ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Macutica
    26. Studeni 2019. 09:23

Pozdrav cure!
    Drago mi je za zdrave bebe koje su vec pristigle i uzivam citati kako se pripremate lagano za bebe koje tek stizu 😉
    Upravo sam sa pregleda, malo trebam usporiti, jer mi se cervix mrvu smanjio 33mm (inace 37mm) i promijenio oblik iz T u A, a tako mi i treba kad ne znam nekad malo stati 😕
    OGTT mi je ispod granica, krvne slike uredne, TSH pod kontrolom i terapijom, a mjere bebe za tjedan manje, ali takodjer sve uredno.. 
    Sutra idem na 4D malo vise iz fore da vidimo curu i da imamo snimke za uspomenu, veselim se, nadam se da ce se pokazati kako treba, a sudeci po trenutnom polozaju, idealno je (glava kod pupka, nogice dolje). Sljedeci pregled 18.12., a u TA 20.12. 

Macutica
    26. Studeni 2019. 09:27

E i u plusu sam 6-7kg.. Imala sam 57..
    Sestra mi je rekla da pazim 😳

• Sarita15
    26. Studeni 2019. 09:34

Dobro vam jutro, i moj pregled jucer prisao super beba skolski kao i sve ostalo osim sto se okrenuo i sjeo i to tocno znam kada. Ne igra ulogu neku kad me cr ceka. Drugo sve ok. 
    Lavice kako mislis nemaju sobu di bi bile bebe? A nedonoscad? Bas tesko za mamu i njen oporavak. Izdrzis sve ali lakse je ako se bar malo dobijes prije brige oko bebe. 
    Petra stignes u 12 tjedana cuda. Samo treba krenuti listu zadataka i idemo 💪 
    Lorija iduci pregled mi 19.12. 
    Sretno danas tko ima preglede

Dalindas
    26. Studeni 2019. 09:53

Jutro cure ,sretno danas na pregledima 
    Znaci ,moj malac je sinoć imao pravi party u trbuhu , nisam mogla vjerovati koliko lupa i kreće se. Inače ,me svako jutro probudi otp kad i muzu zvoni alarm kad jutros ništa , uopće ga nisam osjetila .  Bas sam se uplašila ,onda sam uplašila i muza i nakon nekih 20 ak min evo malca . Izgleda da se sinoć umorio 🙈 ali mislim da sto se vise približava termin to me sve vise stvari plaši. 

Angie1205
    26. Studeni 2019. 11:22

Hej ekipa...jucer i jutros se nisam mogla prijaviti nikako, malo ceprkanja i uspjela sam 💪
    Sve je ok osim kaj me pocelo sve boluckat...malac mi je nogama pod rebrima pa redovito vjezba na njima, ledja me rasturaju i tak...brojimo zadnje dane 😬
    Cestitam svim friskim mamama, dobro nam dosle sve nove bebe...a cure koje su danas na pregledima i porodima...sretnooo 🤞🤞

Damnarexx 🌺
    26. Studeni 2019. 11:36

Macutica

E i u plusu sam 6-7kg.. Imala sam 57..
    Sestra mi je rekla da pazim 😳

A ja sam na +5,5kg i meni je rekla da jedem😂😂😂
    Tko je tu lud?🙈

Jutro cure, bas sam divno spavala nocas :)
    Sretno svima na pregledima i ocekujemo nove bebice! ♥️

annika
    26. Studeni 2019. 11:51

Evo mene s pregleda. Mališa se okrenuo kako treba, ima 2500 kg, opet su mu mjere manje za 7- 10 dana ali sad je gotovo, dr ne obraća pozornost na to. Idući pregled za 2 tjedna u TA. Ja zatvorena skroz. Još tjedan, dva pa krećem na turneju po stubištu zgrade da se ipak malo otvorim. 
    Mama je u plusu 10 kg, ali  sad i MaRe zna da im vaga važe manje 
    Od dr odmah krenula odnijeti doznake i krepao nam auto, moj muž zaboravio ugasiti svjetlai otišao akumulator. Nakon sat i pol zaj....... dodjem kući i razbijem flašu crnog vina. Mislim da je za danas dosta

[iimg]

MaRe
    26. Studeni 2019. 11:56

Ovo mi je fascinantno kad zenama sto imaju 50-60 kg govore da pripaze na kilazu a npr. meni što imam ohoho vise ne kažu ništa. 
    Od sutra sam na porodiljnom 🎉🎉 Aleluja da vise ne moram ici po doznake svaki mjesec. Stigla sam doma i ne mogu se vise pomjeriti...jedno pol sata sam hodala udaljenost koju inače prođem za 10 min 🙈
    Malac se počeo nešto spuštati...mislim da cu ja ovaj tjedan rijesit torbu da ne bi bilo nismo znali xD

MaRe
    26. Studeni 2019. 12:00

Annika čestitke..i napokon da se okrenuo :) Ipak ti moraš prije mene izviditi situaciju s plinom 😂 Šteta vina 🙈 E dal se narucuje u TA ili samo dođemo?
    Ma sta laze vaga?Super ona važe 😂😂😂

Hrabrica
    26. Studeni 2019. 12:06

Flower iskrene cestitke!! 🥰🥰🥰🥰
    Zoe sretnoooo i da nam se uskoro javis sa najljepsim novostima! 💪💪💪💪
    Ja ne znam sta je meni od sinoc.. u noci krenuli boluckat kukovi i sad ujutro rasturali.. mislila sam da ce me rastavit na pola! Svaaaaki korak bolan a kuk kao da preskace 😬 I krenula su neka probadanja skroz nisko dolje svako toliko i bome zaboli fest .. nisu bh nego vise kao da me iglom probode.. 😬 Sreca nije cesto ali ostatak dana ne mrdam s kauca, mozda pomogne.. 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.