ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PetraB
    17. Studeni 2019. 00:42

Lavice jesam, jesam...gotovo 100% odlucila za PegPerego 🙈 i onda mi dvije kolegice koje su rodile twinse vele da je njih spasilo kaj su uzele vlakic kolica. A meni je na kraju prevagnulo to kaj se sportski dio skida sa okvira kod ovih a kod pegperega ne. Ovak samo okvir imam i jaja ili kosare dok curke ne budu spremne za taj sportski dio.
    E ja ne znam jel to ova koja je sad na guzicu dolje se okrenula al zadnja tri/cetiri dana pisam svako malo...evo taman legla u krevet moram nazad dolje na wc, pa za poludit, a ispisat cu 5 kapi 🙄

url=https://lilypie.com][/url

• Stelle123
    17. Studeni 2019. 04:00

thinkpink1

Curke moje, moram vam se malo pohvalit…ja danas ne bi mogla bolji shopping obavit u wg i tolko nakupovat koliko mi muz donio. Znaci 2 velike crne vrece samo obleke, onda jos posebno tetrice, rucnike, trljacice, posteljina, dekice, zastite za ogradicu…vise mu nije stao kindac u auto pa ce to sutra dofurat… Jos mi 2 frendice spremile stvari, ja necu znat kud sa svim tim stvarima…🤔
    Kakav ste vi madrac za kindac kupile? Neki provjeren M

Za madrac je najbitnije da je nov. Trenutno magic baby ima 20% popusta na madrace do kraja studenog, a ponuda se ne cini losa.

url=https://lilypie.com]

Nasty
    17. Studeni 2019. 05:05

Anchy_001

Nasty

Anchy_001

Nasty

Anchy_001 ne vjerujem da baš razvlači pupčanu vrpcu.. Nekako mi se čini da bi usporio dovod kisika i hrane pa bi se i slabije kretao, ovo lupam napamet.. I ja zadnjih tjedan dana osjećam pokrete baš intezivno, čak me boli za razliku od prije, ono osjećam sve organe koje mi šutne, a pupak mi je također posebno osjetljiv jer imam ožiljak od laparaskopske operacije. Možda ima veze i s ovom južinom koja ne staje..
    Ti si tjedan i pol ispred mene, na koliku težinu je tvoj bebač procjenjen?

Ma kazem, imam takav osjecaj, bas me zanima kaj radi unutra tak aktivno.. U cetvrtak je bio 2500g, rekao mi je dr da bi do kraja trebao bit izmedu 3100 i 3400, al je gospodin na zadak i ne zeli se okrenut 😅
    Koliko je tvoj veliki?

Tvoj je školske težine, super! Blago ti se:) Jeste vi visoki? Moj je za dva t. veći. Prošli ponedjeljak su ga u bolnici procijenili 2,8kg. Ovaj pon. opet idem kod svog ginića pa ću vidjet što kaže.. Malo me isto prpa, a što je tu je..mi smo oboje visoki, naročito muž.

Mi smo neke srednje visine, 170 i 178 pa nisam nj ocekivala neku xxl bebu al to se nikad ne zna 🤭
    Ti imas pravu temeljitu bebu 😁 nek je samo zdrava, mora van izac nekako (danas mi je hrabri dan kad razmisljam o porodu, sutra cu vjerojatno opet panicarit 🙈)
    A sto se tice okreta, ja se stvarno nadam da ce se okrenut, al ne pita se mene i vec je sad tvrdoglav ko mazga i zadnja 3 pregleda je bio na zadak tako da, sto bude bit ce 😊

Nadam se da će se malac predomislit i okrenut, neke bebe se okrenu u zadnji tren. Al ako se i ne okrene carski je isto skroz ok. Ja se ne bi bunila..za dogovoreni carski, samo bi mi bilo koma da rađam prvo 15-17 sati pa me onda pošalju na carski.. Al i to se preživi. 
    Slažem se, ne treba paničarti, mora izać nekako pa kako bude bit će.. Prvi put noćas me probudila bol..baš u donjem dijelu leđa i naprijed menstrualna bol. Mislim da je vrijeme da danas spremim stvari u torbu pa nek tako stoji, što je sigurno sigurno je..

C1M4
    17. Studeni 2019. 05:27

Jutro curke, ne znam hoce li vam Ena sama javiti uskoro, ali da vas obavijestim, stize nam jos jedan bebac, pukao joj je vodenjak maloprije😍😍😁

ena10
    17. Studeni 2019. 06:00

Dobro jutro drage moje!
    Da zapocnemo dan sa lijepim vijestima.
    Vodenjak je pukao, ja sam u bolnici! 
    U 22 h sam primjetila trudove, prespavala skoro cijelu noć, i pucanje vodenjaka me probudilo🙈

Tipkamo se, mislite na mene 🤞🏻👌❤

• thinkpink1
    17. Studeni 2019. 06:16

Jutro curke!
    Ena naravno da cemo misliti na tebe, draga nek je sretno i da cim prije drzis svoju štrucu u narucju!🥰
    Stelle hvala ti!☺️

MaRe
    17. Studeni 2019. 06:35

Dobro jutro svima ☺
    Ena držim fige da sve prođe što brže i dobro tako da se brzo mazis s bebicom 😍😍😍
    Curke čestitke na shoppingu...dobro ste to odradile :)
    Petra kolica su 🔝...e dal kad se curke ritaju rade to skupa ili u razlicito doba? Možda glupo pitanje al ja nekad ne vjerujem da imam u trbuhu ovo malo čudo,ne mogu zamisliti kako je kad ih je dvoje 😍😍
    Šmrcavci liječite se i odmarajte danas :) Ja jučer kupila ovlazivac zraka i evo prva noc da mi se nos nije zacepio...jedino sto se moram naviknut na njegov rad jer iako je stvarno tih opet se cuje voda kako bućka unutra xD U Elipsu je guzva da nisi mogao hodati..20min sam cekala samo da uhvatim trgovca za proizvod i onda jos na blagajni 😴

MaRe
    17. Studeni 2019. 06:38

Sad kad su krenuli porodi i kako gledam listu osjećam se kao u školi kad profesor ispituje po redu...i kako se bliži tvoj broj to si nervozniji 😂😁

Omerta
    17. Studeni 2019. 06:45

Bas to. MaRe
    Sretno Ena!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

malaMare
    17. Studeni 2019. 06:59

Gogaa_V

malaMare

Pozdrav svima!
    Losa, bas mi je drago bilo procitati da je tvoja mala struca dobro. Nadam se da ce i s tobom biti sve ok sto prije. Drzi se!!
    Sto se tice kontrakcija, imam ih od 20tt (sada sam 30+1). Doktor je rekao da nema problema dok god sam zatvorena. Neke dane su mi bas ceste, neke nesto rjede, ali su konstantno prisutne.
    Prehladenima zelim sto brzi oporavak i bas mi je drago bilo procitati da su svima jucerasnji pregledi bili uredni i da bebaci dobro napreduju.Jedva cekam svoj pregled u utorak da vidim svoju buhtlu.
    Moram priznati da mi sad puno brze ucitava stranice pa cure svaka cast na inicijativi i otvaranju nove teme.
    Znam da sam jos nesto htjela natipkati, ali zaboravih.
    Svima vam zelim ugodan vikend i curama koje shoppingiraju da im bude uspjesan shopping kao sto je bio i ostalim curama.

Koliko cesto imaš kontrakcije , jesu li samo neugodne, ili imaš kao neku i blagu bol… pitam zato jer sam sinoc imala 8 njih u vrlo pravilnim razmacima i onako kao neka neugodna bol se pojvai uz stiskanje stomaka, ali kako su odjednom dosle tako su i nestale…

Imam ih skoro svaki dan, vise puta tijekom dana obicno po njih nekoliko jednu za drugom, ali nisam nikada provjeravala da li se javljaju u pravilnim vremenskim intervalima. Nisam primjetila neki "pattern" kako se javljaju. Samo su mi jednom bile bolne, prije nekih mjesec - mjesec i pol, ali taj dan sam bas pretjerala sa ciscenjem stana pa mislim da je to razlog. Ako ti se ne bude ponovilo opet, moj savjet je da ipak na iducem pregledu pitas doktora sto ciniti ako ti se opet nesto tako dogodi, cisto da budes mirnija i znas da li se trebas javiti doktoru u tom slucaju. Drzim palceve da je sve 5. :-) S time da moram napomenuti da pijem jos dodatno magnezij na preporuku doktora, ali se kontrakcije javljaju, iako ne onoliko cesto kao sto su se javljale dok nisam pila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.