ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LoBi
    16. Studeni 2019. 22:50

Bokic ❤️ i mi smo danas bili na sajmu u wg. Od silnog čitanja i planiranja kad sam došla tamo nisam znala što gledati uopce ni što mi treba😂😂🙈 
    Kolica nismo uspjeli izabrati, za sjedalicu smo se odlučili cybex atom m-i size, ali ćemo ju drugi put uzet. Kinderbet i komodu planiram u ikei.
    Na kraju sam uzela samo na etheralu, ali skoro ništa jer je bila užasna gužva i sva sam se pogubila 🙈uzela sam 6 tetra pelena, 3 pamučne krpice,3 bambus rukavice i jastuk-dekica za nošenje. I u pepcu neke hlačice i onu neku šuštalicu (neznam kako se zove) 😂😂
    Koliko nam uopce treba otprilike tih krpica, rukavica i tetra pelena? Planiram sad jos preko weba naruciti posto mi je ovo premalo što sam uzela. Ako uzmem vrecu za spavanje jel mi treba što još uz to za pokrivanje? 

Hrabrica
    16. Studeni 2019. 23:01

njurko

Sestre po malim cicama imate u mulleru super te grudnjake za dojenje za 70ak kn, meni najbolji od svih sto sam vidjela, iako je mekan skroz, ali uzela sam taj dok ne vidim kako ce to poslije izgledati, jer u hmove stane lubenica. Ovi su mi jedini bili taman.

Odlična info, tnx! taman sam mislila sutra u potragu da za početak imam barem jedan dok ne vidim koliko će "prijateljice" narast

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Damnarexx 🌺
    16. Studeni 2019. 23:35

PetraB super su vam kolica 😁😁
    Njurko hvala za Muller! Moram se sjetit kad odem tamo, pogledati i to 🤞
    Lobi ja sam bas danas  kupila vrecu na njihovom standu, pa cu vidjet dal treba kombinirat s dekicom, tj kad je hladnije vreca kad je toplije dekica 🙂 nama je termin u 2mj. Sto znaci da ce u vreci bit samo 2mj..posto nam je topao stan.

Lavica27
    16. Studeni 2019. 23:37

LoBi

Bokic ❤️ i mi smo danas bili na sajmu u wg. Od silnog čitanja i planiranja kad sam došla tamo nisam znala što gledati uopce ni što mi treba😂😂🙈
    Kolica nismo uspjeli izabrati, za sjedalicu smo se odlučili cybex atom m-i size, ali ćemo ju drugi put uzet. Kinderbet i komodu planiram u ikei.
    Na kraju sam uzela samo na etheralu, ali skoro ništa jer je bila užasna gužva i sva sam se pogubila 🙈uzela sam 6 tetra pelena, 3 pamučne krpice,3 bambus rukavice i jastuk-dekica za nošenje. I u pepcu neke hlačice i onu neku šuštalicu (neznam kako se zove) 😂😂
    Koliko nam uopce treba otprilike tih krpica, rukavica i tetra pelena? Planiram sad jos preko weba naruciti posto mi je ovo premalo što sam uzela. Ako uzmem vrecu za spavanje jel mi treba što još uz to za pokrivanje?

E a sto su bambus rukavice🤔🤔
    Ja sam se na njihovom standu dvoumila oko te neke senzacionalne bambus dekice koja je tanasna a navodno grije zimi a hladi ljeti al mi je bilo suludo dati 210kn za tanju dekicu...
    PetraB cek,kaj nisi ti snimala pegperego? Ostalo sam sve pozaboravljala🙈

Damnarexx 🌺
    16. Studeni 2019. 23:38

P.s. Laku noc svima! 🌙
    Nadam se da ce nas nesanica izbjeci 🤞🤞😁

LoBi
    16. Studeni 2019. 23:44

Lavica27

LoBi

Ja sam se na njihovom standu dvoumila oko te neke senzacionalne bambus dekice koja je tanasna a navodno grije zimi a hladi ljeti al mi je bilo suludo dati 210kn za tanju dekicu…

Nemam pojma 😂😂 mislila sam da kupujem krpice kad sam došla kući vidim da piše rukavice 😂 idem proučavati što se s tim radi, možda za kupanje bebe? 🙈😂 Pokušati ću staviti sliku 😁
    Obicne pamucne tetrice su bile po 12 kn, a bambus po 40,sad mi je zao sto nisam bar jednu uzela iako mi se sviđaju i ove što sam uzela.

Jel zna netko koliki je popust bio na dada&rocco one zaštitne navlake za kinderbet? Htjela sam se vratiti na taj štand i zaboravila. Luda sam sad koliko sam toga zaboravila, a toliko sam se veselila sajmu 😂😂

LoBi
    16. Studeni 2019. 23:48

Očito neznam staviti slike, već sam par puta pokušavala, ali ih ne vidim da su tu😂🙈

Omerta
    16. Studeni 2019. 23:53

njurko

Sestre po malim cicama imate u mulleru super te grudnjake za dojenje za 70ak kn, meni najbolji od svih sto sam vidjela, iako je mekan skroz, ali uzela sam taj dok ne vidim kako ce to poslije izgledati, jer u hmove stane lubenica. Ovi su mi jedini bili taman.

Javlja se jos jedna! Odlicno! Hvala na preporuci. Nemam nijedan bas za dojenje. Inace sam 75A (jedva i to), za sad se malkoc popunile, a vidjet cemo kako ce bit poslje. Posto inace nemam bas nekog masnog tkiva u gornjem dijelu tijela, kad sam prvi put rodila, cice su na dodir i izgledom bile ko silikoni, pune mlijeka, al onako skroz napete.  Onih jastucica mi ostalo brdo jos od prvi put, nisam ih tad nesto puno koristila, samo u pocetku dok se cice nisu uskladile, jer se desavalo kad bi na jednu dojila u isto vrijeme bi iz druge curilo, presmijesno..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Omerta
    17. Studeni 2019. 00:04

LoBi

Očito neznam staviti slike, već sam par puta pokušavala, ali ih ne vidim da su tu😂🙈

Ma to ti vec mjesecima ne stima, nikako da poprave, ne znam sta rade ti admini..

Be the change you wish to see in the world.. 💚

LoBi
    17. Studeni 2019. 00:13

Lavica27

LoBi

Ja sam se na njihovom standu dvoumila oko te neke senzacionalne bambus dekice koja je tanasna a navodno grije zimi a hladi ljeti al mi je bilo suludo dati 210kn za tanju dekicu…

https://www.ethereal.hr/hr/tetra-rukavice-roze-31
    Evo link kad nemogu staviti slikice, to sam uzela 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.