ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 19:16

A k jarcu slabo se vidi 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Angie1205
    03. Prosinac 2019. 19:16

Hello ekipa...da se i ja konacno malo javim 🤗
    Danas sam imala prvi pregled u TA na Merkuru, odradili ctg i vaginalni pregled. Ctg uredan, pregled malkoc neugodan i obzirom da je bio neki stariji dr nalaz malo cudnjikac al izguglali smo...naime pise “cerviks moguce PASIRATI prstom”...no eto to znaci da je cerviks smeksan.
    Neko je spomenuo mene i Sisak...ja jesam iz Siska al sam u VG vec 10 godina i radjam na Merkuru...nekako nemam dobra iskustva sa Sk bolnicom opcenito, za rodiliste neznam stvarno.
    Eto nadam se da ste sve ok, da se spremate i brojite dane kao i ja 🤞🤞💪💪

• piba7
    03. Prosinac 2019. 19:21

Vezano uz robot usisavace..
    Mi imamo Xiaomi Xiowawa E20. Uzeli ga prije nekih godinu dana na mall.hr na nekoj akciji za 1800kn. 
    Ja sam se preporodila otkad ga imamo. Postavljen nam je u aplikaciji na mobu da čisti 3x tjedno 'namjestiti smo da se pali dok bas nema doma, jer mi iskreno ide na živce kad radi dok sam doma. 
    Super sve očisti tj baš lijepo održava stan čistim. U zadnje vrijeme je počeo pljuvati mucice prasine, pa sam skuzila da ga nisam očistila. Izvadila sam filter i oprala ga i očistila cetku od svoje kose.

LoBi
    03. Prosinac 2019. 19:24

Hrabrica

Evo mislim da sam skužila kak okačit sliku..ak sam sfušala nešto zanemariteUglavnom, krevetić za curku je spremaaaaaan :DD Kaže mm e sad možeš dobit trudove

😍😍Jako lijepo😍😍 stavi jos neku vecu slikicu 🤭
    Ja se nadam da ce moc kindac stici ovaj tjedan, ali jos se nemogu odluciti za ogradice i posteljinu kakvu cu😂😂🙈

DeeDee
    03. Prosinac 2019. 19:24

Hrabrica

Evo mislim da sam skužila kak okačit sliku..ak sam sfušala nešto zanemariteUglavnom, krevetić za curku je spremaaaaaan :DD Kaže mm e sad možeš dobit trudove

Vidi se da je lijepo 😊😊😊

[/url

DeeDee
    03. Prosinac 2019. 19:26

Angie1205

Hello ekipa…da se i ja konacno malo javim 🤗
    Danas sam imala prvi pregled u TA na Merkuru, odradili ctg i vaginalni pregled. Ctg uredan, pregled malkoc neugodan i obzirom da je bio neki stariji dr nalaz malo cudnjikac al izguglali smo…naime pise “cerviks moguce PASIRATI prstom”…no eto to znaci da je cerviks smeksan.
    Neko je spomenuo mene i Sisak…ja jesam iz Siska al sam u VG vec 10 godina i radjam na Merkuru…nekako nemam dobra iskustva sa Sk bolnicom opcenito, za rodiliste neznam stvarno.
    Eto nadam se da ste sve ok, da se spremate i brojite dane kao i ja 🤞🤞💪💪

Drago mi je da si se javila i da je sve ok ❤ 
    Ovaj pasirani cerviks zvuči strašno hahah. Fale mi slike tvog trbuha i najsmješnijeg psa na svijetu :D

[/url

Angie1205
    03. Prosinac 2019. 19:34

Deedee ovaj strajk me ubio...cure cijeli dan doma i ne znaju kaj bi sa sobom...divota 🙄
    Trbuh je sve veci ali i sve nizi a pas je i dalje blentav...djaba mu godine 😂😂😂😂

DeeDee
    03. Prosinac 2019. 19:34

piba7

Vezano uz robot usisavace..
    Mi imamo Xiaomi Xiowawa E20. Uzeli ga prije nekih godinu dana na mall.hr na nekoj akciji za 1800kn.
    Ja sam se preporodila otkad ga imamo. Postavljen nam je u aplikaciji na mobu da čisti 3x tjedno 'namjestiti smo da se pali dok bas nema doma, jer mi iskreno ide na živce kad radi dok sam doma.
    Super sve očisti tj baš lijepo održava stan čistim. U zadnje vrijeme je počeo pljuvati mucice prasine, pa sam skuzila da ga nisam očistila. Izvadila sam filter i oprala ga i očistila cetku od svoje kose.

E super info,  kako je netko napisao ovih dana, ima super zamjena a da se ne plaća ime, a ista kvaliteta

[/url

Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 19:53

Lobi Valjda će sad upalit :D (kad sam blento ) Joj da u pravu si, ima moooore izbora..ja svoju tražila pa valjda 3 mj i našla u Dada&Roco i prezadovoljna sam (daj Bože da tak i ostanem)
    DeeDee hvala ti 
    Piba i koliko mu treba za prostoriju i je li glasan? I jel prvo skenira prostor ili se odmah baca na čišćenje?

https://postimg.cc/YGrLZYty

05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️

Hrabrica
    03. Prosinac 2019. 19:55

Angie jel peso čuva bušicu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.