E i u plusu sam 6-7kg.. Imala sam 57..
Sestra mi je rekla da pazim 😳
A ja sam na +5,5kg i meni je rekla da jedem😂😂😂
Tko je tu lud?🙈
Jutro cure, bas sam divno spavala nocas :)
Sretno svima na pregledima i ocekujemo nove bebice! ♥️
Eto vidis, doduse meni mozda zato jer sam od proslog pregleda prije 3,4 tjedna skocila za 3kg, ali nisam nista promijenila u prehrani, ne znam da li to ima veze sa vodom ili necim, jer mi je i trbuh narastao od tada primjetno vise, ma necu se uopce opterecivati, secer je uredan i krvna slika, pa su to valjda zdrave 3 kg 😉
miki0 da ti kažem iskreno ja njega osjetim isto kao i na zadnja dva mjeseca. Kvrgu desno poviše pupka i po preponama migoljenje što su na zadnjem pregledu bile noge. Inače je mirnija beba, a osjetila sam par dana da pokušava nešto ali nije mi bilo jasno kud, šta. I evo kaže dr okrenuo se
MaRe ne trebas se naručivati. Dobiješ D1 uputnicu. Joj sad me pregledala pa sam se podsjetila šta me čeka na pregledima i porodu, samo puno žešće
[iimg]
Cure super za preglede. Ja mislim da su ovo sve super kile. Ja sam isto na +5 i ustvari sam u totanom soku kak sam malo dobila. Al trbuh je bas iskocio. Jucer sam nakon tjedan dana obukla traperice i bas se vidi da sam jaaako trudna. Svekrva mi je rekla da je i dalje trbuh visoko pa da nije jos spreman za van. Al ja to fkt ne kuzim 😁
Nego ako se sjecate nedavno razgovora o rasprsivacu ulja 😂 za pecenje u pecnici. Ugl od cetvrtka je u kauflandu, bas listam katalog, 35 kn. Pa tko treba nek pogleda
Nama se napokon razluftala soba od farbanja. Danas sam oprala ormar i mogu krenut sa peglanjem i slaganjem. Napokon!! Ocekujem do kraja ovog tjedna bit spremna 😊
Bokić curke u prvoj trudnoći sam, moram roditi 23.2.2020.
Ne znam zasto ali u posljednje vrijeme se borim sa nekom vrstom depresije, imam samk crne misli, osjecam se lose, razmisljam sve lose i placem bez razloga, muz me ne razumije ali ni ja sama sebe zasto a volim svoju bebicu i jedva cekam da dođe ali ne znam zasto sam takva. Dali ste vi imale takve probleme ili jel ima neko savjet kako da se izborim s tim, dobila sam normabele za smirenje radi visokog tlaka al antidepresive nebi htjela koristiti jel nisu bas dobri za bebicu 😕
Žao mi je što se osjećaš tako kako si navela. Nemam mnogo informacija o tebi i tvom životu da bih otkrila uzrok takvog stanja. Trudnoca (u smislu tvoje nespremnosti) i hormoni zasigurno doprinose malo losijem raspolozenju. To je donekle normalno. 😊 Ne moj ocekivati od muza ili okoline da te razumiju jer ne razumijes ni ti sama sebe, trenutno 😌 ocekuj sama od sebe najvise UVIJEK, ne od drugih. Za pocetak da bi počela da izlazis iz takvog stanja preporucujem setnju, sto vise boravak na svjezem zraku, sredivanje sobice za bebu, sredjivanja doma gdje živis, citaj knjige… radi sve ono što te cini i malo sretnom i u cemu pronalazis zadovoljstvo. U pocetku "na silu", tjeraj sama sebe kasnije će ti biti sve lakše i lakše kako dani budu odmicali, a ti budes sve bolje. 🌸 Bori se. Ne daj prostora "crnim mislima" (zanima me na kakve crne misli mislis konkretno)?.Općenito sam protiv tableta osim u odredjenim i tezim slucajevima (mislim da nisi jedan od njih) normabel mozes i trebas koristiti ako ti je prepisan od strane kardiologa, ali on previse ne bi trebao utjecati na tvoje psihicko stanje i bebu osim što će te malo umiriti. Napisala si da voliš svoju bebicu pa joj to i pokaži. 🙈 Bebe osjete sve, tako i tvoja ceka da mama bude vesela i sretna.❤
Hvala vam puno puno 💙 pocet cu raditi kako ste rekli i nadam se boljem raspolozenju. Jucer mi je bio dan za poluditi ali nadam se da cu danas biti bolje. Odlucila sam izrađivati ukrase za bor a za uređenje sobice i kuce jos cu malo pricekat jel imam radove. Crne misli...pa najvise da nista nece biti dobro, da sta god radimo necemo stici ili da nece dobro zavrsiti i tak, osjecam se "pekmezasto" sta god mi muz kaze u smislu sale na moj racun ili nesto ja placem ko da mi je napravio ne znam sta...al bit ce sve uredu hvala vam na savjetima ❤
NinatkTo je pretpostavljam neki oblik depresije. Žao mi je stvarno čuti kad je žena u takvom stanju u najljepšem periodu, kad treba biti najsrećnija, ali znam da ne možeš protiv toga, jednostavno ti hormoni tako rade. Možda će neka cura znati bolje i više da ti kaže, ali po meni bitni su razgovori sa nekim bliskim, nekim ko će te shvatiti, a ne kao muž. Samo mazi svoj stomak, pričaj svojoj bebi, uživaj u kupovini odjeće i opreme za bebu, jednostavno ne daj lošim mislima da te okupiraju. I kad ti dođu takve misli, reci sama sebi ne, nije tako. Ja bih na taj način probala, iako stvarno ne mogu znati kako ti je kad nisam bila u takvoj situaciji. Ali imamo ovdje našu Gogu, ona će ti sigurno dati dobar savjet. Želim ti sreću dalje, da što prije izađeš iz te situacije, jer život je lijep, a ljepši ti tek dolazi 💖
Hvala vam puno 💙
Hehehe kile kilice, svaki dr drugu pricu prica. Ja dosla na svoju staru kilazu tek sad, znaci dobila 7kg izgubljenih nazad i kaze mi gin neki dan vi mozete do kraja slobodno jos 7 kg dobiti, jer ako ne dobijem malo kila sada da cu vjerojatno nakon poroda pasti ispod 60, a to joj se ne svidja. Reko da sva sam si luda, i tako sam si teska i sretna cu biti ako dobim jos 3-4 ovim tempom. Jedino sta meni nije bas jasno beba kao svaki tjedan dobiva, a meni kilaza zna tjednima stagnirat.
I mi smo imale pregled danas, ovaj put samo pregled bez ctga i uzva i dalje samo za 1clanak uloziva...iduci uzv 02.12. I pregled 03.12. Grizli to se i ja bas jucer pitala za kile, mislim da sam na istoj kilazi vec jedno 3-4 tjedna. A trbuh raste.
Blago vama svima kojima stoje kile i koje ste malo dobile 😀
ja sam i dalje na onih +13 iako vecernje vaganje pokaze i +14, a stvarno sam pocela paziti sto jedem. .svaki dan setam bar sat vremena, idem 2× tjedno na trudnicke vjezbe i ne znam dokle vise 😥 a i bebu nesto slabije osjetim zadnja 3 dana ( u subotu me bas izubijala i jako sam bila srerna, a sad sve nesto pomalo) i tako sam zivcana zbog toga da bih samo slatko jela da ju pokrenem...
nego Lorija, ja sam danas isla po doznake pa su mi promijenili datum pregleda, 09.12. imam veliki UZV u bolnici i 12.12. kod svoje dr pa kad budes u prilici- promijeni.
Dijelim s vama lijepe vijesti. Rodila se Nika, 3550 g i 52 cm duga 💕💕 o porodu cu nesto kasnije kad dodjem sebi 🙈
Zoe cestitam na curki 🎉🎉🎉
Sada se odmori, stignes podijeliti iskustvo, mi strpljivo cekamo 🤗
url=https://lilypie.com][/url
Sortiraj odgovore
Najstariji