Mikio sorry sto te gnjavim ali koji je to model robota?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Tockica37 vadila sam OGTT u proljeće i bio je uredan. Do sad nikad nisam imala problema s time. Javili su se iz Merkura da dodjem u trudničku od 08h pa ću vidjet sto dalje.
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
I sad tek vidim da si pisala, Mikio ja sam u Google ukucala patronažna i svoj kvart i ponudilo mi je web sa kontaktima patronažnih po kvarovima. Citala sam da je dosta nazvati ih kad se dode doma iz bolnice i dogovoris prvi posjet koji bude unutar par dana.. Ako netko ima nesto konkretnije, i ja pratim 😊
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Jaivanpavjerujem da si zivcana, ja se trudim sto manje mislit o tome jer imam jos 2 tjedna do termina pa cuvam zivce za kraj…kako god okrenes, rodit ces najdalje za 12 dana🙏
A kad tako dugo cekas, sta je jos to, ajde💪🙋♀️
Nisam cak toliko zivcana koliko nestrpljiva da nesto krene i vise da ta priča zavrsi. :) Htjela sam pitati ako netko od vas zna..sta nije da bi zena trebala osjećati trudove ako ctg pokazuje iznad sto?
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lala pa ti ces onda taman za Bozic bit doma. ❤️ To si nekak ja prizeljkujem 🙈 kupila sam bebacu i bozicni outfit 😂
Super da su svi pregledi dobro prosli 🎉🎉
Klivhvala ti za savjete za zgaravicu al zbilja sam sve probala. Apsolutno mi ni jedna hrana ne pomaze. Jedino rennie, a trudim se ne pretjerivat 🙈. Cak i reflustat koji su cure tu preporucivale me doslovno tjera na povracanje 🤮
Petra i thinkpinkhvala cure na podijeljenom iskustvu. Mene mm stalno sprda da ce nase dijete vise njega voljet jer je on veci za*ebant, a ja sam stroga. Al tek ce vrijeme pokazat kako ce bi ic te odgojne metode 🙈
Ugl ko da nisam dovoljno ishvalila patronaznu, eto maloprije me zena nazvala. Gleda ona po kalendaru kome se blizi termin pa samo da pita kako sam, jel imam neka pitanja, provjerava dal imam broj ako ista trebam da nazovem. Znaci preeedobro ❤️👍😊
I ja bi najradje kupila bozicni outfit al kak neznam jel bude prije il poslije nisam, al sam najavila muzu da ak rodim prije trci kupit i prat da imamo 🙈
E, a kak dode do tebe patronazna? Preko ginekologa ili? Da i ja ocekujem poziv uskoro ili? S obzirom da sam kod privatnog gin neznam kak onda to ide… Ili s tecaja imaju broj? 🤔Bas to kazem muzu pa kaze da ja nju nazovem pa nek dode jedan dan na upoznavanje i da vidi jel nam jos sta fali.
Meni za zgaravicu isto nista ne pomaze, svasta sam probala 🤷🏼♀️
Jaivanpa jel znas kako je radala, jel beba isla na noge il na guzu? Ma meni je bitno da sve prode ok s bebom, bojim se da ne zapne ak je tak sfrkana na pola ili ak joj krene jedna noga van a druga ne. Svakakvi scenariji mi se vrte. Zato velim, nadam se da procjene s obzirom na polozaj bebe dal se uopce pokusava vaginalno.
Iskreno ne
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Hrabrice ovaj smo uzeli na black fridayu -https://www.smartus.hr/xiaomi-viomi-v2-robotski-usisavac-sivi-1127.html
A vidim da cure pisu da su ih zvale patronazne same prije da bi dosle na upoznavanje pa mi se to cini zgodno. Nasla sam i ja na webu koja bi nama trebala doc pa gledal dal da cekam da me ona nazove ili da ja nju.
Jaivanpa ja cula da iznad 100 budu ovi za porod 🙈🙈 danas na ctg mi dr rekla da je 30 menstrualni grcevi razina boli kad sam pitala.
O Boze, pa kakav sam ja covjek... imala sam vec par puta preko 100, 120 do 130 i pitao me Goluža jel osjećaš trudove a ja nist .mora da sam vanzemaljka 😂😂😂
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Mikio tnx, bas cu ga pogledat! A sto se tice trudova vs menstrualni grcevi bas me zanima kak ce to kod mene izgledat jer ja radi endometrioze inace imam jaaaaaako bolne menstruacije.. Nije bas vezano ali negdje sam cak citala da cure koje su prosle punkciju u ivf-u bez anestezije (tipa ja 😂😂) tvrde da je kasnije porod bio cak manje bolan od te punkcije (koja je bila nenormalno bolna.. bar meni) .. Pa me to malo tijesi ali budemo vidjeli kako ce biti 😂 i to vrlo skoro 😂😁💪
Hrabrice ovaj smo uzeli na black fridayu -https://www.smartus.hr/xiaomi-viomi-v2-robotski-usisavac-sivi-1127.html
A vidim da cure pisu da su ih zvale patronazne same prije da bi dosle na upoznavanje pa mi se to cini zgodno. Nasla sam i ja na webu koja bi nama trebala doc pa gledal dal da cekam da me ona nazove ili da ja nju.
Jaivanpa ja cula da iznad 100 budu ovi za porod 🙈🙈 danas na ctg mi dr rekla da je 30 menstrualni grcevi razina boli kad sam pitala.
O Boze, pa kakav sam ja covjek… imala sam vec par puta preko 100, 120 do 130 i pitao me Goluža jel osjećaš trudove a ja nist .mora da sam vanzemaljka 😂😂😂
Ti si mozda jedna od onih sretnica koja neće ni osjetit trudove dok rukica ne proviri van 😂😂😂
Eee jucer mi prica frendica kako je s njom u rodilistu bila zena kojoj je "problem" sto prebrzo radja. Prvo joj se rodilo u autu, a s ostalih troje djece jer citav 9.mj lezala u bolnici jer joj bebe izlete ko na toboganu, haha. Pa koja sretnica!!
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
O Boze, pa kakav sam ja covjek… imala sam vec par puta preko 100, 120 do 130 i pitao me Goluža jel osjećaš trudove a ja nist .mora da sam vanzemaljka 😂😂😂
Ja sam danas na ctg imala oko 50 2 puta i isto nis nisam osjetila pa je dr rekla da su to lazni, da kad budu pravi da cu itekako osjetiti.
Neznam, ali Goluža se čudio jos pred dva tjedna kak ne osjećam... I jos mi rekao budi ti spremna svaki tren ce to krenuti...na drugom ctgu ista stvar...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji