ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    02. Prosinac 2019. 17:20

Lavice nadam se da cemo onda dobiti slicicu kad instaliraju tapete. 😁
    Cestitam na urednim pregledima! Posebno Cima za uredan nalaz 👍! 
    Nasty Nasty... 🙈 
    Ja se zbilja potrudim procitat i popamtit sto vise toga jer volim i kad se meni odgovori i kad procitam tudja misljenja i iskustva pa makar nema veze sa mojim trenutnim stanjem i potrebama. al neke dane kad nemam koncentraciju mi tesko popratiti pa pisem post za postom kako procitam i ja se na tome duboko ispricavam al nekako volim da svi dobiju odgovor. Osim kad nemam bas nikakav komentar na nesto onda 0 bodova i od mene. 
    DeeDee 😂😂 oprosti morala sam se nasmijat na tvoj komentar da nemas briga kad te to iznervira. 
    Ja recimo osobno se ne naljutim ako ne dobim odgovor na postavljeno pitanje jasno mi je da se zaboravi, pa onda ponovim pitanje pa mozda dobim odgovor. Bez ljutnje bez razmisljana zasto nisam/jesam dobila. Ponekad mi isto bude neugodno jer se osjecam ko svakom loncu poklopac, al znam da je meni brdo puta pomoglo nesto sto je neka od vas napisala pa se uvijek nadam da sam nekom bar 1/8 uspjela uzvratiti. 
    Hrabrice ja uopce vise to ne friziram ne da mi se vise muciti samu sebe. Ispricavala se gin zadnji put rekla zena da se ne zamaram da te dlake tu postoje s nekim razlogom. Jedino kao kad bi morala biti obrijana je porod ostalo njima to ne znaci nista kakve god dodjemo. 

Damnarexx 🌺
    02. Prosinac 2019. 17:34

Uf bome me docekalo jedno 10str.
    Takodjer, zao mi je sto se nekad tako osjecate..ja pokusavam svakom odg ako nesto znam :) ako ne, radje sutim.
    Isto tako, par puta sam i ja bila ignorirana al jbg 🙈 u moru poruka, izgubi se. Ne zauzimam za zlo.
    Meni je forum super, puuuno korisnih inf tu dobijem, Posto mi je ovo sve novo :)
    Ja sam isto skuzila da je dosta drugacije otkad je WhatApp na snazi i dosta starih cura fali.
    Ja nazalost nisam tu od pocetka svoje trudnoce, jer sam tek oko 17-18tt otkrila ovaj forum :D

Hrabrica meni je isto sve teze i teze sredjivat dole, i vjerujem da ih nije briga al me sram doci samo podsisana🙈
    Mozda u visim tjednima me pocne bolit briga! 😁🤞

Nasty
    02. Prosinac 2019. 17:36

Lavice poštujem tvoj dojam. Djelomično si u pravu. Napisala sam što zaista mislim. Nije to došlo iz vedra neba. 
    Hrabrice hvala ti😊
    A frizuru sređujem u zadnje vrijeme češće iako mi to jako teško pada s ogledalcem.. Čisto zato da me ne iznenadi vodenjak pa da ne dođem tamo baš s prašumom. A ginić mi se nagledao svih dužina.. Božemiprosti lako ovo zvuči😂😂😂

Valkris
    02. Prosinac 2019. 17:37

PetraB

Zaspim na sat vremena, vratim se a ono… 7 stranica, odmah mi sumnjivo bilo. 😉
    Ja cu sad u svoje ime… Bas mi je zao procitati da se pojedine curke osjecaju zapostavljeno ili izignorirano. Ja sam ovu grupu shvatila kao mjesto na kojem cemo podijeliti iskustva, nedoumice i brige te pruziti podrsku. Ukoliko se neka curka javi s problemom s kojim se nisam susrela ne znam kako bi mogla pomoci, pozelim srecu i vjerujem da ce se javiti curka kona zna vise o toj temi. Sve smo ovdje sa svojim brigama zivotnim i ne mogu ocekivati da cete pamtiti svaku moju boljku otpocetka a naravno da uz sve obaveze koje imamo ne mozemo ni ocekivati da uvijek imamo vremena dezurati cijeli dan na forumu. 🤷🏻‍♀️
    Ne znam, bas mi bude zao procitati da se ovako osjecate. Ja razumijem razliku izmedju cura kojima ovo prva trudnoca i nas kojima je druga/treca pa tako onda i ne mogu se ljutit na Lavicu jer mi je izignorirala link za kremu 😜😜😜😜😜. Ja se stvarno trudim popamtiti koja se s cim bori i mislim da smo grupa koja si stvarno medjusobno daje ogromnu podrsku. 🤷🏻‍♀️

upravo to i je razlog zasto su se neke od nas "novih" i prikljucile ovom forumu. jer sam vidjela da ste si ogromna podrska. i meni ste puno puta pomogle bez da ste i znale da mi pomazete.. pa svi popisi za rodiliste, bolovi u bilo kojem dijelu tijela.. iako me u tom trenutku nista nije boljelo npr, kad je nakon tjedan dana zaboljelo sam se sjetila: "e da, pisale su cure na forumu o tome da je to normalno". osjecala sam se kao dio zajednice.. i ne znam kako bih kroz ovu trudnocu sama prolazila da nije vas ovdje.. iskreno.. 

kl1v
    02. Prosinac 2019. 17:42

Nasty

kl1v

Ja imam velik trbuh, boli me donji dio i prepone me rasturaju….od petka. Ojrecem se ko kornjaca 😂😂

Ka da mene opisuješ.. Samo to traje nekih 3 tjedna🤣🤣 Mislim da i ovo vrijeme pridonosi tome.. raspoloženju i svemu ostalom..

Blizu smo po tjednima.. to je to. Ja sam 35+4

DeeDee
    02. Prosinac 2019. 17:45

A ginić mi se nagledao svih dužina.. Božemiprosti lako ovo zvuči😂😂😂

😂 😂 😂 😂 😂 

Valkris da, mislim da je nama kojima je prva trudnoća baš spas. 

[/url

• Lala27
    02. Prosinac 2019. 17:46

Nasty Žao mi je što se tako osjećaš, i ja se nekad osjećam slično, bila sam iskulirana mnogo puta, zadnji put sam pitala za spinalnu, da li neko ima iskustva i niko nije ništa rekao, ali nekako mi to ne pada teško ili nešto, nego jednostavno mislim da cure koje su se do sad porodile nisu imale iskustva s tim. Bar ja tako razmišljam, ako nekome ne znam odgovoriti onda i ne odgovaram. Generalno ne stižem puno komentarisati jer uvijek kasnim, dođu nove teme, a i što Samojed  kaže nisam iz Hrvatske i onda nemamo puno ni istih tema, kad govorite šta spremate za ručak ja nemam pojma šta je većina stvari 🙈 Ili ovo za bolovanje, za patronažne, to ništa kod nas nije isto, pa nemam šta ni komentarisati. Ali uđem kad stignem, jer me zanima kako ste, naročito sad kad su bebice počele stizati. Zato mi je žao kad se neke cure ne jave, a od početka su tu, voljela bih čuti da su dobro, sad već da su rodile ili bilo šta. 

Hrabrica
    02. Prosinac 2019. 17:51

Ok sad mi je lakse kad nisam sama u tom sosu 😂😂 pokusat cu uglancat pa dokle ide ide 😂😂 A kasnije nek dovrsi muz kak je DeeDee rekla 😂😂😂 to ce mu taman bit uvod u predstojeće dogadaje koji ga cekaju samnom u boxu 😂😂 👌👌

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Aristea
    02. Prosinac 2019. 17:57

Hrabrica

Ajde kad smo aktivne da pitam nes al stvarno "ozbiljno" 😂😂😂 Kad idete na pregled, jel frizuru (onu dolje.. jel..) svaki put radite da bude ono ogledni primjerak iliti sve glatko, ili samo skratite? Pitam jer je meni muka to odradit s trbuhom.. Do sad sam se trudila da bude.. glatko.. 😂😂 al sad mi vec ruke kratke, ne mogu dohvatit dolje 😂😂 Mm me uvjerava da je dovoljno samo skratit masinicom al meni nekak bed jer ne znam kako druge trudnice rade..

Ja skratim :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Omerta
    02. Prosinac 2019. 17:58

Simbalija

Omerta

Cula sam i ja da najvise 1dc odnosno kao ona mala casica za rakiju/liker. Nama je puna skrinja smrznute aronije (imamo grm u dvoristu, jako je rodio ove godine), pojma nemam sta cemo i kad s tim, neki sok mozda pa od ostataka pekmez?? A mogla bi komotno stavit par bobica u smoothie ili zobenu kasu. Koliko ti je zeljezo, hemoglobin? Jesi vec na nekoj terapiji? Ja sam zavrsila na Ferrumu.

Ja volim aroniju i dok sam imala domaće od frendice sam stavljala u smoothie 🙂
    Sad sam taj sokić nabavila. Inače hemoglobin mi je 107, željezo 17, feritin 17. Nije mi dala ni sirupić ni tablete samo rekla da pazim na prehranu, a meni se taj feritin uopće ne sviđa tako nizak.
    Koje su tvoje vrijednosti? Ferrum je onaj sirup?

Na zadnjem vadjenju krvi zeljezo se srozalo sa 26 na 9, hemoglobin ostao 110. Vadit cu uskoro opet pa vidjeti kakvo je stanje. Feritin ne znam, mjerila prije trudnoce, bio oko 50, a prije toga dost dugo oko 25. I meni se on cini ful bitan.. ipak su to ZALIHE zeljeza pa smatram da nebi bas trebale biti na donjoj granici. Ne znam.. mozda grijesim.  Ja bi na tvom mjestu barem Floradix preventivno.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.