ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    28. Studeni 2019. 23:40

Ja vam nikak nisam stigla pisati 🤦🏼‍♀️ 
    Mikio nisam ti pogledala raspored ambulante za visokorizicnu jer sam preskocila pregled 🤦🏼‍♀️
    Prekjucer me uhvatila panika da slabije osjecam bebu pa smo  otisli u bolnicu. Ostavili su me cijelu noc na ctg-u, sve je dobro, hvala Bogu, samo je mene malo paranoja uhvatila. Usput su me i pregledali drugi dan. Iduci put idem u utorak na ctg i pregled.
    Ne znam ko je isto pisao da ima bolove ko da ga probada nisko dolje, to je normalno zbog polozaja bebe. Mene je bilo strah da sam se pocela otvarati, al rekla je doktorica da sam otvorena za pola clanka sto je normalno za ove tjedne.

Dalindas
    28. Studeni 2019. 23:48

Ja sam malca planirala staviti da spava u vreći za spavanje ( naravno uz bodi i pidžamicu ) 
    Sto se tiče veličine bebe ,zadnji put sam bila na pregledu u 32 Tj i onda je imao 2,5 kg . Dosta je veci . Sad slj tjedan idem kod svoje doktorice pa me bas zanima sto će ona reci 

PetraB
    28. Studeni 2019. 23:59

Ma zanemarite moj predzadnji post curke, sad sam pitala frendicu koja je rodila u 5. mjesecu. Nakon rodjenja samo u maticni se ide i tam oni sve rjesavaju. Mi smo prije morali u maticni (prijava djeteta, rodni list, domovnica, oib) , na hzzo(zdravstveno i jednokratna pomoc/naknada) i na policiju (potvrda o prebivalistu). Sad se to rijesi sve u maticnom. Cak mi koji smo iz Siska npr smo morali u maticni naravno u Zg (gdje spada i pod bolnicu u kojoj je bebac rodjen), sad sve mogu u Sisku obavit iako cu rodit u Zagrebu.
    Jos jednom sorry na krivoj info, al kad nam Lavica ocito spava 😜😜😜

url=https://lilypie.com][/url

Lunica
    29. Studeni 2019. 00:17

Vecer cure...vi sve ugl spavate kad ja dodjem ovako kasno cirnuti sto se dogadja tu...jwl nam se Njurko javila?
    Meni je danas bebac neke rotacije radio bas se?okretao kao poprecno se rastezao lijevo i desno bas sam osjecala nekako nepravilan položaj...i to popraceno sa Bh kontrak. Bas nesto cudno. Sad je omeksao trbuh i ne osjetim vise to...
    Bi ce toga jos do kraja😊 
    Iva dobro da tlak nije skocio..sad samo cekaj svoj cas💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• Kengurica
    29. Studeni 2019. 00:46

Meni su za dojenje najbolje potkosulje. Vecinom sam doma i ne nosim grudnjak, a sve manje ga nosim i kad idem van. Imam potkosulju za dojenje i jastucice da ne curi mlijeko. Cice mi ionako sad stoje ko silikoni. 
    Htjela sam reci da su meni Ethereal super tetre. Obicne pamucne sa uzorcima. Ne cufaju se nisu ni pregrube ni premekane. Imam njihovs bambus krpice i prekrasno su mekane, al ta mekanost je bespotrebna po meniz

• piba7
    29. Studeni 2019. 01:38

Mene ovo ne spavanje izluduje.. svaku noć ista priča.. nema šanse zaspati..

MaRe
    29. Studeni 2019. 03:52

piba7

Mene ovo ne spavanje izluduje.. svaku noć ista priča.. nema šanse zaspati..

Ti ne možeš zaspati a ja spavati..zaspim rano ko kokoš i eto budna ko sova ☺ I onda kažu naspavaj se dok možeš..yea right

Grizli
    29. Studeni 2019. 06:30

Jutro! Jos jedna koja se budi ko kokos. Zapravo mouda kokosi kad se probude kazu budis se ko grizli. Ja od 5 h budna obavila vec dorucak i ocerupala jaje navlake da sve fino operem jer sam vidila da je danas napokon nam sunce. Nasprejala svu plastiku i stiropor onim sprejem i sad cekam da se to opere. Ja vec par dana samo razmisljam o pranju robe, a sve mi jos prerano se cini da to poobavljam a imam crve u guzici.
    Nadam se da ste sve dobro i sretno tko ima pregled danas

lorija
    29. Studeni 2019. 06:39

PREGLEDI

29.11.- DeeSB
    29.11.- PetraB
    02.12.-Dalindas
    02.12.- Lorena94
    02.12.- PetraB
    02.12.- kl1v
    02.12.- njurko
    02.12.- Angie1205
    03.12.-Nasty
    03.12.- Lala27
    03.12.- Hani
    03.12.- Goga_V
    03.12.- njurko
    04.12.-Lunica
    04.12.-Anna
    04.12.-Lunica
    04.12.- Supergirl
    05.12.- piba7
    09.12.-lorija
    09.12.- Juno
    09.12.- nita9999
    11.12.-miapia
    11.12.-MaRe
    11.12.- Simbalija
    12.12.- nita9999
    12.12.- mikio
    17.12.- Goga_V
    18.12.-LoBi
    18.12.- C1M4
    18.12.- Macutica
    18.12.- DeeDee
    19.12.- Lavica27
    19.12.- Sarita15
    20.12.- damnarexx
    20.12.- Macutica
    24.12.- Grizli
    27.12.- Tockica37

lorija
    29. Studeni 2019. 06:43

Jutroo curke. Sretno danas na pregledu i Lavici takodjer! 💪 😀 
    Kod mene evo napokooon kisa. Do sada je bilo tmurno samo, Izgleda da je ocepilo nocas ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.