ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Stelle123
    25. Studeni 2019. 17:55

Jel tko mozda prao ovaj jastuk za novorodjence za AS cybex aton. Ima iza glave neki materijal onaj bijeli ko sto zna bit u jastucima, meni djeluje kao da bi se to moglo raspast u vodu?

url=https://lilypie.com]

LoBi
    25. Studeni 2019. 17:59

Čestitam mamice Flower i Bubamara ❤️❤️ uzivajte sa svojim bebicama😍😍
    Zoe sretno sutra💪💪❤️❤️
    Ja sam sad 29+4, ali bas me nekako hvata panika ovih dana jer se to sve blizi🙈😂 nisam jos uopce svjesna nicega, moj decko je totalna flegma, kao sve ce to bit super, manje citaj😂😂 a ja panicarka vec sad mi nije dobro😂😂
    Ovaj tjedan idemo po kolica, nemogu docekati, prekrasna su mi jedva cekam da ih pokupim i sastavim i da ih gledam😂 nadam se da cemo ovaj tjedan kupiti i kinderbet, cekam kao black friday, ali toliko sam nestrpljiva da bi sad isla kupit sve, nemogu vise cekati😂😂
    Cekala sam petak zbog popusta u Bubamari, netko je tu pisao da bude 30% na sve, ali sad sam na fb na njihovoj stranici vidjela kao da su popusti vec poceli i to samo na neke artikle, nista sto mi treba😂 sad neznam hoce uopce u petak popust ili je to to😔

• thinkpink1
    25. Studeni 2019. 18:09

damnarexx

Kad prijavljujemo djete kod pedijatra?

Kad dođete doma iz rodilišta nakon cca 2tjedna, prvo nađeš pedijatra koji ima mjesta i nazoves ga da ti daju termin.

• Lala27
    25. Studeni 2019. 18:11

Čestitam flower, zvuči kao da si super prošla, baš mi je drago 😄 

BubaMara Takođe i tebi čestitam, nije lako iskustvo, ali prošlo je i sve je u redu, što je jedino bitno, dramatično jeste, ali sad uživaj sa svojom  bebicom 😄 I ako hoćeš, samo mi napiši koji je to datum kad si rodila i da li sam dobro shvatila da je dječak? Da dopunim na listi 😀

Zoe27 Sa srećom sutra, čekamo te sa lijepim vijestima 😍

Damnarexx 🌺
    25. Studeni 2019. 18:15

thinkpink1

damnarexx

Kad prijavljujemo djete kod pedijatra?

Kad dođete doma iz rodilišta nakon cca 2tjedna, prvo nađeš pedijatra koji ima mjesta i nazoves ga da ti daju termin.

Hvala :)

DeeDee
    25. Studeni 2019. 18:16

Evo mene s tečaja, bome puna 2 i pol sata i to jer uvodnog predavanja nije bilo, inače bi bilo 3. I tako četiri dana. Za sad sam ful zadovoljna,  ovo danas je bilo za moje pojmove dosta općenito i bila sam si važna kako sve znam, bar u teoriji 😂😂
    Ono što me najviše zaintrigiralo su alternativni porodi tj. kada, to sam oduvijek htjela ali sam u trudnoći nekako stavila na stranu. Ima koja to iskustvo?  Mislim da bi,  ako sve prođe ok i naravno, ako budem imala vremena izvoljevat možda probala tako. Strah me jer je to onda potpuno prirodno, nema dripa/epiduralne/epiziotomije pa nisam baš sigurna al privlači me sama činjenica da ne moram bit zaljepljena za stol u pozi u koju me namjeste, ne znam..stavit ću si na papir pluseve i minuseve. 

[/url

• Lala27
    25. Studeni 2019. 18:20

Ninatk To je pretpostavljam neki oblik depresije. Žao mi je stvarno čuti kad je žena u takvom stanju u najljepšem periodu, kad treba biti  najsrećnija, ali znam da ne možeš protiv toga, jednostavno ti hormoni tako rade. Možda će neka cura znati bolje i više da ti kaže, ali po meni bitni su razgovori sa nekim bliskim, nekim ko će te shvatiti, a ne kao muž. Samo mazi svoj stomak, pričaj svojoj bebi, uživaj u kupovini odjeće i opreme za bebu, jednostavno ne daj lošim mislima da te okupiraju. I kad ti dođu takve misli, reci sama sebi ne, nije tako. Ja bih na taj način probala, iako stvarno ne mogu znati kako ti je kad nisam bila u takvoj situaciji. Ali imamo ovdje našu Gogu, ona će ti sigurno dati dobar savjet. Želim ti sreću dalje, da što prije izađeš iz te situacije, jer život je lijep, a ljepši ti tek dolazi 💖

• thinkpink1
    25. Studeni 2019. 18:33

Samo sutra u Mulleru popust na sve pelene 15%

• veselo
    25. Studeni 2019. 18:59

ninatk

Bokić curke u prvoj trudnoći sam, moram roditi 23.2.2020.
    Ne znam zasto ali u posljednje vrijeme se borim sa nekom vrstom depresije, imam samk crne misli, osjecam se lose, razmisljam sve lose i placem bez razloga, muz me ne razumije ali ni ja sama sebe zasto a volim svoju bebicu i jedva cekam da dođe ali ne znam zasto sam takva. Dali ste vi imale takve probleme ili jel ima neko savjet kako da se izborim s tim, dobila sam normabele za smirenje radi visokog tlaka al antidepresive nebi htjela koristiti jel nisu bas dobri za bebicu 😕

Bok, inace citam ovako iz prikrajka ali htjela sam samo napisati da prenatalna depresija i nije tako rijetka. Isto tako, razmotri i antidepresive jer se stav prema istima u trudnoci mijenja i mnoge zene nastave terapiju i u  trudnoci, posebice vani. Ponekad treba odmjeriti da li je rizik za mamu i bebu veci ako ih se ne uzima. I nema smisla neki osjecaj krivice, i trudnice se lijece u trudnoci, npr ni antibiotici ni lijek protiv visokog tlaka itd...itd...nisu idealni za bebu pa ih neke trudnice moraju piti...  Oprosti ako pisem nesto s cim si upoznata vec...nadam se da ce se javiti trudnice koje se i same nose s tim...steta sto u hr vjerojatno nemamo neke grupne terapije za prenatalnu depresiju...

DeeDee
    25. Studeni 2019. 19:05

Ninatk ja sam prošli tjedan pisala o tome, meni je npr. ful na faze i zapravo ne znam točno kako si pomoći al kad me uhvati traje dosta kratko pa kad sam dobro razmišljam o tome i pokušavam bit što više pozitivnija. Preksinoc i jučer ujutro sam dušu isplakala a danas ne znam razlog, tj. uznemiri me / rastuži sitnica i onda ja na to dovezem sve probleme ikad. Mislim da je moj glavni problem predaka empatija a sad u trudnoci je pojačana na entu. Nemam ti baš nešto pametno za reć ali čisto da znaš da nisi ni sama ni čudna ni jedina. Bit će sve ok ❤

[/url

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.