Kako bi savjetovali za spavanje obuci?
Planiram uzeti vrecu, a imam i srednji poplun (Ikea), a kako to iskombinirati, nocu je kod nas temperatura 18-20, a preko dana i do 24 jer doma imam zimogrozaca, a da se mene pita nocu moze i 10 jer sam navikla cili zivot spavat sa otvorenim prozorom zimi u ST..
Curke sto se popluna tice, iz mog iskustva, nisam ga koristila do negdje godinu i pol sigurno. Na pedijatriji su mi rekli jednom prilikom da se klincima osjecaj za pokrivanje pojavljuje s neke tri godine... I za sada mi se to pokazalo tocnim. Jedan i drugi su prvih par mjeseci spavali u onom jastuku na cicak (voljeli su biti stisnuti u to)... Kako su postajali aktivniji, jastuk nije bio opcija jer bi se iskobeljali van pa sam ih deblje oblacila jer bi dekicu ili skinuli sa sebe ili bi se upetljali pa bi se budili. Vrece ni jedan ni drugi nisu podnosili 🙈... Tako da je curka negdje do trece spavala u debelim pidjamama i carapama, ja nadobudno pokrivala ona se otkrivala, a malac isto sad tako...nema tu pravila, sve ovisi o klincima a to cete sve vidjeti i sprobavati u hodu.
url=https://lilypie.com][/url
Dakle ja se jos pitala zadnjih dana dal d apocnem prat robu i stvari za bebu... 😱😱😱😱 Koliko toga ima! 🙀🙀🙀 Sad stavila 1. masinu! Koliko toga stane u 7kg oh moj boze! A sve sad separirala i imam jos najmanje 5 masina ako ne racunam ovu sto sam prala AS jutros i sto imam za oprat svoje za rodiliste i dojenje stvari, jastuk za nosenje i kolica. Ako ja zavrsim do poroda bit ce sjajno
Hej cure...prvo cestitke Njurko, nadam se da je sve ok i da uskoro citamo tvoje iskustvo. 🤗
Ja bila na kontroli kod svog gin...i bas sam se iznenadila kad sam skuzila da imam samo jos jednu stranicu za popunjavanje u trudnickoj knjizici 😮
Od 5. mi pocinje porodiljni...10.12. imam slijedecu kontrolu, uzeo mi je bris na beta hemoliticki streptokok i moram na transfuziju.
Kaze da smo veci...po njemu cak i za 35 tj i mislio mi je pomaknuti termin tj dana prije ali ipak nije. Sto se tice kila na +13 sam (samo kilu dobila u 2 tj). I to je ugl to.
L 💛
Macutice pomaže..ali isto moraš gledat kad kupuješ za koju kvadraturu je..ovaj je nama dovoljan ali postoje i veći...i u ovoga ne idu arome i ulja nego samo destilirana voda..tako da za aromatične isto treba obratiti paznju ako misliš stavljati. Grijanje je na plin i baš nam je suh zrak a otkad smo ga uzeli super je za spavati :)
Grizli a meni ste se čudile kad sam rekla da imam minimalno 5 mašina čekaj dok kreneš peglat..pa to nikad kraja a sve tako sitno haha
Evo mene iz shoppinga..nisam iskreno ništa nit gledala..otišla samo do Pepca i Mullera..u Mulleru uzela sve šta mi još trebalo za torbu i kupila one mini šampone i gelove za tuširanje :) I u Pitarossu kupila japanke za 14 kn
M&A desire ima 15% akciju pa ću kod njih naručiti još jednu spavačicu i baldahin.
Bokić žene, ja nisam ništa našla, htjedoh kupiti grudnjake u h&m ostali svi neki mali, a meni treba 85 E 🤐... Kofer na pol spremljen, danas bebač samo vrpolji, veli moja mama da se guza vidi, jedan dio trbuha bude tvrd i izbočen.. 😁
Nisam uopce skuzila da se samonezelje javila! Pa kud si nestala,sve ok sada s tlakom?
Eh da Grizli ja se iscudjavala Mare na kraju prala i oeglala do besvijesti i sad mi je to drago sto sam uranila. Mare moj shopping danas identican tvom :) (ako ne racunamo jednu online haljinu iz zare i dzemper😁😁😁)
Boze nakon sto rodim pocet ću se baviti dizajnom povoljnih ne bapskih,lijepih spavacica za rodiliste!!
Cure a kakvu spavacicu cete uzeti za radjaonu? Jel mora biti za dojenje ili moze i obicna jer se odmah nakon poroda presvlacimo?
Cure a kakvu spavacicu cete uzeti za radjaonu? Jel mora biti za dojenje ili moze i obicna jer se odmah nakon poroda presvlacimo?
Ja sam uzela jednu za dojenje, druga je na gumbice skoro do pupka, tako da je isto prakticno za dojenje.
Dakle pricale o deterdzentima ranije... Moj dozivljaj od danas... Persil bezbeze miris na nesto me podsjeca al to nije onako wow efekt. Becutan mi je skroz bljak i preintenzivan- oprala puuunu masinu s njime i sad mi se ne svidja 😟, al prozracit ce se sutra na terasi na sunceku nadam se. Violeta mi je najbolji miris, nije preintenzivan, ugodan onako sapunast - oprala samo 3 dekice jer sam mislila da mi se ni on nece svidjat.
Dobro ste vi govorile da krenemo na vrijeme sa pranjem i slaganjem. 😒 Aad sta je tu je. Sjedecki opeglala 4 masine nase robe, pa cu ja mislim tako i bebinu. Mislila da necu moc sjedecki al kad su ledja krenula ubijat sve se moze.
Lavice i ja se nudim za model za spavacice ili za siti gumbice! 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji