ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    29. Studeni 2019. 16:59

Ja sam u potpunosti preskocila velicinu 56. Kod mene sve pocinje sa 62. Kad stavis pelenu i siroko povijanje, tesko ce to biti ugurati u 56. + ocekujem decka od 4 kg, a nogavice nek su malo duze. Za ruke je bolje da su duze pa navuces da se ne izgrebe. Satrao me ovaj crni petak, na kraju nisam nista pametno kupila jer gdje god sam htjela uc red za pop... 

url=https://lilypie.com]

Valkris
    29. Studeni 2019. 17:02

Grizli

Bila u mulleru iskoristila 20% na nesto kozmetike za bebu. Grudnjaci se sad isplate dodju 54kn. Mislila mozda u bubamari online naruciti sad od 5-6h kad je opet 30%, al sad cu vidit dal mi se isplati jer moram 30kn platiti dostavu.
    Hehehe ja broj 50 nemam bas nista! Ali zato imam svega ostaloga…
    56 - 8 bodija dugih rukava, 4 hlacica, 1 hlacice sa stopalima, 5 majica, 3 pidzame, 2 tute ili pidzame plisano ne znam sto bi to bilo, 3 tute na tregere kapica tanka, kapica debela
    62 - 7 bodija, 2 kratkih rukava bodija, 4 hlacica, 3 maje, 1 kratkih rukava maja, 6 pidzama ili odjelaca, medo odjelce, kapice tanke i debele po 2 kom
    68 - nisam odolila pa kupila par bodije krati i dugi rukavi, 1 pidzama, 2 hlacice, 4 majice kratkih.
    Uz to ima bavarina par, carapica raznih debljina i dimenzija.
    Broj 50 ako bude trebalo kupim zadnje par komada samo da imam, iako nesto od 56 je od c&a pa racunam da je to ko da imam 50. Imam vrecu za spavanje 60, 70, 80… Svih velicina vrece seka mi dala od necaka punu torbu vreca za spavanje.
    Iskusne mame jel to dosta. Meni se cini da je za pocetak dovoljno, nemam susilicu, al grijemo na klimu i bas nam je suh zrak tako da znam namjerno ponekad u dnevni staviti robu da se susi ispod klime jer inace je vlaga zraka oko 20% samo nam.

za bubamaru: dostava im je besplatna iznad 500 kn mislim, meni nije naplacena racun je iznad 500kn. a jesi razmisljala uzeti ovlazivac zraka? ja razmisljam i nisam pametna oko toga, nama je isto uzasno suh zrak..

• Stelle123
    29. Studeni 2019. 17:03

Btw jel tko kupovao ovlazivac za zrak?

url=https://lilypie.com]

Gogaa_V
    29. Studeni 2019. 17:04

Lavica  pametovala si iz najbolje namjere 🙈, sve sam ja radila ali sa rezervom, pratila sam osjećaj ako me i minimalno zaboli ili osjetim nesto  legnem i sve tako pomalo. Ispalo  je i više nego dobro. Iskreno ja ne bih  baš mogla ležati, osim da je bilo tako ozbiljno da je cervixa  nestalo, i da je stanje zahtjevalo i dalje hospitalizacuju...   A sa 2.2/ 2.8 cm sve se moze, i puštena  kuci 🙈🙈 
    Još da udjem u 35 tjedan i onda da malo odahnem... Još malo

Macutica
    29. Studeni 2019. 17:06

I ja sam skupila vec robice:
    56 - 62 *17 bodija dugih rukava
    56 *3 pidzamice dugih rukava (ovog moram jos)
    56 - 62 *6 hlacica
    56 *2 kompleta s kapicom za prve modne nastupe 😊
    62 *1 majica (jos moram) 
    62 *1 vestica (jos moram) 
    62 medo odijelce
    68 skafander
    7 pari toplih carapica i jedne papucice vise iz fore jer su iste moje.. 

kakva su to plis odijelca, kako bi oblacila bebu doma, mislila sam bodi + hlace + majica/vestica.. 🤔
    Totalno sam zelena 😆

MaRe
    29. Studeni 2019. 17:27

Mi smo uzeli ovlaživač zraka sad kad je u Elipsu bio crni vikend i baš sam zadovoljna s njime...kad ga upalim ne začepi mi se nos preko noći i manje hrčem 
    Jedino što ima na njemu neko svjetlo, onako je prigušeno al opet svijetli i dosta je tih al opet nije nečujan pa nam je trebalo par dana da se na to naviknemo...sad ni ne primjetim da radi...upalim ga samo preko noći :) 
    https://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17BY/ 
    ovaj smo uzeli...ima i manjih i većih al eto taj mi se nekako svidio :) 

Macutica
    29. Studeni 2019. 17:39

MaRe

Mi smo uzeli ovlaživač zraka sad kad je u Elipsu bio crni vikend i baš sam zadovoljna s njime…kad ga upalim ne začepi mi se nos preko noći i manje hrčem
    Jedino što ima na njemu neko svjetlo, onako je prigušeno al opet svijetli i dosta je tih al opet nije nečujan pa nam je trebalo par dana da se na to naviknemo…sad ni ne primjetim da radi…upalim ga samo preko noći :)
    https://www.elipso.hr/mali-kucanski/ovlazivaci/GORENJE-H17BY/
    ovaj smo uzeli…ima i manjih i većih al eto taj mi se nekako svidio :)

U super, o tome i ja razmisljam, zbog bebe i grijanja, a i muz ima problema sa sinusima, a kad krene grijanje tu u Zagrebu, bas je suhi zrak. Znaci osjetis da pomaze? 

PetraB
    29. Studeni 2019. 17:42

Kako je dan poceo, dobro zavrsava 🤦🏻‍♀️
    Decki u 7 otisli u vrtic, oko 9 se mala zbudila, rekoh taman, dorucak, spremanje i lagano za Zagreb na pregled... I onda je zazvonio telefon... Teta iz vrtica 😖🤦🏻‍♀️
    Uglavnom, mali nakon dorucka pao i glavom blebnuo o rub stola ili stolice, podljev, cvoruga... On je oka la ajde nek netko dodje pogledat, zdravstvene ima nema danas. Zovem muza, saljem ga tam da vidi o cemu se radi, u medjuvremenu teta meni salje fotku... A ono izgleda ruzno al to je kod njih tak uvijek... Muz ostavlja sve, ide tam, zove me i veli ja bi ga ipak doma odveo... 🙈🙈
    Ok, spremim malu, ostavljam je kod susjede, cekam da mi muz salje izvjesce... Uglavnom sve je ok, ponasa se normalno al ga naravno nije stavljao spavat popodne i sad je blagi kaos u kuci... Drzat cu ga do 9 danas budnim pa cemo vidjeti.
    Pregled prosao ok, uloziva za vrsak al to ke sve ok. Sljedeca kontrola 20.12. a u pon redovno uzv. Eto... Jedva cekam se lec u krevet navecer.
    Lavice pridruzujem se Thinkpink svezat te treba 🤨
    Ostalim curkama sorry nis nisam popamtila 🙈🙈🙈
    Procitam jos jednom sve kad zalegnem pa cu mozda imat koju pametnu za podijelit...al samo mozda 🤣
    Joj da... Njurko cestitam 🎉🎉

url=https://lilypie.com][/url

Grizli
    29. Studeni 2019. 17:45

Zapravo nama kad zahladi dovoljno vani uopce nije suh zrak u stanu. Cak stovise morali kupit odvlazivac jer nam se voda cjedila po prozorima ujutro u sobi recimo ili u kuhinji nakon peglanja ili dugog pecenja kolaca. Al kako sad vani nije neka hladnoca, a klima radi samo na 20, onda valjda bas isusuje zrak. Za sad mi je ok pustiti preko noci robu koju treba dosusiti u dnevnom tocno ispod klime, al ako bude i kasnije nam tako suh morat cu uzet nesto.
    Macutica plisana odjela su ona od flisa kao mucast materijal mekan i nesto deblji. Kako oblaciti bebu ovisi o temp stana di je. Mene veseli sto nam je patronazna rekla da je za spavanje di je beba najbolje da je 19-20 stupnjeva, a ostatak prostora 22-24, osim kad se kupa onda oko 24 stupnja. Meni tako taman u stanu te temperature. I bebu obuc sloj deblje nego sebe ili ako beba na bodij ima tu plisanu tuticu ne treba dodatno jer su one jako tople. I ne valja pregrijavat bebe, a to znam da nam je i Thinkpink rekla vise puta. 

Macutica
    29. Studeni 2019. 17:49

Grizli

Zapravo nama kad zahladi dovoljno vani uopce nije suh zrak u stanu. Cak stovise morali kupit odvlazivac jer nam se voda cjedila po prozorima ujutro u sobi recimo ili u kuhinji nakon peglanja ili dugog pecenja kolaca. Al kako sad vani nije neka hladnoca, a klima radi samo na 20, onda valjda bas isusuje zrak. Za sad mi je ok pustiti preko noci robu koju treba dosusiti u dnevnom tocno ispod klime, al ako bude i kasnije nam tako suh morat cu uzet nesto.
    Macutica plisana odjela su ona od flisa kao mucast materijal mekan i nesto deblji. Kako oblaciti bebu ovisi o temp stana di je. Mene veseli sto nam je patronazna rekla da je za spavanje di je beba najbolje da je 19-20 stupnjeva, a ostatak prostora 22-24, osim kad se kupa onda oko 24 stupnja. Meni tako taman u stanu te temperature. I bebu obuc sloj deblje nego sebe ili ako beba na bodij ima tu plisanu tuticu ne treba dodatno jer su one jako tople. I ne valja pregrijavat bebe, a to znam da nam je i Thinkpink rekla vise puta.

Pa da, zato mi se cinilo malo kako sam ja to zamislila da bi obukla bebu doma, dugi bodi+hlacice+majica/vestica, jer ju u pocetku pokrivas tankim dekicama, zar ne? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.