ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    16. Studeni 2019. 20:36

PetraB ne ja sam kupila u poljo apoteci/ agraria ili ne znam kako se to zove jos staklenku sa tom pumpicom gore. Obicno ih kupuju ovi sto prodaju etericna ulja. Oprala u masini i napunila obicno ulje. 😉
    Bas lijepo od te firme sto ima popuste za blizance. I 👍 za kolica cekamo slikicu naravno. Ja stavim slike samo dok dodjemo doma i sve raspakiramo jer sad je jos sve u autu. 🤭 
    Da li koja ima iskustva o hranilici Cybex Lema 4in1? Mene je odusevila pa smo je dodali na popis za kupovinu. Mala, jednostavno i tako fora boje ima. 

• piba7
    16. Studeni 2019. 21:25

Grizli meni isto trebaju 75B grudnjaci, 1 sam naručila s Asosa, a 3 sam kupila preko H&M online shopa. Rijetko se pojavljuje taj broj tako da gledaj svaki dan. Na početku će mi vjerojatno biti mali, ali rekli su nam da se nakon 3 tjedna vrate u početnu veličinu pa se nadam da će biti ok. 
    Cure koje ste kupile ovu tommee elektricnu izdajalicu po super cijeni - jel znate da li ima online možda ovaj vikend popust?

• piba7
    16. Studeni 2019. 21:27

Da se nadovezem sama na sebe, jel to ova:
    https://www.funbaby.hr/tommee-tippee-ctn-elektricna-izdajalica-s-priborom.html

Lunica
    16. Studeni 2019. 22:04

Cure evo sam malo da se javim i drugom dijelu☺
    Ne stignem bas puno pratiti sti se dogadja..Losa dobro je da je beba stabilno i dobro i to je najvaznije...nadam.se da ces i ti polako biti dobro..
    Meni nekao kao da se drob spustio ne znam kako bi to opisala..nije vise tako visoko..mozda se samo nekako okrenuo drugacije..ja vam puno ne pratim opremu...za bebu i citanje o njezi...valjda nekako otupis nakon 4ero djece😂😂 a i vrlo dobro znam kako brzo prerastu..pogotovo prvu godunu..necu se natrpavati pogotovo sto imam susilicu i u dva sata sve cisto i suho...a mogu vam reci da me i sada spasila ove kisne dane...

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lunica
    16. Studeni 2019. 22:06

..oprostite na greskama..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Omerta
    16. Studeni 2019. 22:14

Njurko, meni su datulje prefine, prije trudnoce sam ih  tamanila, bilo u smoothieju, zobenoj kasi ili ovako kad bi se zazelila neceg slatkog. Steta sto su na zabranjenoj listi.
    SuperGirl, za prvi porod sam imala neku manju putnu torbu, a sad cu isto tako manji kofer. Uz to vjerojatno jos neku manju torbicu za box.
    Sto se tice izdajalice, sa prvom je nismo kupovali, ali mislim da ovaj put hocemo, nek se nadje. Nadam se da cemo uloviti na nekom snizenju i nakon ovog sajma.  Prvorođenu sam bas dugo dojila, mlijeka bilo na izvoz.. i ovaj put bi rado, ali dragi predlaze da se bar izdajam povremeno (ako vec nebi davala AD) da moze i on biti malo ukljuceniji i da se beba osim cice navikne i na bocicu. Vidjet cemo.
    Reserved, sorry sto pitam (moguce da sam nesto propustila), zasto neurolog? Drzim fige da se mazite do utorka!! Sretno! 
    Petra, kako to pohas u pecnici, klasicno sa mrvicama ili kao smjesa za palacinke? Dodas li ista ulja? Inace krumpir, domaci ili smrznuti uvijek radije pecemo u pecnici. Grizli, super ideja za ovo ulje u spreju, gdje bi tog bilo za kupiti?? Zapravo vidjela sam naknadno sto si odgovorila Petri. Pa mora bit negdje i ovako u originalu.
    Lala, pa bas sam ja primjetila Yopin ticker jucer, reko ona ce sad svaki cas.. a ko zna, mozda je jos 2u1.

Ps: i ja cu vjerojatno na Sv.Duh kao sa prvom.. nisam bas bila odusevljena sa (ne)tretmanom u predrađaoni, ali box i poslje u sobi ok, solidno. 
    Sestra i ja smo također gore rođene.
    Druga opcija bi bila neka bolnica gdje bi sigurno mogla dobiti apartman (dragi bi si to zelio), ali kod javnih bolnica to nije nista sigurno dok ne dodjes taj dan i pitas jel slobodno, posto se rezervirati ne moze. Treca opcija, ako kapne neka veca lova bi bio Podobnik, za to jos imamo vremena skontat do 35.tjedna. 

Toliko od mene, sutra se vjerojatno necu do navecer javljati, posto imamo rockas od male dva dana za redom.. zapravo pada u ponedjeljak, ali sutra naravno zbog drustva, a onda drugi dan u krugu obitelji. 

Lijepo spavajte i ugodan ostatak vikenda!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

PetraB
    16. Studeni 2019. 22:20

https://images.app.goo.gl/FRwFLiZ3xGN7Nr3X6
    Evo to su kolica, uzeli ipak 3u1. Razlika je bila 500 kn a ovak cu ako nista drugo u kosare ih stavit doma na stol kad core (jer nam je dnevna uzasno mala sada pa nemam mjesta za kolica). Ja sam prezadovoljna kakva su kolica uzivo. Super materijal, dobijemo zimske navlake za kosare i sportski dio, cak i jaje ima taj kao pokrivac, na sportskom dijelu gdje su noge je onak kozno pa je definitivno lakse za odrzavanje, navlaka za kisu, protiv komaraca, torba i drzac za casu (naravno da je mm to odmah prisvojio za pivu, s cim se prodavac slozio jer je bogec osudjen na kokosinjac 😅😅😅)
    Ali uhvatili bome zadnji voz za kolica... Stici ce za 3-6 tjedana... Sto mi je i super i nije 😅... Nemam ih kam stavit sad pa je zato super al tko ce ih docekat 🤣... I nadam se da cure nemaju namjeru uranit bas toliko 🤭.
    Sutra kad raspakiram ostatak poslikam...

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    16. Studeni 2019. 22:29

Omerta paniram klasicno, brasno, jaje, mrvice al kad slazem u pleh (onaj veliki od pecnice, njega prvo zagrijem sa malo ulja (onak da se razlije po dnu, ne puno al ne ni samo da ga namazem s uljem, ne znam kak da objasnim 🙈) kad se to zagrije, stavim meso i malo pokapam ulja po gornjon strani... Nakon 15-ak min u pecnici, okrenem meso i jos 10-ak min tak pustim. Probala sam s neokretanjem al mi onda ta gornja strana bude bas jaaakooo suha. Moram pronac to ulje u spreju... Kuzim Grizli kaj si ti kupila, ak nis drugo bum i ja tak probala. Hvala ti 😉

url=https://lilypie.com][/url

• Nita9999
    16. Studeni 2019. 22:29

PetraB

Mikio ja vec godinama recimo ne poham meso klasicno vec u pecnici jer imam problena sa zelucem i to mi je ok iako meni je malo suhlje nego klasicno pihano al navikli smo… A vidis bas cu probat i taj pomfrit. Ovo mi je dodatno palo na pamet zbog kolicina i brzine pripreme. Hvala Juno budem bas proucila malo jos… Nekako mi zvuci predobro al ako je stvarno tako rijesila bi dvije muhe jednim udarcem.

moja mama ima tu fritezu  ( Delimano) i ok je. 
    Ja jos nisam stigla probati, ali su mi prenijeli da je okus malo ipak drugaciji, meso vrlo slicno, a krumpir ipak drugaciji ( ali budimo realni, zdravije sto puta) i jedna mana je sto je ta posuda za " pecenje" jako mala, za dvoje taman pa ne znam bas da ces si usoarat na vremenu... jedino ako postoje od drugih proizvođaca neke vece.

• njurko
    16. Studeni 2019. 22:37

Sestre po malim cicama imate u mulleru super te grudnjake za dojenje za 70ak kn, meni najbolji od svih sto sam vidjela, iako je mekan skroz, ali uzela sam taj dok ne vidim kako ce to poslije izgledati, jer u hmove stane lubenica. Ovi su mi jedini bili taman.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.