Cure jel probala koja oprat ruksak u masini? Kupila ga preko wisha i oprala bi ga ali ne znam dal se moze u masini da ga ne perem na ruke, ne nalazim podatak o tome. Takav je...
Hahaha "frizura"... Nema je 🙈
Prije zadnjeg pregleda sam mm rekla da me isfrizira tek toliko da bude uredno... Nema sanse da vise sama se upustim u tu akrobaciju... Ne vidim nis a toliko je nateceno dolje i izobliceno da po osjecaju jednostavno nemrem. I ok, nek me briju kad dodjem rodit 😉 Uvijek si pomislim, aj cega se oni nagledaju moja "frizura" im je najmanji problem 🤭
Nego jos jedna info danas s pregleda... Kako ja ne znam hocu li na carski ili prirodno a plan je podvezati jajovode, pitala sam Radosevicku koliko se mora cekati nakon poroda da se to obavi (ukoliko nece biti carski)... Vrli ona onih 6 tjedana je ok, nakon toga mogu. I sad sam na sto muka... Htjela bi izbjeci carski jer sam misljenja da mi je oporavak puno brzi nakon prirodnog poroda (bar prema iskustvima frendica koje su prosle jedan i drugi porod) al sam svjesna da nema sanse da ja nakon 6 tjedana ostavim curke i odem na operaciju. 🤨🤨🤨
Kod mene hormonska kontracepcija nije opcija zbog anamneze a i za vrijeme uzimanja oralne kontracepcije je jetra odreagirala povisenim vrijednostima a prezervativi su nam se pokazali jaaakooo efikasnim pa sam tu medju vama sada 🤣🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com][/url
Cure jel probala koja oprat ruksak u masini? Kupila ga preko wisha i oprala bi ga ali ne znam dal se moze u masini da ga ne perem na ruke, ne nalazim podatak o tome. Takav je…
Hm...mozda eventualno ako imas program za rucno pranje? 🤔🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Ja volim procitat stvarno sve o cemu se prica, i o bolovima, i susjedima, i djeci, i svakodnevnim jadikovkama, i sve mi je zanimljivo. Puno sam toga saznala. Puno nas je pa sigurno koje pitanje negdje pobjegne, ali ne mislim da je to neko namjerno ignoriranje. Uvijek netko odgovori. Divim se curama koje su tu stalno, i stvarno se trude odgovoriti na svaki komentar, stvarno svaka cast😊👍 Ja sam nekako promatrac po prirodi pa manje komentiram. Atmosfera je malo drugacija zato sto nema angie i onih njenih pricica😊 i goge i njenih smirenih savjetovanja😊, inace je sve isto, ne osjetim da netko drugi fali😁😉. Podrska je uvijek tu, kako se meni cini.😎😘
🙋♀️37 (hipoHashi, hiperprolaktinemija)
pokušavanje od 2009.
KBC St
🧑2020. iz 5.
👶2022. Iz 4.
Beba br. 3
7./'25.- prirodni fet- odbila vraćanje
8./'25.- ⏳️
Cure jel probala koja oprat ruksak u masini? Kupila ga preko wisha i oprala bi ga ali ne znam dal se moze u masini da ga ne perem na ruke, ne nalazim podatak o tome. Takav je…
Ja opcenito sve sta kupujem preko e-bay pitam prodavaca. I uvijek dobijem povratnu info koja me interesira. Nisam imala potrebu do sada kupovati preko wisha, tako da ne znam dal postoji takva opcija kao i na e-bayu🤷🏻♀️
Nasty ma stići će se al ono, većina ima spremnu torbu za rodilište, ja sam evo odlučila od koje sobe ćemo napravit dječju 😂😂😂
Laviceneeee pratim ja sve šalterske fore ALI je ženi bilo sumnjivo moje mijenjanje plaće dva puta u 6 mjeseci pa sam uz sve uobičajene papire morala donijet i platne liste i anexe na kojima se vidi promjena 🙈
Ali dobro, danas riješeno. I rekla mi da slobodno već 18. (tad mi je pregled) pitam doznake za komplikacije i za porodiljni (od 11.12.) i donesem joj pa smo i ona i ja na miru.
Dalindas super za pregled :)
Ja isto Losu svaki dan čekam, nekako sam s njom baš bila kliknula i termin nam je bio u par dana.
Sarita ja sam grozna s imenima al kužim feeling, ja se nekako najviše sjećam tebe, Lavice, Angie, LoSe, Nasty, Kengurice, Baby D i C1Me pa se osjećam kao izgubljena ovčica sad ahaha, iako nemam apsolutno niš protiv novih cura, samo mi fale stare :)
Aaaa kuzimo se :) ma nemam ni ja protiv novih nis pa nije forum moj pa da cu ja propustat ko moze ko ne 😂 samo kazem u hrpi novih nickova mimo eto tebe Lavice i Petre meni je ovo postalo novo mjesto i da taj neki osjecaj pa sto cu tu em sam pred kraj vec mi ono dosta svega em ja stvarno ako nemam sto za rec necu i necu pametovat nikome jer bas svatko ima pravo na izbor i svoj nacin oko svega. Zao mi je sto se osjecas ignorirano i razumijem osjecaj stvarno. Procitam i sve al kad nemam sta za rec sta cu 🤷♀️🤷♀️ a bas smo nekad mi trudnice smjesne...nek su nam ovo najvece brige
Prvo hvala svima na cestitkama🥰🥰🥰🥰
A sada da javim svoje iskustvo sa poroda… znaci sve je krenulo kada sam dosla na obicnu kontrolu u subotu ujutro gdje sam bila otvorena 2,5cm sa trudovima koje ja nisam uopce osjecala (standard za mene) … pregled je bio bas jako bolan i odma sam prokrvarila i tako sve do kasno uvecer… trudovi i bol pojavili su se vec oko 17h isti dan, no izravnali su se na svakih 15 min tek od 20:30 kada sam ih redovno pocela zabiljezavat, u tom trenu htjela sam samo lec i spavat da prode da netrebam u bolnicu jer sam mislila da ponovo pretjerujem sa svim i umisljam, no u 1:15 smo krenuli za Zg te smo u Merkuru bili vec za 15min gdje su trudovi bili na svakih 6min i otvorena 5cm… odma klizma hodanje trudovi sve jaci ali otvaranje je islo sporo…. u 6:15 prva epiduralna je stavljena jer se to vise nije dalo izdrzat i tu cirkus krece…. to je bila prva epi od njih 4 … trajale su mi sve kracei krace nikakve koristi od njih tako da sam od 13h do 19:37 kada sam rodila bila u bolovima sto nikom ne zelim priustit… pocupala sam stalak za nogu u boxu, spuzvu kad sam klecala na krevetu sam cijelu rastrgala od iza, vise nisam disanje mogla kontrolirat, povracalo mi se on bi van al stalno mu se glavica vraca nazat i nedaju mi tiskat a mene tjera na tiskanje i tu sam se skroz pogubila jer vise ni mm nije razumio sta pricam koliko sam pocela buncat ma ni oci nisam mogla drzat otvorene nista nista bas, ni trunke energije vise nisam imala… iako smo imali jaku vezu u bolnici ni on sam nije htio da odem na carski nego da izguram to do kraja jer eto po njegovom mi je super islo (prvorotkinje radaju i po 20 sati ceg se on drzo ko pijan plota) tako da kada sam ga tiskala van doslovno cijeli odjel je doso do boksa od primarijusa do cistacica i navijali su za mene jer su znali koliko se vec patim… eto to je moje iskustvo poroda od 19 h unutarnjih 10 savova i vanjskih 3😔
Bolnica je za svaku preporuku jer mozete i doktoricu opalit a da vam nitko ne zamjeri😅
I da, da mm nije mogao bit cijelooooo vrijeme samnom neznam kako bi to prezivjela stvarno velika pomoc i potpora🥰
A nas Arthur ima 3750 i dug je 53cm.. mali mis🥳🤪🥰
Ajmeee😰😰😰 bome si se napatila, al eto sve je vrijedilo! Cestike jos jednom na malenom, sad je sve proslo :)
Hvala ti na iskustvu s Merkura 🤰♥️
Petra zašto podvezivanje? Mislim, moraš ili želiš? Preskočila sam tu informaciju.
Sarita drago mi je da se kužimo, jos si mi ti iskusna u riječkoj, ne možeš mi nestat haha
Bože Iva zvuči užasno 🙊🙊🙊🙊
Nadam se da nije prevelika trauma i bitno da ste oboje dobro, sad se mazite i uživajte
[/url
Prvo hvala svima na cestitkama🥰🥰🥰🥰
A sada da javim svoje iskustvo sa poroda… znaci sve je krenulo kada sam dosla na obicnu kontrolu u subotu ujutro gdje sam bila otvorena 2,5cm sa trudovima koje ja nisam uopce osjecala (standard za mene) … pregled je bio bas jako bolan i odma sam prokrvarila i tako sve do kasno uvecer… trudovi i bol pojavili su se vec oko 17h isti dan, no izravnali su se na svakih 15 min tek od 20:30 kada sam ih redovno pocela zabiljezavat, u tom trenu htjela sam samo lec i spavat da prode da netrebam u bolnicu jer sam mislila da ponovo pretjerujem sa svim i umisljam, no u 1:15 smo krenuli za Zg te smo u Merkuru bili vec za 15min gdje su trudovi bili na svakih 6min i otvorena 5cm… odma klizma hodanje trudovi sve jaci ali otvaranje je islo sporo…. u 6:15 prva epiduralna je stavljena jer se to vise nije dalo izdrzat i tu cirkus krece…. to je bila prva epi od njih 4 … trajale su mi sve kracei krace nikakve koristi od njih tako da sam od 13h do 19:37 kada sam rodila bila u bolovima sto nikom ne zelim priustit… pocupala sam stalak za nogu u boxu, spuzvu kad sam klecala na krevetu sam cijelu rastrgala od iza, vise nisam disanje mogla kontrolirat, povracalo mi se on bi van al stalno mu se glavica vraca nazat i nedaju mi tiskat a mene tjera na tiskanje i tu sam se skroz pogubila jer vise ni mm nije razumio sta pricam koliko sam pocela buncat ma ni oci nisam mogla drzat otvorene nista nista bas, ni trunke energije vise nisam imala… iako smo imali jaku vezu u bolnici ni on sam nije htio da odem na carski nego da izguram to do kraja jer eto po njegovom mi je super islo (prvorotkinje radaju i po 20 sati ceg se on drzo ko pijan plota) tako da kada sam ga tiskala van doslovno cijeli odjel je doso do boksa od primarijusa do cistacica i navijali su za mene jer su znali koliko se vec patim… eto to je moje iskustvo poroda od 19 h unutarnjih 10 savova i vanjskih 3😔
Bolnica je za svaku preporuku jer mozete i doktoricu opalit a da vam nitko ne zamjeri😅
I da, da mm nije mogao bit cijelooooo vrijeme samnom neznam kako bi to prezivjela stvarno velika pomoc i potpora🥰
A nas Arthur ima 3750 i dug je 53cm.. mali mis🥳🤪🥰
Ajme Iva, hvala što si ovo podijelila sa nama! Žao mi je što si se napatila, ali tvoj bebolino je sad s tobom. Još jednom čestiram ti! Mazite se i pazite :)
Iva cestitam 🥰 bome je veliki decko, a kak su ti na pocetku prognozirali 🙄 malo čudo 😆 zelim ti da se sto prije oporavis i da uzivate zajedno i javi nam obavezno dojmove. Jedva cekam 😊
inace ja vas isto redovito citam, al nekad ne znam kaj bi pisala jer znam biti u zaostatku po 10 stranica pa vec neke teme produ. Od nas toliko sigurno ce nas ostati i kasnije na forumu. Ja se bar nadam savjetima iskusnih mama 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji