Jutro drage moje, sretno svima danas na pregledima.. Vidim ima nas koje ne možemo spavati 😂
Jutro cure ,sretno vam na pregledima danas
Da li se je Njujorko javila na whatsaapp da li se je porodila
Žene, jeste spakirale stvari za bolnicu? Meni mama i MM stalbo spremi pa nek stoji a ja nikako. Meni je još daleko 1.mj.
Lorena ja cu je spremiti ovih dana jer imam osjećaj da ce 12i mj samo tako proletiti..sam nek ona stoji.Bolje da je spremna nego da bez pola stvari odem. :)
I mene zanima di su nam mamice koje su rodile..kako se snalaze s bebama 😊
Njurko je rodila jucer.javit ce se cim dode sebi
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Dal su dovoljne dvije spavacice? Na svim popisima pisu 2-3..meni to nekako malo jer sta ak se uprljamo tj.zakrvarimo. Jedna je za porod znaci ta vec u startu otpada.
Oko poroda smo vec dosta pricale ali sto kad rodimo? Dal se ponovno tusiramo ili sta?Pretpostavljam da dolje nije najčistije nakon sto rodimo.Ili se samo prebrisemo maramicama..
Jutro curke i sretno danas na pregledima!🍀
Malo sam jucer bila odsutna jer sam proucavala i uspoređivala preko neta stvari za kupnju tak da probam sve nabaviti i kupiti sljedeci tjedan i pocnem prat i spremat robicu.
Ja bi se samo osvrnula na jučerašnju temu o prehrani dojilja. Znaci jesti sve kao i u trudnoci, izbjegavati prženo i pečeno u ulju, nista sta nas napuhava, vise se orijentirati na mediteransku kuhinju-kuhano i na lešo, bez jakih začina, unositi 2-3L vode, izbjegavati orsašaste plodove (pa cak i orahnjacu i slicne kolace, smoki, sve gdje je skrivena namirnica)jer se beba moze osipati. Isto tako je preporuka i za citruse jer se od njih isto beba moze osipati, pa cak i od cedevite ako ju dojilja popije.
Njurko željno te iscekujemo da nam se javis i cujemo tvoje iskustvo. ❤
Jutro curke,
Njutko cestutkeee!! ✨🥰
Ostatku sretno na prgledima!
Mare ja za sad imam 2 spavacice i takodjer razmisljam dal ce mi biti dosta...
Navodno Merkur daje svoje, ako sam ja dobro shvatila 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji