ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    02. Prosinac 2019. 16:29

Lavica mislim  da si me pogresno shvatila nisam ja rekla da je bilo povoda da se konkretno lose osjećam jer sam iz dr države već kažem da nekad sam imala osjećaj opet kažem čast pojedincima da se baš ignorira dosta mojih postova i to pa eto jednostavno bi mi prodji kroz glavu da je to možda razlog msm ne znam trudnicki mozak...
    Cima super za nalaz
    Deedee da ta rečenica pa da i vas obavjestimo je baš 🤢 

• Tonkica1
    02. Prosinac 2019. 16:35

Hrabrica Merkur!!! Mozda cemo jedna kraj druge 🤣🤣🤣
    Eto meni je zadnji pregled bio 7.11., tad sam bila u 31tt i procijenila mi je na 1857g. Bas me zanima sto ce mi dalje reci.
    Htjela sam pitati jos prije, dosta vas cesto "slusala" kako spominjete plodnu vodu, kao da je ok i to, to vam sami kazu? Meni moja nikako nije spomenula plodnu vodu.. Jedini put kad je spomenuto mi je bilo na anomaly scanu i tad su rekli "uredna kolekcija plodne vode". Valjda je to sve u redu kad mi nitko nista ne spominje?
    Dalindas lijepa tezina ❤

Hrabrica
    02. Prosinac 2019. 16:36

Lavice znaci umirem od smijeha na ovo tvoje znamo koliko je ciji cerviks 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Nasty ne opterecuj se, rekla si na glas ono sto drugi nisu, a mozda misle.. Ja sam ti odmah rekla da potpisujem svaku tvoju rijec samo eto to nikad nisam napisala kao ti.. I drago mi je da je to sad receno "na glas".. Mene su osobno najvise "umorile" one svakodnevne teme ko je sta jeo/kuhao 😂😂 Znam da je to mozda glupost s moje strane al kad se pocelo vise pricat o tome a manje o trudnoci nekak sam se pocela povlacit..Postujem da vecina odabere temu i ukljucim se u onu koja mi je ok.. Pratim stalno ali komentiram kad ulovim da nesto konkretno mogu reci dobila povratno nazad ili ne.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    02. Prosinac 2019. 16:38

Tonkica1

Eto meni je zadnji pregled bio 7.11., tad sam bila u 31tt i procijenila mi je na 1857g. Bas me zanima sto ce mi dalje reci.
    Htjela sam pitati jos prije, dosta vas cesto "slusala" kako spominjete plodnu vodu, kao da je ok i to, to vam sami kazu? Meni moja nikako nije spomenula plodnu vodu.. Jedini put kad je spomenuto mi je bilo na anomaly scanu i tad su rekli "uredna kolekcija plodne vode". Valjda je to sve u redu kad mi nitko nista ne spominje?
    Dalindaslijepa tezina ❤

Toooo 😁😁 tulum! 😂😂😂 Ja odojak, ti francusku, vazi? 😂 😂 😂 Rekla bi alkohol al to nam nece dat 😂😂 jesu te slali do sad na ctg?? Mene jos nisu 🤔 Kad ti je termin? 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

DeeDee
    02. Prosinac 2019. 16:39

Nasty ma stići će se al ono, većina ima spremnu torbu za rodilište,  ja sam evo odlučila od koje sobe ćemo napravit dječju 😂😂😂
    Lavice neeee pratim ja sve šalterske fore ALI je ženi bilo sumnjivo moje mijenjanje plaće dva puta u 6 mjeseci pa sam uz sve uobičajene papire morala donijet i platne liste i anexe na kojima se vidi promjena 🙈
    Ali dobro,  danas riješeno. I rekla mi da slobodno već 18. (tad mi je pregled) pitam doznake za komplikacije i za porodiljni (od 11.12.) i donesem joj pa smo i ona i ja na miru. 
    Dalindas super za pregled :)

Ja isto Losu svaki dan čekam, nekako sam s njom baš bila kliknula i termin nam je bio u par dana. 
    Sarita ja sam grozna s imenima al kužim feeling, ja se nekako najviše sjećam tebe, Lavice,  Angie, LoSe,  Nasty, Kengurice, Baby D i C1Me pa se osjećam kao izgubljena ovčica sad ahaha, iako nemam apsolutno niš protiv novih cura, samo mi fale stare :)

[/url

• thinkpink1
    02. Prosinac 2019. 16:40

Napokon smo skupili muda reci sta mislimo😂😂
    Tonkice stavila sam + i -, sve prednosti i mane i vidjela da mana nema, osim 🤑. Samo mi moze olaksat. Aparat ima jako dobre recenzije. I samo sam se sjetila da se u žurbi prilikom prokuhavanja bocica i duda mogu pofurit, ili ne daj boze dijete...ma reko sebi zajebi pricu, nema tih para... I to kaj Lavica kaze, rajngle se zmuljaju od kasica, al bome i od kamenca...
    Lavice ne hiperventilirat, bu ti se pocelo vrtjet😂😂😂zatvori vrata od sobe🙊🙊🙊
    Svakodnevno se i ja sjetim Lose, al ju ne spominjem jer ne znam sta se događa pa ako nas procita da se ne osjeca "prozvanom"(nemrem se sjetit kak da opisem pa sam zato stavila " ") kad ju poboldam, jer znam da joj nije lako...samo se nadam da su oboje dobro❤❤

• Tonkica1
    02. Prosinac 2019. 16:45

Hrabrica

Tonkica1

Dalindaslijepa tezina ❤

Toooo 😁😁 tulum! 😂😂😂 Ja odojak, ti francusku, vazi? 😂 😂 😂 Rekla bi alkohol al to nam nece dat 😂😂 jesu te slali do sad na ctg?? Mene jos nisu 🤔 Kad ti je termin?

Dogovoreno! Ali imaj na umu da ce ju napraviti moja svekrva jer mrzim kuhati 🤣🤣🤣🤣 Nisu, evo prvi put idem sad u petak, ne znam sto ce biti. Nadam se da cu naletiti na dobrog dr.. eto prvi put idem u TA 😬 po zm mi je termin 4.1., a dr mi je rekla po uzv 31.12., makar ja racunam 2 tj prije i poslije haha

PetraB
    02. Prosinac 2019. 16:50

Zaspim na sat vremena, vratim se a ono... 7 stranica, odmah mi sumnjivo bilo. 😉
    Ja cu sad u svoje ime... Bas mi je zao procitati da se pojedine curke osjecaju zapostavljeno ili izignorirano. Ja sam ovu grupu shvatila kao mjesto na kojem cemo podijeliti iskustva, nedoumice i brige te pruziti podrsku. Ukoliko se neka curka javi s problemom s kojim se nisam susrela ne znam kako bi mogla pomoci, pozelim srecu i vjerujem da ce se javiti curka kona zna vise o toj temi. Sve smo ovdje sa svojim brigama zivotnim i ne mogu ocekivati da cete pamtiti svaku moju boljku otpocetka a naravno da uz sve obaveze koje imamo ne mozemo ni ocekivati da uvijek imamo vremena dezurati cijeli dan na forumu. 🤷🏻‍♀️
    Ne znam, bas mi bude zao procitati da se ovako osjecate. Ja razumijem razliku izmedju cura kojima ovo prva trudnoca i nas kojima je druga/treca pa tako onda i ne mogu se ljutit na Lavicu jer mi je izignorirala link za kremu 😜😜😜😜😜. Ja se stvarno trudim popamtiti koja se s cim bori i mislim da smo grupa koja si stvarno medjusobno daje ogromnu podrsku. 🤷🏻‍♀️

url=https://lilypie.com][/url

• Tonkica1
    02. Prosinac 2019. 16:52

Thinkpink mislim da bi mogla uloziti u to, ako ne sad, bar kroz koji mj
    Lavice e tocno te kuzim, ova trudnoca mi je dosad bila najveci trening za zivce i strpljenje jer sam tip koji kad nesto treba napraviti, to cu napraviti odmah ako mogu, necu ostavljati za sutra. A ovako u stanju nasukanog morža, majkemi, ne znam kako moji sa mnom, al dobro da si kosu ne cupam kad gledam njih da nesto rade. A mm je andeo, pita me sto zelis da napravim, ja mu kazem i on tako napravi 😍 Kuzi i on da bi pogrizla sve nokte kad ne mogu nista raditi

Hrabrica
    02. Prosinac 2019. 16:58

Tonkica1

Hrabrica

Tonkica1

Dalindaslijepa tezina ❤

Dogovoreno! Ali imaj na umu da ce ju napraviti moja svekrva jer mrzim kuhati 🤣🤣🤣🤣 Nisu, evo prvi put idem sad u petak, ne znam sto ce biti. Nadam se da cu naletiti na dobrog dr.. eto prvi put idem u TA 😬 po zm mi je termin 4.1., a dr mi je rekla po uzv 31.12., makar ja racunam 2 tj prije i poslije haha

Bome smo si onda stvarno blizu.. Meni je po zm 05.01. a po uzv 03.01. s tim da je mala vec na ulazu u zdjelicu, sto ja kazem u niskom startu 😂😂 Hm mozda onda mene sutra posalju na ctg🤞 Cula sam da to zna potrajati jer navodno svaka curka treba bit spojena na ctg 15 min.. Ak ides prvi put u TA.. uzmi si br na aparatu (cim udes, ravno).. opcija "ginekologija".. To su sad novo uveli te brojeve.. da te ne vrate po broj 😂😂 Gore su stvarno super doktori (ja ih upoznala nekoliko 😂😂😂) tak da ne moras brinut.. i sestre su super.. Malo se ceka al tak je svugdje.. 😉 A za plodnu vodu ni meni nisu nikad nista rekli, samo pisali da je uredna.. Vjerujem da dok sute i ne komentiraju previse, da je sve ok.. 

11/2018 – inseminacija X
    06/2021 – FET,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.