Ena Sa srećom, super si izgurala te početne kontrakcije, nadam se da si se u bolnici pravilno otvarala i da je do sad sve gotovo 🙈 Mislimo na vas dvije i jedva čekamo da nam javiš lijepe vijesti 😍
Lucille Losa je željela da ne dodajem još uvijek na spisak, dok ne bude spremna
Ajme cure koji osjecaj, pravi ringišpil u glavi…🤹🏻♀️🎡🎢jutros mi se cijeli dan vrti dok lezim u krevetu, okrenem glavu i cijela soba mi se vrti i okrece, ko da sam pijana…bas se covjek osjeca bespomoćno kad ne moze neke stvari kontrolirat…sad u potpunosti razumijem kad ginici ne preporučuju upravljanje autom za vrijeme trudnoce…
Jel se kome pojavio takav oblik vrtoglavice?
PetraB kolica su mi 🔝🔝
Grizli tnx za info za madrac!☺️
Skoljka tnx na pitanju, dobro smo. Sve ove sitne tegobe koje se pojave i prođu nisu nista naspram svega, jel tak?😊😉
Ja ti nisam imala BH kontrakcije, al kao sto nasa Lavica kaze i da ih imam valjda ih ne bi znala prepoznat... Znam da su curke pricale da su bezbolne, kratkotrajne i da se ne pojavljuju u pravilnim razmacima. Obicno su prosle uzimanjem Mg, mirovanjem, uzimanjem tekucine kao i pražnjenjem mjehura.
Ja osobno nisam imala tu vrstu kontrakcija, vec mi ju uzrokovalo pomicanje posteljice tako da sam od tada na injekcijama Progesteron depo-a 1xtjedno, pp cesce. Kod mene su bili sasvim drugaciji simptomi, bolni s pritiskom, poput menstrualnih grceva koji su se javljali i u mirovanju, te nisu prolazili ni dodatnim Mg i unosom tekućine. Ja bi ti svakako savjetovala da kazes svom ginicu na pregledu, jer znam da je tu jednoj curki ginic pojacao th.utricima iako su bile BH kontrakcije.😘
Piba možda ne bi bilo na odmet da to prijaviš doktoru zbog opreza. U zadnjim tjednima se ženama može pojaviti oticanje, al meni je dr. rekao da prijavim ako su šake i lice a ako su članci na nogama i stopala da ne treba. Ako upadaju prsti ispod i iznad koljena kad pritisneš isto je dobro javiti se.
Mislim da se Iva nekoć žalila na taj problem i Frajla.
Bitno ja da nemaš visok tlak i proteine u urinu uz oticanje.
Pozdrav cure..cestitke svima na dobrim pregledima
Ja sam bila u Petrovoj kod Veceka na pregledu..prvi put me tako boljelo da su mi suze krenule,a nisam bas neka mimoza! Nije mi radio uzv niti protoke vise od mjesec dana..pa sam obavila to privatno i smirila se..curica je super,ima 3150 grama ,protoci su u redu 🤩
Termin mi je 01.12. ( djevojci koja upisuje termine)😊
Sretno svima dalje❤
evo nas tu :)
Ena ,sretno ❤️
Dok sam sve pročitala ,zaboravila sam sto sam htjela napisati 🤣
Vidjela sam da je netko napisao da će Dada& Rocco imati 30%, zanima me hoće biti online za crni petak ?
Čula sam da su ručnici za bebe super u Kiku ,i dosta su povoljni a za crni petak će inati kupone sa popustima
Jedan 50% i 3 20%
Cure,da li zna koja ,da li Ikea ikad ima mozda popuste za komode za bebe?
Ja kad god gledam..uvijek su pune cijene!
Ako ima tko prijedlog za komodicu,bila bih zahvalna 😊
Jutro zene! Bebica nam jos jedna stizeeee jeeeeeej! 👏👏 Ena sretno draga forum tetke misle na vas dvije!!
Petra kolica su super bar se meni cine sa slike :) odlicno da ste nasli sve sto vam odgovara :)
BH kontrakcije imam od nekog 20og tt ali to je kad se ili jako umorim tokom dana ili posljedicno probavi i meni nisu ugodne a ni bas bezbolne ali budu 1 ili 2 i to je to. Najcesce samo jedna.
Mene jako bole prepone i jedva hodam neki put a okretanje u krevetu jao majko..
U Ri carski ide samo na indikacije a neznam rade li vanjski okret tj nisam od nikog cula...
Zelim vam svima lijepo nedjelju
P. S. Ova usporedba sa imenikom i ispitivanjem je odlicna jedino ovo "ispitivanje" nece niti jednu tu preskociti ❤
Da se osvrnem na temu kontrakcija. Ja sam noćas prvi put osjetila baš kontrakcije u mirovanju i to su me probudile. Bolovi u donjem dijelu leđa i kao menstrualni u donjem dijelu trbuha, ali je ta bol u leđima trajala duže od minute, pa stala. Ponovo me zabolilo nakon nekih po ure, pa sam zaspala i računam probudit će me ako bude opet. Ali eto srećom nije. Sad sam sva oprezna, hodam ko po jajima. Ipak bi voljela dočekat 37tt. Ove bh kontrakcije samo grčenje maternice baš nisam osjećala, samo mi je znao biti stvrdnut trbuh, ne znam jeli to to uopće.
Ena sretno!! Ocekujemo uskoro javljanje😍😍😍
Mene su BH kontrakcije pocele "muciti" od 20tog tt na dalje, pojacala sam magnezij na preporuku gin i bilo je sve dobro do ovog tjedna (znale su mi se javiti fkt rijetko) i sad svaki par dana osjetim stvrdnuce trbuha, al prođe 😄
Dalindas ja sam rekla za crni petak,tako je,online 30% al postarina ide na to (30kn mislim). E sad nisu mi rekli da li DO 30% ili na sve...
Pa kad stvarno ne znam prepoznat BH🙈🙈🙈
Meni u noci najgore prvo budjenje za pisanje i ta strana na koju sam okrenuta me tako tu boli trbuh di je pritisak,jedva se okrenem ko morž.
Piba prekontroliraj tlak. Mene su zbog oticanja ruku,povišenog tlaka ostavili u bolnici u prvoj T.
Sortiraj odgovore
Najstariji