Ja vam nikak nisam stigla pisati 🤦🏼♀️
Mikio nisam ti pogledala raspored ambulante za visokorizicnu jer sam preskocila pregled 🤦🏼♀️
Prekjucer me uhvatila panika da slabije osjecam bebu pa smo otisli u bolnicu. Ostavili su me cijelu noc na ctg-u, sve je dobro, hvala Bogu, samo je mene malo paranoja uhvatila. Usput su me i pregledali drugi dan. Iduci put idem u utorak na ctg i pregled.
Ne znam ko je isto pisao da ima bolove ko da ga probada nisko dolje, to je normalno zbog polozaja bebe. Mene je bilo strah da sam se pocela otvarati, al rekla je doktorica da sam otvorena za pola clanka sto je normalno za ove tjedne.
Ja sam malca planirala staviti da spava u vreći za spavanje ( naravno uz bodi i pidžamicu )
Sto se tiče veličine bebe ,zadnji put sam bila na pregledu u 32 Tj i onda je imao 2,5 kg . Dosta je veci . Sad slj tjedan idem kod svoje doktorice pa me bas zanima sto će ona reci
Ma zanemarite moj predzadnji post curke, sad sam pitala frendicu koja je rodila u 5. mjesecu. Nakon rodjenja samo u maticni se ide i tam oni sve rjesavaju. Mi smo prije morali u maticni (prijava djeteta, rodni list, domovnica, oib) , na hzzo(zdravstveno i jednokratna pomoc/naknada) i na policiju (potvrda o prebivalistu). Sad se to rijesi sve u maticnom. Cak mi koji smo iz Siska npr smo morali u maticni naravno u Zg (gdje spada i pod bolnicu u kojoj je bebac rodjen), sad sve mogu u Sisku obavit iako cu rodit u Zagrebu.
Jos jednom sorry na krivoj info, al kad nam Lavica ocito spava 😜😜😜
url=https://lilypie.com][/url
Vecer cure...vi sve ugl spavate kad ja dodjem ovako kasno cirnuti sto se dogadja tu...jwl nam se Njurko javila?
Meni je danas bebac neke rotacije radio bas se?okretao kao poprecno se rastezao lijevo i desno bas sam osjecala nekako nepravilan položaj...i to popraceno sa Bh kontrak. Bas nesto cudno. Sad je omeksao trbuh i ne osjetim vise to...
Bi ce toga jos do kraja😊
Iva dobro da tlak nije skocio..sad samo cekaj svoj cas💪
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Meni su za dojenje najbolje potkosulje. Vecinom sam doma i ne nosim grudnjak, a sve manje ga nosim i kad idem van. Imam potkosulju za dojenje i jastucice da ne curi mlijeko. Cice mi ionako sad stoje ko silikoni.
Htjela sam reci da su meni Ethereal super tetre. Obicne pamucne sa uzorcima. Ne cufaju se nisu ni pregrube ni premekane. Imam njihovs bambus krpice i prekrasno su mekane, al ta mekanost je bespotrebna po meniz
Mene ovo ne spavanje izluduje.. svaku noć ista priča.. nema šanse zaspati..
Mene ovo ne spavanje izluduje.. svaku noć ista priča.. nema šanse zaspati..
Ti ne možeš zaspati a ja spavati..zaspim rano ko kokoš i eto budna ko sova ☺ I onda kažu naspavaj se dok možeš..yea right
Jutro! Jos jedna koja se budi ko kokos. Zapravo mouda kokosi kad se probude kazu budis se ko grizli. Ja od 5 h budna obavila vec dorucak i ocerupala jaje navlake da sve fino operem jer sam vidila da je danas napokon nam sunce. Nasprejala svu plastiku i stiropor onim sprejem i sad cekam da se to opere. Ja vec par dana samo razmisljam o pranju robe, a sve mi jos prerano se cini da to poobavljam a imam crve u guzici.
Nadam se da ste sve dobro i sretno tko ima pregled danas
PREGLEDI
29.11.- DeeSB
29.11.- PetraB
02.12.-Dalindas
02.12.- Lorena94
02.12.- PetraB
02.12.- kl1v
02.12.- njurko
02.12.- Angie1205
03.12.-Nasty
03.12.- Lala27
03.12.- Hani
03.12.- Goga_V
03.12.- njurko
04.12.-Lunica
04.12.-Anna
04.12.-Lunica
04.12.- Supergirl
05.12.- piba7
09.12.-lorija
09.12.- Juno
09.12.- nita9999
11.12.-miapia
11.12.-MaRe
11.12.- Simbalija
12.12.- nita9999
12.12.- mikio
17.12.- Goga_V
18.12.-LoBi
18.12.- C1M4
18.12.- Macutica
18.12.- DeeDee
19.12.- Lavica27
19.12.- Sarita15
20.12.- damnarexx
20.12.- Macutica
24.12.- Grizli
27.12.- Tockica37
Jutroo curke. Sretno danas na pregledu i Lavici takodjer! 💪 😀
Kod mene evo napokooon kisa. Do sada je bilo tmurno samo, Izgleda da je ocepilo nocas ☺
Sortiraj odgovore
Najstariji