Dobro jutro drage moje!
Da zapocnemo dan sa lijepim vijestima.
Vodenjak je pukao, ja sam u bolnici!
U 22 h sam primjetila trudove, prespavala skoro cijelu noć, i pucanje vodenjaka me probudilo🙈
Tipkamo se, mislite na mene 🤞🏻👌❤
Ena, sretno!! Bit ces mi u mislima kao i svim ostalim curama ovdje danas! Nadam se da ce sve proci skolski sa sto manje stresa i da cemo brzo citati da drzis u rukama svoje najdraze!! Sretno jos jednom! ❤
Jutro cure
Ena sretno!!! Mislimo na tebe 😍
Nasty kad citam te,drago mi je da si spremna i na CR jer svojom pricom me podsjecas na moj 1.porod 🙈
Mare 😂 predobra uporedba!
Brz oporavak svima i ugodnu nedjelju vam zelim 😉
Jutro cure!
Prvo, Ena sretno, nek sve uredno prođe i kratko traje!
Losa, drago mi je da malecki napreduje! Želim vam što brži oporavak.
Lala, mislim da si rođenje našeg palčića zaboravila dodati na listu.
Jutro cure, moram malo padobranirat 😎
Vidim pisete o kontrakcijama koje su vam pocele jako rano. Jel to normalno? Ja sam imala taj neki pritisak dole prije dva dana, jako niko i bilo mi je kao kamen, pa popusti pa opet, odem na wc misleci da mi se piski, nista par kapljica, pa sam sve vrijeme mislila da mi je malac stisnuo mjehur. Nisam znala za te kontrakcije tak da mogu rano, jel se trebam zabrinuti ili malo vise odmarati, jer se dosta krecem itd..
Thinkpink1 i Grizli kako ste mi? Grlim vas 😘
Cure koje ste se porodile, cestitam vam, a vi koje ste na redu, sretno vam 😘
Jutroo! Ena drzim fige,bit ce to dobro,samo hrabro🥰🥰🥰🥰 Cekamo danas lijepe vijesti❤
PetraB ma daj,ne da se spprtski s konstrukcije skinut🤔 Onda su to ona 1u1 kolica? Drago mi je da ste onda nasli odgovarajuca! I odlicno za popust u onom ducan za twinse!
Curke kojima je beba na zadak ne znam,mozda tako pričam jer nisam u situaciji al nekako ni ja ne bi voljela da mi taj okret isprobavaju...a s druge strane radije bih prirodno nego na carski rodila..eto,slusajtw doktore i svoj filing je moj savjet,drugo ne znam.
LoBi,aha to je trljacica. Ja sam imala jednu i nisam je vas koristil🙈🙈
Jutro cure!
Prvo, Ena sretno, nek sve uredno prođe i kratko traje!
Losa, drago mi je da malecki napreduje! Želim vam što brži oporavak.
Lala, mislim da si rođenje našeg palčića zaboravila dodati na listu.
Nije,LoSa je izrazila zelju da ga ne stavljamo jos na listu.
Jutro cure
Ena sretno, mislimo na tebe i držimo 🤞da sve prodje u najboljem redu i da sto prije drzis svoju strucu u ruci 😍
Petra kolica su odlična joj uvijek mi je sve za blizance bilo famozno ja sam jedna od onih što za blizancima de okrecem i gledam ih ko budala to mi je nešto stvarno nevjerovatno
Mare hahaha u potpunosti si u pravu bas kao u školi haha a ja bi uvijek bila mirna kad krene sa pocetka dnevnika jer sa S sam se prezivala, zadnja u dnevniku ili predzadnja uvijek a evo i sad sam medju zadnjima pa mi je još dobro još panika nije došla
Jutro ekipa!!
Ena sve znas!! Samo hrabro i da sto prije drzis malu N u zagrljaju ❤️❤️
Kako sad lijepo otvara nasu temu 💪
Cure kojima je beba na zadak...jos ima vremena okrenut se ali moj savjet vam je svakako carski ako je beba veca. L je bila mala i kad ju je babica okretala mislila sam da cu izdahnut u tih par sekundi 😔
Samojed a ja se uvijek preznojavala jer sam na pocetku u imeniku🤣🤣🤣
Uhhh ja sam tri godine za redom bila na sred imenika i svima bi prst zapinjao bas na toj rupi 🙄🙄
😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji