jel vas bole bradavice? mene uzas..ne znam bi li s cim mazala.
Moje su bile dosta osjetljive od pocetka pa do nedavno, mazem sa istom kremom kao i trbuh, ona neka Biobaza koja se dobije u DM paketu za trudnice.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hrabrice ja sam dok sam mogla išla svaki mjesec na depilaciju. Onda sam nakon jedne depilacije voskom imala par kapi krvi na ulosku za koje nismo nikad otkrili odakle su i užasno sam se prepala.
Probala sam se obrijati par puta i sva sam se raskrvarila pa sam odustala. Tako da svaki put samo skratim s bikini trimerom. Stvarno vjerujem da se doktori svega nagledaju i da je najvažnije da dođemo čiste 😊 boli njih briga za dlake.
Hrabrica ,mislim da nitko ne može predvidjeti kad će biti porod osim ako nije dogovoreno unaprijed ,no međutim meni stalno nagađaju da bi mogla ranije jer je bebač velik ,sad koliko istine ima u tome budemo vidjeli 🤣
Piba te depilaciju su super ali kad si cijeli zivot na britvici (kao ja 😂🤦🏻♀️), vosak zvuci jako bolno najvise radi cvrstog korijena.. Tebi su po tim tretmanima vjerojatno i rijede i sporije rastu (pretpostavljam) a ovo moje raste ko ludo 😂.. Ajde sad je malo usporilo jer vise nisam toliko "azurna" ali svejedno.. muka i pol..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Da, hrabrice, dobro kazes, skratile se ruke😁😁 i ne mogu dohvatit, jedva do bikini zone dodem, samo malo skratim da ne ide do pola bedra. Neka raste dok se mm ne dohvati trimera, vec sam mu napomenula da ce morat uskocit. Nekako mi nije neugodno pred gin🙈😋
Hrabrica ,mislim da nitko ne može predvidjeti kad će biti porod osim ako nije dogovoreno unaprijed ,no međutim meni stalno nagađaju da bi mogla ranije jer je bebač velik ,sad koliko istine ima u tome budemo vidjeli 🤣
E pa to, znaci imaju razloga mislit da ce mozda beba uranit.. Znaci postoje indicije na temelju kojih oni "posumnjaju" a sad kad bude bude.. Bas cu pitat svoju doc sutra sta ona previda 😁 (u nadi da me ne posalje u zna se kam 😂 😂 ) Drzim fige 😉🤞
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Da, hrabrice, dobro kazes, skratile se ruke😁😁 i ne mogu dohvatit, jedva do bikini zone dodem, samo malo skratim da ne ide do pola bedra. Neka raste dok se mm ne dohvati trimera, vec sam mu napomenula da ce morat uskocit. Nekako mi nije neugodno pred gin🙈😋
Hahaha i ja sam mm vec najavila da ce morat uskocit 😂😂 prosli put je samo prekontrolirao jesam sve potegnula i dao mi cistu peticu 😂😂😂 reko super al iduci put ti! 😂😂
11/2018 – inseminacija X
06/2021 – FET,
Zaspim na sat vremena, vratim se a ono… 7 stranica, odmah mi sumnjivo bilo. 😉
Ja cu sad u svoje ime… Bas mi je zao procitati da se pojedine curke osjecaju zapostavljeno ili izignorirano. Ja sam ovu grupu shvatila kao mjesto na kojem cemo podijeliti iskustva, nedoumice i brige te pruziti podrsku. Ukoliko se neka curka javi s problemom s kojim se nisam susrela ne znam kako bi mogla pomoci, pozelim srecu i vjerujem da ce se javiti curka kona zna vise o toj temi. Sve smo ovdje sa svojim brigama zivotnim i ne mogu ocekivati da cete pamtiti svaku moju boljku otpocetka a naravno da uz sve obaveze koje imamo ne mozemo ni ocekivati da uvijek imamo vremena dezurati cijeli dan na forumu. 🤷🏻♀️
Ne znam, bas mi bude zao procitati da se ovako osjecate. Ja razumijem razliku izmedju cura kojima ovo prva trudnoca i nas kojima je druga/treca pa tako onda i ne mogu se ljutit na Lavicu jer mi je izignorirala link za kremu 😜😜😜😜😜. Ja se stvarno trudim popamtiti koja se s cim bori i mislim da smo grupa koja si stvarno medjusobno daje ogromnu podrsku. 🤷🏻♀️
upravo to i je razlog zasto su se neke od nas "novih" i prikljucile ovom forumu. jer sam vidjela da ste si ogromna podrska. i meni ste puno puta pomogle bez da ste i znale da mi pomazete.. pa svi popisi za rodiliste, bolovi u bilo kojem dijelu tijela.. iako me u tom trenutku nista nije boljelo npr, kad je nakon tjedan dana zaboljelo sam se sjetila: "e da, pisale su cure na forumu o tome da je to normalno". osjecala sam se kao dio zajednice.. i ne znam kako bih kroz ovu trudnocu sama prolazila da nije vas ovdje.. iskreno..
Bas tako :)
Omerta hvala na odgovoru. Ja se mislim mazati sa onim purelanom nemam pojma ionako ga trebam kupiti kad krene dojenje.
A cure moje sta da vam kazem na ovu temu foruma..ja sam stoput pisala nesto i pitala nisam nasla odgovor ali nije uopce za zamjeriti i nikad to nisam dozivjela lose. jednostavno se utopio u moru postova..meni je gust cuti price s poroda i ok je izmjena iskustava jer zaista nekog moze ohrabriti. Vise od tog ovdje ne ocekujem i tako isto nemam problema s losim osjecajima. I ja se sjetim LoSe i kako je beba s obzirom da je rano rodjena..vjerujem da je ok. A inace mozak mi je koma i tek sto procitam dosta toga zaboravim pa se bas ljutim na sebe...bas zapamtim ak je nekome nesto alarmantno ili ode na porod pa cekam rodjenje bebice☺☺
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cestitam Iva 🎊🎉🎊🎉🎊🎉🎊🎉😁😁 jedva cekam dojmove 😊
Inace, pridruzujem se morzevima, slonovima i ostatku nasukanih zivotinja 😅
Moram rec da je meni ovaj forum jako pomogao bas zato jer mi je prva trudnoca. Pratim vas jos od one 1. teme kad su bile samo zimske 2019.. neki put sam znala doc nakon dan, dva i znalo je bit po 50 str zaostataka 🤭 kolko puta sam znala citat iste simptome ko i kod sebe pa kad si neiskusan u svemu, dobro dodu tuda iskustva da si smiris zivce 😊 a i kolko puta sam znala citat neke smjesne scene da sam se pocela smijat ko ludakinja da me muz gledao jesam dobro 😂 ja sam definitivno ona od vise neaktivnih u pisanju, ali svaki dan citam i pratim i jako mi je drago da sam naletila na vas sve skupa 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji