Cure, evo Bubamara je objavila info za sutrašnje popuste. Biti će 30% na sve od 8-11h i 17-18h.
Na Peg Perego i Nunu nema popusta ☺
ima, ima... pogledaj si tjedni popust...
ja sam bas kupila kolica Peg Perego 😀😀
Mrgud pa na tom obrascu koji sam dobila, u gornjem lijevom kutu di se pise adresa i to pisalo mi je oib i datum rodenja majke/oib i datum rodenja oca 🤷🏼♀️ bas me sad zanima jel jos netko to ispunjavao 😂 i rekla mi je da moramo oboje doci kad beba napuni 5 mjeseci
Mrgud ne znam mislim da kvaliteta mlijeka nije uvijek ista. Nemam pojma nema mi bas logike ako se neka hrani raznoliko i zdravo da ima istu kvalitetu mlijeka kao neka koja ce biti na junky food i glupostima. Al opet s druge strane sve moguce kad je nase tijelo tako zapravo cudnovato sposobno sve i svasta. Lavice ne vjerujem da su bas mislile na domacu piletinu nego ovu kupovnu. Iskreno meni je gin odmah na pocetku rekla kad me uputila u prehranu u trudnoci da smanjim unos kupovne piletine zbog velike kolicine hormona. Medjutim ja i kupujem meso samo u mesnici za koje znam da je domace i da me tip nece zeznut jer nam je prijatelj. A to sa piletinom mi je nekako bilo i logicno jer znam cime sve filuju tu perad jadnu u intenzivnom uzgoju, al kad je to rekla shvatila sam to jos ozbiljnije. Iskreno sad se tog svega sjecam al pitanje koliko ce toga ostat to poroda.
Mrgud pa jos svakako moras doc jednom kad se bebac rodi, mislim prije tog kaj su ti napomenuli kad beba navrsi 5 mjeseci. Ne kuzim, kao da sunpreskocili jedan korak. 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Petra sad mi nis nije jasno 😂 meni je rekla zenska da sve rjesavamo u maticnom uredu kad se beba rodi i da trebamo doci opet u hzzo kad beba bude navrsila 5 mjeseci 🤷🏼♀️
Red Fox sorry, sorry, mozda i je tako. Vidis, nisam o tome razmisljala, moguce da se to promijenilo u ove dvije godine otkako sam ja rodila malca. Sorry curke ak sam sad bezveze zbunila sve. 🙈🙈🙈
url=https://lilypie.com][/url
Red fox jel to zahtjev-izjava- izjava majke i koristenju prava i isplati naknade za obavezni rodiljni dopust? Il je to nes drugo. Ja sam samo ovo ispunjavala i tu su samo moji podaci. Kad se dijete rodi onda se ide u maticni ured. I da, i ja sam dobila taj papiric gdje pise da oba roditelja moraju doc, zato kaj drugi roditelj mora potpisat onom koji nastavlja porodiljni
Petra na koji korak mislis? Skroz sam se sad pogubila 😊🙈
Sto se mlijeka tice nemam pojma. Al priznajem da nisam bas pretjerano pazila ni u trudnoci. Totalna sam nemajka. Jela sam i cevape i kolu i svasta nes lose 🤪🙈
Mrgud to je onaj papir di se pise kad je ocekivani termij poroda i broj racuna i to 🤦🏼♀️ to su mi tamo dali da ispunim 😂
Mrgudto je onaj papir di se pise kad je ocekivani termij poroda i broj racuna i to 🤦🏼♀️ to su mi tamo dali da ispunim 😂
Sad sam bas isla gledat. To se zove izjava majke, meni su rekli da idu sve samo moji podaci 🙈😂
A ovo za prijavu smo napisale isto, ide se u maticni ured, pa s 5 mj opet u hzzo 😁👍
Sortiraj odgovore
Najstariji