ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    02. Prosinac 2019. 07:00

Jutroo cure. Sretno danas petorki na pregledima 🌸😊
    Lala ovu Bartolenu kako li vec,nikad vidila ni cula u grupi. Ja nisam imala na listi nikad ni ovu Yopu. Tako da bi ja gumicu u ruke. ☺

Točkica37
    02. Prosinac 2019. 07:15

Sretno curke 🐞🐞🐞♥️💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4
    02. Prosinac 2019. 07:24

lorija

Jutroo cure. Sretno danas petorki na pregledima 🌸😊
    Lala ovu Bartolenu kako li vec,nikad vidila ni cula u grupi. Ja nisam imala na listi nikad ni ovu Yopu. Tako da bi ja gumicu u ruke. ☺

Slazem se😊 budu se sjetile doci kad rode cisto da ss pohvale😂

• Lala27
    02. Prosinac 2019. 07:35

Lorija, Cima Joj cure, u muci sam velikoj 😂 One su se javile nedavno par puta i to je to, više ništa, pa mi sad žao izbrisati ih, možda jave da su rodile. Ali sinoć kad sam pravila listu, dala sam rok do kraja ove sedmice, jer su već trebale i roditi, pa sigurno se neće ni javiti ako se ovih dana ne jave i onda ide brisanje 😀

Sretno svim curama danas na pregledima 😄

• Lala27
    02. Prosinac 2019. 07:37

Trebala je i deewillow roditi, ali ne javlja se, a ne sjećam se ni kad se zadnji put javila, prije je bila redovna

ivikii
    02. Prosinac 2019. 07:48

Jutrooo i sretno danaas🌺
    MimiB dobrodošla
    Ivaaaa cestitaaaaammmm😍😍😍 Cim dodes sebi, dodi i nama dati izvjestaj. 😂

Lavica27
    02. Prosinac 2019. 07:51

Lorija crkavam ahahahahaha
    Julie hvala na savjetima iako ja ne idem na Merkur. I dobrodošla MimiB!
    Tonkica,Grizli ne zamarajte se s tim unaprijed,ali stvarno. Zene koje rode kroz pola sata su promili,vise iznimka nego pravilo. A i sta ako vas ostave zbog neke gluposti par dana ranije u rodilistu (kao mene) pa se porodite tamo...joj Grizli stvarno se bzv zamaras,mi tu okolica zagreba kad zapadne snijeg uvijek su svi iznenadjeni pa da ti ne pričam. U najgoroj verziji rodis u kolima hitne :)🙈🙈🙈

samojed
    02. Prosinac 2019. 07:56

Jutro cure, nisam vam se javljala par dana prebolesna sam gripa me je uhvatila po noći ne mogu ni da spavam jer se gusim doslovno cjelu noć presjedim u groznom sam stanju 😞 a trebala sam ići raditi krvnu sliku i ogtt al mislim sacekat da prodje gripa pa onda 
    Iva cestitam od ❤️ mazi se sa svojim malisom i javi nam se obavezno 

C1M4
    02. Prosinac 2019. 08:06

samojed

Jutro cure, nisam vam se javljala par dana prebolesna sam gripa me je uhvatila po noći ne mogu ni da spavam jer se gusim doslovno cjelu noć presjedim u groznom sam stanju 😞 a trebala sam ići raditi krvnu sliku i ogtt al mislim sacekat da prodje gripa pa onda
    Iva cestitam od ❤️ mazi se sa svojim malisom i javi nam se obavezno

Drzim fige da ozdravis sto prije🤗 samo odi OGTT rijesi sto prije jer se on radi izmedu 24. i 32. tjedna ako se ne varam🤔

Dalindas
    02. Prosinac 2019. 08:07

Iva ,čestitam 🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.