ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Supergirl
    17. Studeni 2019. 08:56

Ena sretno i mislimo na tebe. Javi nam se cim budes mogla 😘
    Jel se kod vas u bolnicama moze traziti carski rez ili uvijek ide prvo prirodni pa carski samo ako tako procijene?
    U Splitu je kao javna tajna da mozes naravno platiti ako zelis carski na porodu 🤨

mrgud_zg
    17. Studeni 2019. 09:12

Ena sretno🎉🎉🎉🤞🤞 drzim fige i mislim na tebe da sto brze i bezbolmije prode 😉. Javi nam se kada ces moci 😁❤️

Angie1205
    17. Studeni 2019. 09:12

Mikio nezz kak se zvao ovaj “zahvat” na meni al meni je babica gurnula dole ruku i okrenula bebu. Iako L nije bila na zadak vec poprijeko...al nije se mogla spustit u porodjajni kanal nikako pa je babica srecom dobro odreagirala na vrijeme. Kratko to traje al nimalo ugodno 😩

mrgud_zg
    17. Studeni 2019. 09:16

Mikio nama je  na tecaju u petrovoj jedan dr rekao da vanjski okret rade 2 doktora, i da se to radi u tjednima kad se krene u ta, cca 36-37. Da su oni ful ispraksani i da to nebi smjelo bolit. A da se ne radi pred porodaj. Tipa ako u 37 tt napreave i beba se opet okrene na zadak da onda vise ne pokusavaju

Grizli
    17. Studeni 2019. 09:32

Jutro... 
    Mozak mi dnas ne radi pa da idem redom...
    Njurko hvaaaaala za grudnjake to vec ovaj tjedan idem pronac.
    PetraB 👍👍👍 za kolica! Malo strpljenja i doci ce
    LoBi ja sam od bambusa kupila u Bubamari imaju ti neke "stare" dizajne i paket od 3 komada velikih je bio 60kn na snizenju. Pa si pogledaj tamo. Bas su fine i mene. A na Boababy štandu dam isto kupila jednu bile su neke na akciji 35,00kn - 60% jer su isto to neke kao koje nece dizajn vise raditi.
    Madrac ko je pitao mi smo uzeli od Bab nova na 15% je dosao nas nekih 300 kn i sve koje sam geldala taj mi bio najbolji. Dosta je visok od 15cm i dovoljno tvrd da kad se krene dizat na nogice ne pada i za novorođenče, a opet nije spuzva. Mislim da je s nekim oprugama unutra ili tako nesto.
    Ena sretno! Mislit cu na tebe cijeli dan. Nek si se naspavala, samo hrabro! Nazdravila sa mm uprvao za tvoju bebu i tebe da budete vesele i zdrave. Ps nazdravili sa kakaom. 😊❤️
    Skoljka (ako me grijesim to si ti pod onim slicicama na pinca) hvala na pitanju super smo. Cure ce ti sigurno znat rec za rane kontrakcije, ja ih tek sad imam rijetko kad najcesce ako ne popijem magnezij ili se previse umorim tokom dana. 
    Svim curkama ugodnu nedjelju! Nas maraton shopping ne staje! Ako kojoj treba robice ima u outelt four roses dosta povoljno u benettonu, s. Olivers, baby centar itd... 

Lavica27
    17. Studeni 2019. 09:33

Supergirl

Ena sretno i mislimo na tebe. Javi nam se cim budes mogla 😘
    Jel se kod vas u bolnicama moze traziti carski rez ili uvijek ide prvo prirodni pa carski samo ako tako procijene?
    U Splitu je kao javna tajna da mozes naravno platiti ako zelis carski na porodu 🤨

Ne znam gdje se moze platiti al naravno nemozes tražiti bez indikacija carski rez. Ipak je to operacija koja nosi rizike, pod a) ppd b) za bolnicu je skuplje izvoditi operaciju od prirodnog porodjaja. 

• Henky
    17. Studeni 2019. 09:45

Ena sretno!!! Želim ti brz porod 

• Tonkica1
    17. Studeni 2019. 09:50

Dobro jutro svima!
    Ena sretno! 🙏🙏🙏❤❤❤

DeeDee
    17. Studeni 2019. 09:59

Dobro jutro curke,  ja opet spavala kao prase. Sad pitam dečka šta me nije probudio kad se ustao, kaže da je probao ali..🙈
    Ena sretnoooo 💪💪

Mare daaa, ja sam bila prva pa treća u imeniku pa se često znalo zaljepit, bojim se da tu neće 😂😂

[/url

DeeDee
    17. Studeni 2019. 10:00

Dnevniku jel, ne imeniku, treba mi kava 😁😁

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.