ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    29. Studeni 2019. 07:18

Sretno curke 🐞🐞🐞

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lorena94
    29. Studeni 2019. 07:26

Jutro drage moje, sretno svima danas na pregledima.. Vidim ima nas koje ne možemo spavati 😂

samojed
    29. Studeni 2019. 07:59

Jutro cure ,sretno vam na pregledima danas
    Da li se je Njujorko javila na whatsaapp da li se je porodila 

Lorena94
    29. Studeni 2019. 08:03

Žene, jeste spakirale stvari za bolnicu? Meni mama i MM stalbo spremi pa nek stoji a ja nikako.   Meni je još daleko 1.mj. 

MaRe
    29. Studeni 2019. 08:24

Lorena ja cu je spremiti ovih dana jer imam osjećaj da ce 12i mj samo tako proletiti..sam nek ona stoji.Bolje da je spremna nego da bez pola stvari odem. :)
    I mene zanima di su nam mamice koje su rodile..kako se snalaze s bebama 😊

Točkica37
    29. Studeni 2019. 08:29

Njurko je rodila jucer.javit ce se cim dode sebi

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MaRe
    29. Studeni 2019. 09:22

Dal su dovoljne dvije spavacice? Na svim popisima pisu 2-3..meni to nekako malo jer sta ak se uprljamo tj.zakrvarimo. Jedna je za porod znaci ta vec u startu otpada.
    Oko poroda smo vec dosta pricale ali sto kad rodimo? Dal se ponovno tusiramo ili sta?Pretpostavljam da dolje nije najčistije nakon sto rodimo.Ili se samo prebrisemo maramicama..

• thinkpink1
    29. Studeni 2019. 09:26

Jutro curke i sretno danas na pregledima!🍀
    Malo sam jucer bila odsutna jer sam proucavala i uspoređivala preko neta stvari za kupnju tak da probam sve nabaviti i kupiti sljedeci tjedan i pocnem prat i spremat robicu.
    Ja bi se samo osvrnula na jučerašnju temu o prehrani dojilja. Znaci jesti sve kao i u trudnoci, izbjegavati prženo i pečeno u ulju, nista sta nas napuhava, vise se orijentirati na mediteransku kuhinju-kuhano i na lešo, bez jakih začina, unositi 2-3L vode, izbjegavati orsašaste plodove (pa cak i orahnjacu i slicne kolace, smoki, sve gdje je skrivena namirnica)jer se beba moze osipati. Isto tako je preporuka i za citruse jer se od njih isto beba moze osipati, pa cak i od cedevite ako ju dojilja popije. 
    Njurko željno te iscekujemo da nam se javis i cujemo tvoje iskustvo. ❤

Damnarexx 🌺
    29. Studeni 2019. 09:27

Jutro curke,
    Njutko cestutkeee!! ✨🥰
    Ostatku sretno na prgledima!
    Mare ja za sad imam 2 spavacice i takodjer razmisljam dal ce mi biti dosta...
    Navodno  Merkur daje svoje, ako sam ja dobro shvatila 🤔

Damnarexx 🌺
    29. Studeni 2019. 09:27

Njurko* sorry 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.