ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    17. Studeni 2019. 10:02

💙✨🤴🏻✨💙

Jutro cure, moram malo padobranirat 😎
    Vidim pisete o kontrakcijama koje su vam pocele jako rano. Jel to normalno? Ja sam imala taj neki pritisak dole prije dva dana, jako niko i bilo mi je kao kamen, pa popusti pa opet, odem na wc misleci da mi se piski, nista par kapljica, pa sam sve vrijeme mislila da mi je malac stisnuo mjehur. Nisam znala za te kontrakcije tak da mogu rano, jel se trebam zabrinuti ili malo vise odmarati, jer se dosta krecem itd..
    Thinkpink1 i Grizli kako ste mi? Grlim vas 😘
    Cure koje ste se porodile, cestitam vam, a vi koje ste na redu, sretno vam 😘

Ja ih imam od 20tt pa sve do sad😊 ako ne traju po cijeli dan i ako nisu bolne, sve je okej, pij magnezij ujutro i navecer😉

• piba7
    17. Studeni 2019. 10:08

Ena sretno 😊😊😊😊

Nasty
    17. Studeni 2019. 10:15

Lorija hvala ti draga😊
    Sretno Ena! Neka porod prođe što brže i bezbolnije! A ti i bebica budete odlično, za izlazak 3.dan🤗

Gogaa_V
    17. Studeni 2019. 10:21

ena10

Dobro jutro drage moje!
    Da zapocnemo dan sa lijepim vijestima.
    Vodenjak je pukao, ja sam u bolnici!
    U 22 h sam primjetila trudove, prespavala skoro cijelu noć, i pucanje vodenjaka me probudilo🙈

Tipkamo se, mislite na mene 🤞🏻👌❤

❤sretno 

• Hani
    17. Studeni 2019. 10:39

Losa, da nam se sto prije oporavis😘 Bas se pribojavam tvog izvjestaja s poroda nakon onakve najave. Nadam se da si vec bolje.
    Kengu, frajla, baby D, znam da ste zauzete, ali javite nam se kojom recenicom da znamo kako prolaze ti slatki dani s bebacima😊
    Ena, stisni zube😁 mozes ti to🤗 
    Reserved 😘
    Koju velicinu grudnjaka za dojenje onda da kupim? Koju sada nosim ili kosaricu vecu🤔

Lunica
    17. Studeni 2019. 10:39

Ena sretnoo💕💕💕

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    17. Studeni 2019. 10:40

Ena sretno💕💕💕💕

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Macutica
    17. Studeni 2019. 10:45

Ena sretno, zelim ti sto ljepsi porod i da sve prođe najnaj! 
    Pridruzujem se curama koje idu na porod u Sv. Duh. 
    Prijavljujem svoj pregled 26.11., inace je sve ok, imam na dane malo kontrakcije kad se malo vise fizicki iscrpim ili sam duze na nogama, a vec sam navikla, ako me one ne zaustave, dragi me upozori da malo odmorim 😏

• piba7
    17. Studeni 2019. 10:54

Cure, jel ima koja problema s oticanjem i bolovima u prstima. Po noći se budim s utrnutim rukama, ujutro mi budu jako bolne sake, treba mi neko vrijeme da se razgibam i počeli su mi oticati prsti. 

Nasty
    17. Studeni 2019. 10:58

Hani ja sam uzela 2 grudnjaka broj veći u Anite, mogu ih i sad nositi al u košarici ima lufta za još. Mislim ako ćeš kupovat one skroz sportske grudnjake kao topiće da ne treba br. veći jer su rastezljivi, a obične grudnjake za dojenje ipak da. Na tečaju su nam rekle tete da nije dobro da grudnjak stišće. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.