Jutroo cure. Sretno danas petorki na pregledima 🌸😊
Lala ovu Bartolenu kako li vec,nikad vidila ni cula u grupi. Ja nisam imala na listi nikad ni ovu Yopu. Tako da bi ja gumicu u ruke. ☺
Jutroo cure. Sretno danas petorki na pregledima 🌸😊
Lala ovu Bartolenu kako li vec,nikad vidila ni cula u grupi. Ja nisam imala na listi nikad ni ovu Yopu. Tako da bi ja gumicu u ruke. ☺
Slazem se😊 budu se sjetile doci kad rode cisto da ss pohvale😂
Lorija, Cima Joj cure, u muci sam velikoj 😂 One su se javile nedavno par puta i to je to, više ništa, pa mi sad žao izbrisati ih, možda jave da su rodile. Ali sinoć kad sam pravila listu, dala sam rok do kraja ove sedmice, jer su već trebale i roditi, pa sigurno se neće ni javiti ako se ovih dana ne jave i onda ide brisanje 😀
Sretno svim curama danas na pregledima 😄
Trebala je i deewillow roditi, ali ne javlja se, a ne sjećam se ni kad se zadnji put javila, prije je bila redovna
Jutrooo i sretno danaas🌺
MimiB dobrodošla
Ivaaaa cestitaaaaammmm😍😍😍 Cim dodes sebi, dodi i nama dati izvjestaj. 😂
Lorija crkavam ahahahahaha
Julie hvala na savjetima iako ja ne idem na Merkur. I dobrodošla MimiB!
Tonkica,Grizli ne zamarajte se s tim unaprijed,ali stvarno. Zene koje rode kroz pola sata su promili,vise iznimka nego pravilo. A i sta ako vas ostave zbog neke gluposti par dana ranije u rodilistu (kao mene) pa se porodite tamo...joj Grizli stvarno se bzv zamaras,mi tu okolica zagreba kad zapadne snijeg uvijek su svi iznenadjeni pa da ti ne pričam. U najgoroj verziji rodis u kolima hitne :)🙈🙈🙈
Jutro cure, nisam vam se javljala par dana prebolesna sam gripa me je uhvatila po noći ne mogu ni da spavam jer se gusim doslovno cjelu noć presjedim u groznom sam stanju 😞 a trebala sam ići raditi krvnu sliku i ogtt al mislim sacekat da prodje gripa pa onda
Iva cestitam od ❤️ mazi se sa svojim malisom i javi nam se obavezno
Jutro cure, nisam vam se javljala par dana prebolesna sam gripa me je uhvatila po noći ne mogu ni da spavam jer se gusim doslovno cjelu noć presjedim u groznom sam stanju 😞 a trebala sam ići raditi krvnu sliku i ogtt al mislim sacekat da prodje gripa pa onda
Iva cestitam od ❤️ mazi se sa svojim malisom i javi nam se obavezno
Drzim fige da ozdravis sto prije🤗 samo odi OGTT rijesi sto prije jer se on radi izmedu 24. i 32. tjedna ako se ne varam🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji