Ja sam ipak kupila i trecu spavacicu...jeftino sam ih platila pa sam ih spremna poslije i baciti. Inace imam jaca krvarenja pa se ne zelim dovesti u neugodnjak u bolnici...
Da, piletina je zbog hormona. Kod nas je bio slucaj da su bebi od par mjeseci pocele rasti cice, sve od hormona piletine koju je mama svakodnevno jela. Strasno!
Lorija moj je iduci uzv i ctg 6.12.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Damnarexxx na Merkuru daju svoje spavacice i to mozes traziti nove kad god ti treba, a na porodu je obavezno njihova. Ja planiram uzeti samo 1 za rezervu, bas zato.
Jutro cure. Ja gotova, ctg ok, uloziva za 2/3 clanka i za prst prohodna do glavice. A u ponedjeljak mi rekao za vrsak prsta moj socijalni ginekolog. Aj ti budi pametan... da vise mirujem,ako osjetim menstrualne bolove magnezij i odmah na poviseno noge.
Njurko cestitam!!
Kod nas je za porod njihova spavacica..
Mikio hvala za savjet za pranje. Mozda bi i trebala krenut sad dok imam volje i snage. Nekako sam mislila kad otborim rodiljni krenut, al nestrpljiva sam sad kad je komoda slozena. Jutrso oprala jaje i bas sam zadovoljna kako je jednostavno staviti natrag navlaku. Samo moram ici kupiti sredstvo za pranje, ovo sam imala neki tester ja mislim od persila.
Znaci ja zapravo kad operem i opeglam slozim u komodu i pokrijem sve sa recimo tetrama ili nekom nasom jastucnicom da ne pada prasina na to?! Nije losa ideja!
Ja uzela 2 spavacice i imam jednu pidzamu za dojenje. Pidzama ce biti rezerva, za porod dobimo od bolnice sam skuzila. Ako ne valjda u bolnici imaju jos kakvu u rezervi za dat. Ako bas bude falilo posaljem mm u devica da mi kupi ih jos i nek ih opere i donese. Neću se time opterecivat.
A stvarno dal nakon poroda nas opet salju na tusiranje ili?
I jos jedno nesto... Sad sam primjetila da mi je pupak i mali kao krug oko pupka plav, kao modricu neku svijetlu da imam. Jel to normalno? Inace mene samo taj dio oko pupka boli na dodir. Nisam se udarila niti primjetila da me beba tu jace lupa. A pupak mi je sad ravno s kozom.
Ja ne znam za Našičku bolnicu, spakovala 2 spavačice i jednu pidžamu... Nekih 7 jednokratnih gaćica ostalo stavila ove obične, 3 grudnjaka za dojenje...mene polako hvata panika oko poroda 😣
Damnarexxxna Merkuru daju svoje spavacice i to mozes traziti nove kad god ti treba, a na porodu je obavezno njihova. Ja planiram uzeti samo 1 za rezervu, bas zato.
E super, onda su mi moje 2 sasvim dovoljne..nek se nadje.
Moj je savjet svima da se spremite ranije, nemate sta izgubit...ja sam sretna sto sam na vrijeme sve uradila jer vec 20 dana ne mogu nista, odjednom vam dodje ta tromost i manjak energije...
Iznimne su one sto do zadnjeg dana mogu sve, ali male su sanse da ce vam bit tako hh
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Grizli,Mikio, iskreno mislim da sam se tusirala tek drugi dan. Dolje ti je ko petarda nakon poroda pa o pranju nisam ni pomisljala🙈🙈🙈🙈
E i znam da sam jos nesto htjela napisati od jutra…
Vidim da pisete za prijavu djeteta kad se rodi u maticnom uredu itd. Ako imate ove nove osobne aktivirajte si e-gradani i sve preko toga obavite, nemorate nigdje! Samo je uvijet da oba roditelja imaju to jer mora prvo mama pa tata odobrit u sustavu.
Ja cekam da mi od muza osobna bude gotova pa cemo isprobat. Ima tam i neko e-novorodence za onu naknadu od grada.
Mikio, moras imat citac kartice da bi mogla aktivirat e-osobnu. Procedura ubi Boze. Inace, ne moraju imat oba roditelja, moze i samo majka, a tata popunjenu prijavu nosi u maticni ured i tamo dovrsi registraciju.
url=https://lilypie.com]
Ja već sad jedva stvari obavljam i zato mi drago da sam robicu i sve riješila..još tu torbu da riješim i mirna sam.
I meni je oko pupka tamno...nije plavo nego baš onak tamnije kao smeđe..rekla sam da izgleda sad ko šupak a ne pupak Isto me oko njega boli koža ali s lijeve strane jer tu se mali nalegao i skoro 90% vremena mi je tu tvrdo i kvrga..ne smijem se ni pipnuti a nedo bog da u prolazu negdje zakačim xD
Ja ću lampice sutra pa ako se otegne i u nedjelju postavit haha
Sortiraj odgovore
Najstariji