Hvala cure na odgovorima, znaci svima skoro dodju od forsiranja, onda je i meni tak, jer stvarno nemam mira. Mg pijem svako jutro🤷🏻♀️ne zaboravim 😂
Grizli da to sam ja, postavke mi nedaju da promjenim ime narednih mj dana, a greskom unijela princa u ime a htjela u potpis 😂, super da si dobro i da sve dobro napreduje.
Thinkpink aaa malo si nam svratila na temu, neka, svrati cesce nama ne smeta, i mi vas pratimo, upijamo info za dalje 🙈😂😎
Dalindas ja sam rekla za crni petak,tako je,online 30% al postarina ide na to (30kn mislim). E sad nisu mi rekli da li DO 30% ili na sve…
Pa kad stvarno ne znam prepoznat BH🙈🙈🙈
Meni u noci najgore prvo budjenje za pisanje i ta strana na koju sam okrenuta me tako tu boli trbuh di je pritisak,jedva se okrenem ko morž.
Piba prekontroliraj tlak. Mene su zbog oticanja ruku,povišenog tlaka ostavili u bolnici u prvoj T.
Lavice bas si pogodila zivotinju 😂
Bas, da jedna lavica spadne na morža, sta ucini ta trudnoca od čovjeka😁😁
Ja isto ne znam sto su te bh kontrakcije. Doduse, meni se dogode ponavljajuca grcenja u najdonjem dijelu trbuha, ali mislim da to nije to.
A za ovaj imenik, moramo bit spremne, jer nikad ne znamo kad ce bas nas "otvorit".😁
Nasa Ena je donjela sretno svoju princezu na svijet!! Vjerujem da ce vise o tome ona sama napisati kad bude htjela ali eto da znate ❤
Čestitam Ena ❤️❤️ uzivaj sa svojom bebicom😍 brz oporavak ti želim 🤗❤️
Grizli hvala 🙂 spremam i info za madrac 🤗
Cure jel koja ima kolica Maxi cosi zelia? Ili da ih je mozda isprobao? Ja sam ih htjela pogledati jucer na sajmu, ali su se sva rasprodala 😔
Cure, pogledajte madrac u Emezzeti, mi smo tamo kupili madrac za kinderbet. Izgleda odlično- dosta je visok (16cm), ima opruge tako da nije samo spuzva i ima onu finu debelu, mekanu vanjsku presvlaku. Jedini minus je što se navlaka ne može skinut. Platili smo ga 260kn i to je puna cijena bez ikakvih popusta.
https://www.emmezeta.hr/smart-baby-djecji-madrac-60x120x16-cm-43810.html
Nismo imali namjeru kupovati madrac, jer kad smo kupovali kinderbet je u kompletu došao madrac, ali onaj spuzva tanki. Na ovaj smo slučajno naletili u Emmezeti i toliko se oduševili da smo ga odmah uzeli.
Evo sad sam baš mjerila tlak, tlak mi je 106/65 i imam 79 otkucaja. Inače imam nizi tlak pa vjerujem da je ovo uredno.
Iducu srijedu sam kod doktora pa ću mu reći, naravno ako se pogorša javiti ću mu se ranije. Prema svemu što google kaže, rekla bi da se radi o sindromu karpalnog tunela, nadam se da to nije ništa opasno.
U pravi trenutak udje da provjerim ima li sta.
Enaaa iskrene cestitke 🎉🎊🎉
Djevojcice dobrodosla na svijet! ❤
Brz oporavak zelim a bome i detalje sto prije 😀😀😀
Ena cestitam, brz oporavak zelim i uzivajte sada jedna u drugoj❤❤🥰🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji