Anchy_001 ne vjerujem da baš razvlači pupčanu vrpcu.. Nekako mi se čini da bi usporio dovod kisika i hrane pa bi se i slabije kretao, ovo lupam napamet.. I ja zadnjih tjedan dana osjećam pokrete baš intezivno, čak me boli za razliku od prije, ono osjećam sve organe koje mi šutne, a pupak mi je također posebno osjetljiv jer imam ožiljak od laparaskopske operacije. Možda ima veze i s ovom južinom koja ne staje..
Ti si tjedan i pol ispred mene, na koliku težinu je tvoj bebač procjenjen?
Ma kazem, imam takav osjecaj, bas me zanima kaj radi unutra tak aktivno.. U cetvrtak je bio 2500g, rekao mi je dr da bi do kraja trebao bit izmedu 3100 i 3400, al je gospodin na zadak i ne zeli se okrenut 😅
Koliko je tvoj veliki?
Tvoj je školske težine, super! Blago ti se:) Jeste vi visoki? Moj je za dva t. veći. Prošli ponedjeljak su ga u bolnici procijenili 2,8kg. Ovaj pon. opet idem kod svog ginića pa ću vidjet što kaže.. Malo me isto prpa, a što je tu je..mi smo oboje visoki, naročito muž.
Mi smo neke srednje visine, 170 i 178 pa nisam nj ocekivala neku xxl bebu al to se nikad ne zna 🤭
Ti imas pravu temeljitu bebu 😁 nek je samo zdrava, mora van izac nekako (danas mi je hrabri dan kad razmisljam o porodu, sutra cu vjerojatno opet panicarit 🙈)
A sto se tice okreta, ja se stvarno nadam da ce se okrenut, al ne pita se mene i vec je sad tvrdoglav ko mazga i zadnja 3 pregleda je bio na zadak tako da, sto bude bit ce 😊
Oho, nova tema!
Iako se bojim da je do foruma bas… Isto kak i slike nikad nisu popravili a pisali smo im 🤷🏼♀️
Losa zao mi je zbog tebe al budes se ti oporavila, ne sumnjam uopce, bitno da je maleni palicic super i da napreduje. 🥰 Samo ti pisi iskustva, nekome ce pomoci sigurno.
Ja sam odlucila na sv duh i kak nemam pojma nikoga kao svejedno mi je ko me dopadne i bas jucer vidim da su se tu na forumu javile neke cure samo da napisu svoje lose iskustvo s nekim jako grubim doktorom. Tako da takve informacije ovdje zlata vrijede, bar meni. Sad znam da ga trebam izbjegavat.
BubaMara ti ces isto na sv duh? Kad ti je termin?
Ja isto cu na Sv Duh. Najbliza mi, a takodjer i moja mama nas sedmero tamo rodila:) Za kojeg si doktora cula da je jako grub?
Evo da se i ja javim na novoj nam temi 😁 moram reci da sam ja danas bila u wg i nisam nesto odusevljena bila...al kak je netko komentirao valjda zato sto sve ovo vece vec imam pa sam kraj vecine standova sam prosla
Goga hvala ti na info. Drago mi je sto je baby love dobar izbor tim vise sto je i povoljno. Alverde i sama koristim ali moram priznati da nisam znala da postoji i linija za bebe. Bas cu prouciti kad odem u dm
PetraB potpisujem ovo za pommes iz pećnice. Imam na vruci zrak delimano al meni je mana sto ne stane puno za nas dvoje jos ok kolicina, cim nas je vise moram peci u vise navrata i to me nervira. Ppham isto u pećnici a ovo sto kazes da je suho doskocila sam tako da sam kupila ono za ulje sa onim za prskanje (rasprsuje se kao sprej) prvo posprejam masni papir pa slozim pohance i onda posprejam jos i meso. Pa bude super nije jako masno a bude hrskavije nego bas kad je suho.
Ja provela dan u potrazi grudnjaka po h&m i uzasno sam nanervirana. Nigdje nema manjih brojeva, ok jasno mi je da ce grudi narast al bas ne vjerujem da ce mi narast toliko. Najmanji sto sam svugdje nasla je 85 c ili D. Onako hallo sad imam 75 B. I druga stvar ti grudnjaci su onako bas "prakticno" smjesteni dole nisko. Umrla sam cuceci dok sad pregledala velicine.
A sa ponudom robe za bebe u c&a u city centar na zitnjaku sam odusevljena ooogroman je.
Damnarexx (valjda sam tocno napisala) kolica su bas lijepa!
I ja muku mucim sa grudnjakom, imamo istu velicinu😂😂🙈 jos se uvjek krpam sa starima...ali ne zadugo.
Hvalaa🤗🤗
Ne znam da li se sjećate ko je Yopa, jednom nam se javila, pa sam zapisala da joj je termin danas, ali se više nije javljala. Ako nas čitaš, sa srećom 😄
Angie kakvu imas izdabalicu? Jasno rucnu ali moze slika? PetraB ja pomfrit isto pecem na papiru u rolu i super mi je. Susjeda ima delimano ovu novu i zadovoljna je.
Ja sam zadovoljna s ovim sistemom, na protvan siroki od peci papir i krumpir gore i jedna tura nam je dosta 😁
Anna e super, hvala ti na info.
Grizli je to mi je sljedece na tapeti da probam tak u pecnici napravit... A gdje kupis taj sprej? 🤔 Trazila sam ga ja vec al nikako ga pronaci, mozda ga na krivom mjestu trazim 🤷🏻♀️... Jednom je u lidlu bili al samo maslinovo a ja i maslinovo ne idemo zajedno 🙈
Uglavnom eto nas iz WG-a... Onak, razocarana Etheralom skroz 🤷🏻♀️... Ok, tetre nisam gledala jer ih imam stvarno dosta al sam trazila dekuce i rucnike... Rucnici su mi nekako tanki a bome mi ni dekice nisu nesto pod rukom bile 🤷🏻♀️.... Uzelan rucnike na kraju na standu nekog meni nepoznatog duckasa iz Rijeke Bebe nesto a zenska mi jos rekla da oni imaju posebne popuste za blizance i da sad ne uzimam nista vise nego da im napravim popis i posaljem mail pa ce mi dat ponudu. Bas sam se iznenadila... A dekice sam uzela na standu naf-nafa... Na bubamarinom standu uzela bocice dvije staklene i dude, nek se nadje... I naravno KOLICA... divna, divna, divna su uzivo. Na kolicima smo bome ustedjeli 1100 kn. Eto isli smo zbog kolica najvise tak da sam zadovoljna al inace nisam nesto impresionirana 🤷🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
E da i ako netko zna kako sto prije ozdraviti samo pisite. Evo vec danima sam koma.
Losa kao sto su cure vec pisale, drago mi je da si se javila i da je mali dobro. Nadam se da ces se brzo oporaviti 😊
Bome lijepi ulovi na sajmu! Ja sam malo gledala online, mislim da cu neke sitnice kupiti sutra...
Reserved nadam se da ce ti vrijeme brze prolaziti u bolnici i zelim ti svu srecu svijeta da u uto prode sve u redu 😁 Jos malo pa ces svoju strucu drzati u rukama 🙏
Kako se blizi taj datum, tako sam sve uzbudenija! Bas jedva cekam upoznati ovog malog guzonju koji mi rasteze trbuh 😍
Muci me zgaravica i namjestavanje po noci, dizanje po noci pa onda suludi snovi. Sinoc sam bas imala nocnu moru da sam se probudila u plaču, katastrofa. Samo u trudnoci se sjecam snova, prije nisam nikada... 🤔 vrlo zanimljiv simptom
Sortiraj odgovore
Najstariji