Moze pomoc? Uglavnom ste rijesile robicu, ja cu iskoristit ovaj crni vikend za to što fali, pa pomagajte.
50 - 4 duga bodija, 2 majice, 2 pliš na špaline, 1 tutica, 1 pamučna pidzamica (pisale ste da mozda i preskoci ovu velicinu, pa je ovo za prvu ruku)
56 - 3 kratka bodija (mozda da uzmem 10ak dugih bodija?), 6majica, 4 hlacice, 2 plis na špaline, 1 tutica, 1 pidzamica, 1 dvodijelno deblje odijelce
62 - 3 kratka bodija i 1 pidzamica
Platnene pelene cu pocet koristit nakon sto otpadne pupak, one su deblje pa se bodiji mozda nece moci zakopcati. Pripremit vece bodije ili drukere za produzetak? Hlacice sa stopalima ili bez? Nakupovat dosta toga za vel 62 ili cekat? Hoce li bit dovoljno toga dok se napuni masina? Sto mislite?🤔😎
Evo i ja se javljam nakon pregleda. Sve ok. Zatvorena. Cervix uloziv za vrsak prsta. Uzeli mi bris na streptokom i jos slj tj ponovit krvnu sliku. Kontrola tek za 2 tj, 13.12.
To je kao normano ako je uredna trudnoca? Sad sam tocno 36, znaci s 38.. meni se ovo s 38 cini tak daleko i zastrasujuce 🙊
I ja završila sa šopingom :) bome sam nakupovala svega
U h&m-u ide 20 % i na artikle 3za 2 :)
Moze pomoc? Uglavnom ste rijesile robicu, ja cu iskoristit ovaj crni vikend za to što fali, pa pomagajte.
50 - 4 duga bodija, 2 majice, 2 pliš na špaline, 1 tutica, 1 pamučna pidzamica (pisale ste da mozda i preskoci ovu velicinu, pa je ovo za prvu ruku)
56 - 3 kratka bodija (mozda da uzmem 10ak dugih bodija?),6majica, 4 hlacice, 2 plis na špaline, 1 tutica, 1 pidzamica, 1 dvodijelno deblje odijelce
62 - 3 kratka bodija i 1 pidzamica
Platnene pelene cu pocet koristit nakon sto otpadne pupak, one su deblje pa se bodiji mozda nece moci zakopcati. Pripremit vece bodije ili drukere za produzetak? Hlacice sa stopalima ili bez? Nakupovat dosta toga za vel 62 ili cekat? Hoce li bit dovoljno toga dok se napuni masina? Sto mislite?🤔😎
Hani,na prvu fali ti pidjama, svakog broja barem tri da imas. 56 i 62ne znam zašto si kratke bodije uzimala, treba ti barem po 5 dugih. Nemam iskustva sa platnenim pelenama pa ni savjet koji bodi ti je za to ok, mislim da je Angie koristila.
ja sam se opskrbila do broja 62 (znaci ukljucujuci 62). Po 6-7 svake veličine bodija, 4-5 pidjama, 4-5jednodijelnih plis odjelca, medo odjelce 56-62-68, 5-6 hlacica,4-5 majica. Od 50 broja imam 4 bodija,4 pidjame, 2 hlaca i 3jednodjelna odjelca.
Dalindas super za pregled. Ok ti je nalaz pa te valjda ne naručuju na cesce...
Ne dalindas,mrgud🙈
I ja obavila i osjecam se kao da me kamion pregazio. Sve me boli i zateze. Zenska luda glava a lijepo mi rekao dr...
I ja danas bila u bubamari. I kupila chicco hranilicu i svasta jos nesto. Ali ja sam onako skolski napravila popis, usla u bubamaru i kako sam stavljala stvari u kosaru tako sam krizala popis :D
U mulleru je danas 20 posto na sve pa ako vam nesto treba... ja sam uzela jos neke sitnice i weledino ulje za masiranje medjice i jedan grudnjak jer u lidlu prosli put bili svi neki mali brojevi a meni treba 90C.
I da, jedan grudnjak kupila u intersparu za 60 kn. Nisam ni znala da ih imaju.
Fala puno! Kupit cu jos sto fali. Kratki bodiji su bili na nekoj akciji po nekoliko kuna, pa eto, da se nađe😉
Bila u mulleru iskoristila 20% na nesto kozmetike za bebu. Grudnjaci se sad isplate dodju 54kn. Mislila mozda u bubamari online naruciti sad od 5-6h kad je opet 30%, al sad cu vidit dal mi se isplati jer moram 30kn platiti dostavu.
Hehehe ja broj 50 nemam bas nista! Ali zato imam svega ostaloga...
56 - 8 bodija dugih rukava, 4 hlacica, 1 hlacice sa stopalima, 5 majica, 3 pidzame, 2 tute ili pidzame plisano ne znam sto bi to bilo, 3 tute na tregere kapica tanka, kapica debela
62 - 7 bodija, 2 kratkih rukava bodija, 4 hlacica, 3 maje, 1 kratkih rukava maja, 6 pidzama ili odjelaca, medo odjelce, kapice tanke i debele po 2 kom
68 - nisam odolila pa kupila par bodije krati i dugi rukavi, 1 pidzama, 2 hlacice, 4 majice kratkih.
Uz to ima bavarina par, carapica raznih debljina i dimenzija.
Broj 50 ako bude trebalo kupim zadnje par komada samo da imam, iako nesto od 56 je od c&a pa racunam da je to ko da imam 50. Imam vrecu za spavanje 60, 70, 80... Svih velicina vrece seka mi dala od necaka punu torbu vreca za spavanje.
Iskusne mame jel to dosta. Meni se cini da je za pocetak dovoljno, nemam susilicu, al grijemo na klimu i bas nam je suh zrak tako da znam namjerno ponekad u dnevni staviti robu da se susi ispod klime jer inace je vlaga zraka oko 20% samo nam.
Sortiraj odgovore
Najstariji