremena pa na pregled. 
    Ja sam ona kaj su curke dvije male obilazile svako malo 😬

Aristea
    03. Prosinac 2019. 20:45

DeeDee

Čestitke svima na urednim pregledima, nekako nam baš ide u zadnje vrijeme, neka tako i ostane :)
    Ajme jaivanpada 40tt 😱
    Mantram na najjače da počne uskoro, bude brzo i što je moguće manje bolno.

Hrabricei ja razmišljam o robotu al baš mi je jako bitno da super funkcionira a bojim se da ništa ne može pobrat dlake od moje vještice, ima kratke oštre dlake i linja se nenormalno ..+ mačke koje provale s vremena na vrijeme i uvale se di najmanje treba, a dečko mi alergičan 🙈
    Ugl. vazem da li se isplati, nije baš jeftin sport a imam dva usisavačA dosta dobra

Hvala! :) Prekrasan ti je krevetić :) 😍😍😍

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

LoBi
    03. Prosinac 2019. 20:45

Hrabrica

Laka da da to iskustvo je iza nas iako ne znam bas koliko sam bila hrabra 😂😂😂 prije bi rekla da nisam imala izbora 😂😂 Htjela sam tu doktoricu, a na Vuku nemaju anesteziju.. Na kraju je bio moto, stisni zube siri noge 😂😂
    Lobi kad nades onu pravu samo ces kliknuti vjeruj mi 😂😂 kazem ja sam ju trazila dugo i kad sam naletila na ovu to je bilo to narucila ju kroz pol sata.. Super mi je kod tih Dade i Roca sto si sam mozes kombinirat dezene koje zelis pa sama slazes set.. I brzo ti dode dostava..

😂😂 Gledala sam i njih, ali nisam se mogla odluciti😂😂 ali dosta naginjem njima zbog ovih navlaka za resetke, sad jos da se odlucim za boje😂😁 kakvi problemi 😂😂😂😂 

Red Fox
    03. Prosinac 2019. 20:47

Annika hvala, slikala sam sve kaj si pisala da se prisjetim kad bide trebalo. Znaci kad god osjetim prepunjenost, malo se izdojim. I na tecaju su nam rekli da beba ne moze uhvatiti bas dobro ak je sisa jako prepunjena pa treba malo izdojiti da bude meksa.
    Angie  super da si se javila, nadam se da ces sad i cesce imati vremena 😊
    Meni danas nije nis rekao jel bi mogao bebac malo uraniti, a i trbuh mi se nista bas ne spusta 😕

DeeDee
    03. Prosinac 2019. 20:48

Bože mogu samo mislit kroz šta su neke od vas prolazile, svaka vam čast na hrabrosti i svemu. Nije ni čudo da se ne bojite poroda..
    Baš ste zmajevi 💪💪💪

[/url

Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 20:49

Angie1205

Ja sam ti danas bila kod nekog starijed dr., ubi me al nezz prezime sad vise, nesto na S. Ctg traje nekih 15-20min…na njega cekala nekih 45 min pa poslije ctg-a opet u cekaonu na sat vremena pa na pregled.
    Ja sam ona kaj su curke dvije male obilazile svako malo 😬

Jel mi vjerujes da nisam primijetila jer sam poskrivecki drijemala na stolcu 😂😂😂🤦🏻‍♀️a mm je bio zaduzen da me trkne kad me prozovu 😂😂 sorry kaj te sad davim ali di je taj ctg? Vidim da cure salju negdje van TA pa da budem spremna kad dode do tog.. Iako malo sam razocarana sto ce mi prvi ctg bit tek u 38tt..ne znam jel me to treba brinut.. 

Aristea
    03. Prosinac 2019. 20:49

Angie1205

Hello ekipa…da se i ja konacno malo javim 🤗
    Danas sam imala prvi pregled u TA na Merkuru, odradili ctg i vaginalni pregled. Ctg uredan, pregled malkoc neugodan i obzirom da je bio neki stariji dr nalaz malo cudnjikac al izguglali smo…naime pise “cerviks moguce PASIRATI prstom”…no eto to znaci da je cerviks smeksan.
    Neko je spomenuo mene i Sisak…ja jesam iz Siska al sam u VG vec 10 godina i radjam na Merkuru…nekako nemam dobra iskustva sa Sk bolnicom opcenito, za rodiliste neznam stvarno.
    Eto nadam se da ste sve ok, da se spremate i brojite dane kao i ja 🤞🤞💪💪

Cestitam na urednom pregledu 🙂🙂🙂

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.