ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    beba2025❤
    25. Studeni 2019. 23:26

Bublica123

beba2019

Lavica27

Uh valjda sam sve redom popamtila… Sarita vjerovala ili ne al uopce nemaju prostor predvidjen da budu bebe tamo,samo u sobama s mamama😱 Ma budemo mi to nekako…💪🤞 Thinkpink dvoumis se ili troumis😁😁 Nisam upamtila nick curr koja se muci s depresijom,nemam iskustva al mislim kao i ostale da ti nasa Goga moze pomoci… sretno🤞
    Beba2019 ja sam rodila pred 2 g i 7mj vaginalno,prilikom poroda posteljice je uocena ruptura maternice pa operacija toga i sad zato idem na carski. Ako imas carski iza sebe unutar 4 godine mislim da sigurno ides na carski ponovno. Mislim da se ceka do 38-39 tt u slucaju bivseg carskog pa sad ponovno,hospitalizacija je obicno dan prije CR. Meni su najavili 36-37.tt i hospitalizaciju od tjedan dana prije jer ne smijem dobiti trudove. U slucaju da ides na VBAC, mislim da ne smijes dobiti drip bas da ne bi pukla maternica na mjestu sava prethodnog CR.
    Mikiomislim da ti je puuuno bitnije da imas ppuzdanog i kvalitetnog pedijatra nego da ti je u blizini stana,iskreno. Sumnjam da bi ionako nju kad je bolesna vukla pješke ili u javnom prijevozu, bar ja gledam, oduvijek s muzem idem do pedice iako imam i auto i vozacku al tako nekako udvoje to obavljamo,tako da mozda ti eto moje iskustvo/savjet nesto znaci
    Lavica 27 ,hvala ti puno na odgovoru..
    2011. sam imala hitan carski,beba je ostala bez kisika.
    2014.sam imala VBAC,bez epiduralne( rekli su da ju ne smijem primiti zbog prethodnog carskog),ali su me zato trpali par sati sa dripom(to nitko nije spomenuo da ne smijem, a ja nisam znala nista).
    Uglavnom..nakon toga su se pojavili drugi problemi..4 spontana..pa me sad uzasno strah svega…kao da nikad nisam bila trudna,a kamoli radjala.
    Ova trudnoca cijela je ptotekla u brizi i strahu!
    Sad sam 39+1 i bojim se ko malo dijete😔😔

Uf naredalo se svega, od srca ti zelim da ide sve ko podmazano i uvjerena sam da ćete bebica i ti biti super🥰 🙏

Bublica123 ,hvala ti puuno❤nadam se ..jos par dana i trebala bi bebica stici!
    Sad me strah i da ne pozuri,jer imam dva sata do bolnice!
    Sretno svima ☺

Gogaa_V
    25. Studeni 2019. 23:29

ninatk

Bokić curke u prvoj trudnoći sam, moram roditi 23.2.2020.
    Ne znam zasto ali u posljednje vrijeme se borim sa nekom vrstom depresije, imam samk crne misli, osjecam se lose, razmisljam sve lose i placem bez razloga, muz me ne razumije ali ni ja sama sebe zasto a volim svoju bebicu i jedva cekam da dođe ali ne znam zasto sam takva. Dali ste vi imale takve probleme ili jel ima neko savjet kako da se izborim s tim, dobila sam normabele za smirenje radi visokog tlaka al antidepresive nebi htjela koristiti jel nisu bas dobri za bebicu 😕

Žao mi je što se osjećaš tako kako si navela. Nemam mnogo informacija o tebi i tvom životu da bih otkrila uzrok takvog stanja. Trudnoca (u smislu  tvoje nespremnosti) i hormoni  zasigurno doprinose malo losijem  raspolozenju. To je donekle normalno. 😊 Ne moj ocekivati od muza  ili okoline da te razumiju jer ne razumijes ni ti sama sebe, trenutno 😌 ocekuj  sama od sebe najvise  UVIJEK, ne od drugih. Za pocetak da bi počela da izlazis iz takvog stanja preporucujem setnju, sto vise boravak na svjezem  zraku, sredivanje sobice za bebu, sredjivanja doma gdje živis, citaj knjige... radi sve ono što te cini i malo sretnom i u cemu pronalazis  zadovoljstvo. U pocetku "na silu", tjeraj sama sebe  kasnije će ti biti sve lakše i lakše kako dani budu  odmicali, a ti budes sve bolje. 🌸 Bori se. Ne daj prostora  "crnim  mislima" (zanima me na kakve crne misli mislis konkretno)?.Općenito sam protiv tableta osim u odredjenim i tezim  slucajevima (mislim da nisi jedan od njih) normabel mozes i trebas koristiti ako ti je prepisan od strane  kardiologa, ali on previse ne bi  trebao utjecati na tvoje psihicko stanje i bebu osim što će te malo umiriti. Napisala si da voliš  svoju bebicu pa joj to i pokaži. 🙈 Bebe osjete sve, tako i tvoja ceka da mama  bude vesela i sretna.❤ 

beba2025❤
    25. Studeni 2019. 23:46

Gogaa_V

ninatk

Bokić curke u prvoj trudnoći sam, moram roditi 23.2.2020.
    Ne znam zasto ali u posljednje vrijeme se borim sa nekom vrstom depresije, imam samk crne misli, osjecam se lose, razmisljam sve lose i placem bez razloga, muz me ne razumije ali ni ja sama sebe zasto a volim svoju bebicu i jedva cekam da dođe ali ne znam zasto sam takva. Dali ste vi imale takve probleme ili jel ima neko savjet kako da se izborim s tim, dobila sam normabele za smirenje radi visokog tlaka al antidepresive nebi htjela koristiti jel nisu bas dobri za bebicu 😕

Žao mi je što se osjećaš tako kako si navela. Nemam mnogo informacija o tebi i tvom životu da bih otkrila uzrok takvog stanja. Trudnoca (u smislu tvoje nespremnosti) i hormoni zasigurno doprinose malo losijem raspolozenju. To je donekle normalno. 😊 Ne moj ocekivati od muza ili okoline da te razumiju jer ne razumijes ni ti sama sebe, trenutno 😌 ocekuj sama od sebe najvise UVIJEK, ne od drugih. Za pocetak da bi počela da izlazis iz takvog stanja preporucujem setnju, sto vise boravak na svjezem zraku, sredivanje sobice za bebu, sredjivanja doma gdje živis, citaj knjige… radi sve ono što te cini i malo sretnom i u cemu pronalazis zadovoljstvo. U pocetku "na silu", tjeraj sama sebe kasnije će ti biti sve lakše i lakše kako dani budu odmicali, a ti budes sve bolje. 🌸 Bori se. Ne daj prostora "crnim mislima" (zanima me na kakve crne misli mislis konkretno)?.Općenito sam protiv tableta osim u odredjenim i tezim slucajevima (mislim da nisi jedan od njih) normabel mozes i trebas koristiti ako ti je prepisan od strane kardiologa, ali on previse ne bi trebao utjecati na tvoje psihicko stanje i bebu osim što će te malo umiriti. Napisala si da voliš svoju bebicu pa joj to i pokaži. 🙈 Bebe osjete sve, tako i tvoja ceka da mama bude vesela i sretna.❤

Predivan post🌷nije upuceno meni,ali toliko lijepo i smirujuce za procitati!
    Ima ovdje 3-4 zenice (toliko sam ih ja upamtila)ciji odgovori zrace nekom dobrotom i pozitivom❤bas lijepo da postojite🤗

Lavica27
    25. Studeni 2019. 23:56

Simbalija,ja imam isto kao mrgud, jos od prve kceri maxo cosi cabriofix i prala vec par puta na 40°, sve ok :)
    Beba2019 ako je proslo 8god od zadnjeg carskog mislim da ne trebas brinuti😘
    Lunica svaka cast tvojoj frendici al iz svoje perspektive ja ne znam ko je tu ludji,ona ili doktor koji ju je u tako kratkom roku pustio na VBAC. Sreca je da je dobro proslo al ipak s takbim rizikom ja se ne bi usudila vaginalno radjati. 
    Goga drago mi je je da si se javila. 
    Jel nam Angie ziva??

PetraB
    26. Studeni 2019. 00:01

Goga ja bi tebe za doma 🤭💓
    Predivno si to napisala i nadam se da ce ninatk to procitati i javiti nam se jos koji put. Ipak smo si, ja bar tako mislim, ovdje velika podrska. 🤗🤗

url=https://lilypie.com][/url

beba2025❤
    26. Studeni 2019. 00:06

Lavica27

Simbalija,ja imam isto kao mrgud, jos od prve kceri maxo cosi cabriofix i prala vec par puta na 40°, sve ok :)
    Beba2019 ako je proslo 8god od zadnjeg carskog mislim da ne trebas brinuti😘
    Lunicasvaka cast tvojoj frendici al iz svoje perspektive ja ne znam ko je tu ludji,ona ili doktor koji ju je u tako kratkom roku pustio na VBAC. Sreca je da je dobro proslo al ipak s takbim rizikom ja se ne bi usudila vaginalno radjati.
    Goga drago mi je je da si se javila.
    Jel nam Angie ziva??

Hvala ti puno🌷

• Kengurica
    26. Studeni 2019. 00:18

Thinkpink pisala sam Jovancevicu preko aplikacije Littledot. Nema on mjesta, a i nije mi bas tako blizu. 
    Vecina prdijatara je prebukirana, ali Mikio nazovi i pitaj, pogotovo tamo di zivis, netko te mora primiti. 
    Think, ako se bebacu guli koza, peruta, da li da ga mazem s necim ili si ti protiv mackanja tako malih?

• Kengurica
    26. Studeni 2019. 00:22

Inace ja nisam bebu imala noc nakon poroda i to mi je puno znacilo. Prvo dosla sam iscrpljena, isto me zanijelo kad sam iz wc isla do kreveta i tek kasnije skuzila da je mene strah zaspat dok je beba tu. 

• thinkpink1
    26. Studeni 2019. 05:01

Kengurica

Thinkpink pisala sam Jovancevicu preko aplikacije Littledot. Nema on mjesta, a i nije mi bas tako blizu.
    Vecina prdijatara je prebukirana, ali Mikionazovi i pitaj, pogotovo tamo di zivis, netko te mora primiti.
    Think, ako se bebacu guli koza, peruta, da li da ga mazem s necim ili si ti protiv mackanja tako malih?

Da, svi ti "poznatiji" pedijatri su prebukirani. Bas je Mikio stavila link od HZZO-a za odabir lijecnika po mjestima i kadrovima.
    Normalno je da im se koža peruta i ljusti, nekome vise, nekome manje. Ja im ne mažem cijelo tijelo jer bi se mogli osipat, al zato obavezno namazem pregibe kod ručnog i skočnog zgloba s obzirom da je na tim mjestima uglavnom suša koža i više se peruta i/ili ljušti. Onda ih takva koža na tim pregibima zna zatezat i peckat, pa je njima kod takve kože nelagodno kao sto zna biti i nama.

• thinkpink1
    26. Studeni 2019. 05:02

*kvartovima, ne kadrovima🤦🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.