ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeDee
    25. Studeni 2019. 19:11

*prejaka 

U stilu sretnem nekog tko mi izgleda tužno i u glavi si razvijem cijeli potencijalni životni scenarij te osobe i u neku ruku osjećam grižnju savjesti za nečiji (potencijalno nepostojeći) problem koji me se ne tiče. 
    U petak sam se rasplakala u kinu (dnevnik diane budisavljevic,  opravdano mi je) ali na kraju sam shvatila kako plačem jer me jedan lik podsjetio na pokojnog nonota npr. Totalno su čudni putevi mozga, pogotovo u trudnoci rekla bih :)

[/url

• Tonkica1
    25. Studeni 2019. 19:30

BubaMara & flower čestitam!!! Uživajte u svojim bebicama sada! 😍😍😍😍
    PetraB super za OGTT! 👏👏👏
    Zoe27 sretno sutra!! Yaaay još nam bebica stiže!
    Također čestitke na urednim pregledima!
    Ninatk žao mi je što se tako osjećaš, Lala ti je sve dobro rekla - razgovor, razgovor i samo razgovor. Svakako će ti Goga imati dobar savjet. 🤞🤞 da se bolje osjećaš i počneš uživati u trudnoći i bebi. I naravno, imaj na umu da su tvoji osjećaji potpuno normalni!
    Mene isto muče menga grčevi zadnjih nekoliko dana, ali sam primijetila da je samo dok ležim... 🤔 A da ne pričam o tome kako me mali opali (imam takav osjećaj) u cerviks. 😫
    Danas sam kupila još stvari za pripremu torbe za rodilište, pa ću ju spakirati ovaj tjedan do kraja - mislim, to mi je plan, a sad hoću li to actually napraviti je druga stvar 🤣🤣🤣

• Nita9999
    25. Studeni 2019. 19:46

bok,curke! 
    Jeste vidjele da je krenuo popust u Bubamari?! 
    Ja sam ga bas cekala jer sam se nadala onom popustu od 30 % ( kako bih kupila Peg Perego kolica), 
    ali danas su izbacili samo na određene artikle i marke. 

E sad , one cure kojima netko radi u Bubamari, imate li info hoce li do petka ipak popust ici i na ostale artikle?? 
    Hvala

annika
    25. Studeni 2019. 20:33

mala.le.90.

Njurkoi ja sam procitala tu knjigu a neke cu dijelove jos par puta pred porod…stvarno umiruje, ja uopce ne razmisljam o porodu i bolovima, komplikacijama, samo o hemeroidima😂😂😂

[iimg]

LoBi
    25. Studeni 2019. 21:19

Cure u kiku imate popust 50% na jedan odjevni predmet, samo pokazete na mobitelu kupon, do nedjelje vrijedi, i možete doc 5 puta dnevno ako hocete 😂 al samo na 1 predmet odjednom moze, napravite krug i mozete ponovo😍😍

DeeDee
    25. Studeni 2019. 21:38

Kakvo je ovo zatisje,  di su svi? 

[/url

kl1v
    25. Studeni 2019. 21:48

Flower cestitam 🎉🎉🎉🎉🎉 sad uzivajte.
    Zoe sretno !!!!
    Sad idem citati zaostatke. Mene ubija zgara od sinoc 😢😢😧

Lavica27
    25. Studeni 2019. 21:54

Uh valjda sam sve redom popamtila... Sarita vjerovala ili ne al uopce nemaju prostor predvidjen da budu bebe tamo,samo u sobama s mamama😱 Ma budemo mi to nekako...💪🤞 Thinkpink dvoumis se ili troumis😁😁 Nisam upamtila nick curr koja se muci s depresijom,nemam iskustva al mislim kao i ostale da ti nasa Goga moze pomoci... sretno🤞
    Beba2019 ja sam rodila pred 2 g i 7mj vaginalno,prilikom poroda posteljice je uocena ruptura maternice pa operacija toga i sad zato idem na carski. Ako imas carski iza sebe unutar 4 godine mislim da sigurno ides na carski ponovno. Mislim da se ceka do 38-39 tt u slucaju bivseg carskog pa sad ponovno,hospitalizacija je obicno dan prije CR. Meni su najavili 36-37.tt i hospitalizaciju od tjedan dana prije jer ne smijem dobiti trudove. U slucaju da ides na VBAC, mislim da ne smijes dobiti drip bas da ne bi pukla maternica na mjestu sava prethodnog CR.
    Mikio mislim da ti je puuuno bitnije da imas ppuzdanog i kvalitetnog pedijatra nego da ti je u blizini stana,iskreno. Sumnjam da bi ionako nju kad je bolesna vukla pješke ili u javnom prijevozu, bar ja gledam, oduvijek s muzem idem do pedice iako imam i auto i vozacku al tako nekako udvoje to obavljamo,tako da mozda ti eto moje iskustvo/savjet nesto znaci

PetraB
    25. Studeni 2019. 21:57

Danas sam podigla potvrdu za poslodavca vezano za otvaranje komplikacija s 01.12. i imala zesci rality check kad sam procitala da je ocekivano vrijeme bolovanja 60 dana. Prvo sam mislila da je nekaj krivo, kak samo dva mjeseca komplikacija i idem racunat...i sok... Pa da za 60 dana mi vec krece onih 40-ak dana prije poroda...al onda novi sok...ja cu roditi ranije, tocnije imam jos 12 tjedana do kraja, 12!?!?
    Ja znam da ste vi sve to prosle i ja sam zadnja, vi ste ovaj sok vec prosle al ja sam onak totalno sad van sebe kad sam sagledala realno da nis nije spremno za dolazak cura... Nit sobe, niti roba, nista, nista... Ma nemam ni posteni popis kaj mi treba pa da vidim sto moram kupit a sto cu dobiti... I evo panic attack odmah 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    Sutra se bacam na organizaciju 😱

url=https://lilypie.com][/url

Simbalija
    25. Studeni 2019. 22:00

Stelle123

Jel tko mozda prao ovaj jastuk za novorodjence za AS cybex aton. Ima iza glave neki materijal onaj bijeli ko sto zna bit u jastucima, meni djeluje kao da bi se to moglo raspast u vodu?

Ovo i mene zanima, ja imam maxi cosi i isto ima takav materijal i sad ne znam kako i što oprati...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.