PREGLEDI
26.11.-annika
26.11.- Macutica
27.11.-Tockica37
27.11.- piba7
28.11.-DeeDee
28.11.- mrgud_zg
29.11.- DeeSB
29.11.- PetraB
02.12.-Dalindas
02.12.- Lorena94
02.12.- PetraB
02.12.- kl1v
03.12.-Nasty
03.12.- Lala27
03.12.- Hani
03.12.- Goga_V
04.12.-Lunica
04.12.-Anna
04.12.-Lunica
04.12.- Supergirl
09.12.-lorija
09.12.- Juno
11.12.-miapia
11.12.-nita9999
11.12.-MaRe
11.12.- Simbalija
17.12.- Goga_V
18.12.-LoBi
19.12.- Lavica27
20.12.- damnarexx
24.12.- Grizli
Jutroo.
Zoe sretno danas!! 🌸 i ostalim curkama na pregledima.
Takodjer se vrtim vec satak vremena,ode se dici jer zaspat sad sigurno necu ☺
Jutroo😊
Jucer pregled prosao okej, mali ima 1422g, ja zatvorena, cerviks 41mm😁 uzela mi je jucer odmah briseve da ponovimo za ureaplazmu pa su u petak ili u ponedjeljak gotovi nalazi😊 zabranila mi je jest sol posto zadrzavam previse vode i strah ju je da me dode do preeklampsije, malo sam i ja sad u strahu, ali bude to okej valjda😊 moram tlak mjerit dva puta na dan i u slucaju da je veci od 140/90, odmah se javit njoj😊 iduci pregled mi je 18.12.😁
PetraB super za dobar ogtt. 12tj? Ma kakva panika zeno...laganini.. pogledaj mene..tiba do zuba, ja u 34+4tt oprano sve, jos jedna masina se susi.. opeglano nista. Kinderbet u dijelovima na tavanu, kolica isto 😄. Kad krenes ici ce to...
Jutrooo žene... DeeDee i mi smo još u radovima 😂😂😂 nikad kraja, ovab moj lagano piz.. Robica nam je oprana, popeglana, kolica i sve drugo isto.. U pon idemo na pregled. Valjda ćežo onda znati točan termin 😂😁
Jutro. Sretno danas na pregledima, a i bebici koja danas stize🌺🌺
Mi jucer obavili pregled. Sve super, ja zatvorena, a beba oko 2400. I radila bris za streptokok.
Dobro jutro i sretno svima danas a posebno Zoe.
Annika tebi drzim fige da se mali okrenuo.
Ja se nocas nikako nisam naspavala,cini mi se da cu biti bolesna 😷
Neka od vas je spominjala menstrualne grceve..znaci kad sam legla sinoc toliko me bolilo da sam mislila da cu dobit svaki čas..na kraju skontam da se mali frajer ispruzio i s jedne strane gura rebro a s druge tko zna sta..čim se smirio i bolovi su nestali.
Sad se odoh odgegati do dr po doznake i otvorit porodiljni 🙆😱
Jutro! Sretno na pregledu! Nadam se da ste sve super!
Zoe sretno!
Joj sjetile me da nisam pitala patronazne za Dianatal gel dal kod nas hoce ga koristiti. A budem se sjetila valjda kad krenem u TA na preglede njih pitat.
Hvala vam cure. ❤
I ja se nadam da će se još jednom javiti, da joj podignemo raspolozenje.
Angie je ok, nisam ni ja baš upratila ni wap kako sam bila odsutna. Ali sve smo super koliko sam skužila, osim nekih pratecih, trudnickih tegoba.
Zoe sretno!
Bok, cure. Cestitam vam svima na vasim bebama i molim za pomoc ako ovdje ima mama kojoj je utvrdjena trombofilija. Oprostite sto ovako upadam, ali vidim da tema o trombofiliji nije aktivna. U ponedjeljak idem doktoru, ali uzasno me muci sve pa akk netko zna, da mi barem malo olaksa ove dane i protumaci nalaz, mozda ima isto kao i ja. Nalaz je sljedeci:
FV-Leiden: utvrđen normalan genotip tipa GG
FII-20210A: utvrđen normalan genotip tipa GG
PAI-1 4G/5G Polimorfizam: utvrđen promijenjeni genotip 4G5G. U genu za PAI-1 utvrđen je heterozigotni genotip (delecija G u jednom homolognom kromosomu) što ukazuje na genetičku predispoziciju za umjereno povećanu aktivnost proteina.
MTHFR 677T MUTACIJA
Mutacija C677: utvrđen normalan genotip tipa CC
Mutacija 1298C: utvrđeni promijenjeni genotip tipa AC
U genu za MTFHR pozicija 1298 utvrđen je heterozigotni genotip (promjena alela u jednom homolognom kromosomu)što ukazuje na genetičku predispoziciju za umjereno smanjenu aktivnost proteina.
Hvala vam!
Pozdrav..
Ja imam trombofiliju, dvije mutacije,PAi1 i MTHFR..imala sam 4 spontana..dr.u Petrovoj mi je rekao da ce mi uvesti heparin od pozitivnih kucajeva,ali dok sam ja zatrudnila..to se promijenilo i nisam ga koristila..kazu u Petrovoj, da nije dokazano da Heparin pomaze kod tih mutacija koje ja imam..bila sam na Andolima do 33 tjedna..zadnjih par tjedana ne koristim nista..svaki dan me strah,,ali valjda ce bebica izdrzati jos par dana!
U kojem si tjednu ?
Ako ce te to imalo umiriti..kazu da su najopasniji faktori II i V ,koji su kod tebe normalni..
Nisam bas nesto pomogla,znam samo ono sto su meni rekli..
Sretno🤗
Hej, bila sam kod doktorice Ivanisevic u Pronatalu i rekla mi je da nije potrebna terapija. Mislite da bih se trebala idalje boriti za nesto? Strah me uopce kretati sa novom trudnocom. Ima li jos netko koga biste mi preporucili za drugo misljenje?
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji