ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninatk
    25. Studeni 2019. 15:52

Bokić curke u prvoj trudnoći sam, moram roditi 23.2.2020. 
    Ne znam zasto ali u posljednje vrijeme se borim sa nekom vrstom depresije, imam samk crne misli, osjecam se lose, razmisljam sve lose i placem bez razloga, muz me ne razumije ali ni ja sama sebe zasto a volim svoju bebicu i jedva cekam da dođe ali ne znam zasto sam takva. Dali ste vi imale takve probleme ili jel ima neko savjet kako da se izborim s tim, dobila sam normabele za smirenje radi visokog tlaka al antidepresive nebi htjela koristiti jel nisu bas dobri za bebicu 😕

annika
    25. Studeni 2019. 16:01

Čestitam svim mamama i brz oporavak!
    MaRe sutra u 9 je pregled i ne mogu dočekati samo zato da vidim jel se okrenuo. 
    Mene ne boli apsolutno ništa ali mi je pritisak na mjehur non stop već tjednima i to me živcira i smeta dok hodam. A žgaravica nije ništa popustila

[iimg]

• Stelle123
    25. Studeni 2019. 16:19

Juno

Danas sam zvala za nalaze brisa cerviksa. Opet ešerihija. Antibiotik ju nije riješio i sad doktorica veli nek probam s probioticima vaginalno pa onda na usta da se proba sam organizam izboriti. Uzimati puno tekućine, jednom dnevno može i brusnica toliko da zakiseli organizam jer ešerihije nema u urinu pa se ne trebam natakati brusnicom. Da li je koja od vas već uzimala kakve probiotike? Koji mi preporučujete?

Ja skoro svaki put nakon pregleda turnem jednu Lactogyn (ima i oralna verzija). Meni je ok.

url=https://lilypie.com]

• thinkpink1
    25. Studeni 2019. 16:26

Flower cestitam 🥰
    Zoe sretno sutra, da prođe sve uredno i sto krace🍀
    Mikio tnx na odgovoru. Vidim i ja ove koje sam zapikirala su mi u crvenom. Najrađe bi onda prijavila kod pedijatra s kojima surađujem i koje znam, al opet mi je to malo suludo jer je drugi dio grada, da ne kazem suprotni...mislim da cu morat nekog nategnut da bude kvartovski pedijatar 🤔
    Petra odlicno za nalaz!🥳🥳🥳 danas se za nagradu pocasti al nemoj posustat i sutra vec starim prehrambenim navikama🥰
    Lavice ufff...ja jos ne znam koju cu bolnicu, imam par opcija...🤔 Nadam se da cu do nove ili pocetkom sljedece znati i termin i kojeg dr.cu dobro nategnut jer smo bas u nezgodno vrijeme, kada su gripe, godisnji i skijanja pa cu probat nekog najpouzdanijeg...Mislim da ti dobro Petra kaze za malicku, mozda da ju date u skolu skijanja ili tak nekaj, da okupira misli s necim novim sto ce joj biti zanimljivo...
    Drago minje sto su ostali pregeldi uredni! 
    Jbg ne znam kako iskorijeniti E.coli ako to nije napravio antibiotik...
    Sigurno sam nekog zaboravila, al bum se sjetila...🙃

Anchy_001
    25. Studeni 2019. 16:35

Ceestitke Flower i BubaMara 🎉🎉🎉🎉 uzivajte u vasim malim strucama 😊😊
    Sretno zoe sutra 🤞🤞
    Moja torba je djelomicno spremljena.. Moram jos ubacit neke sitnice, al mi to jos uvijek sve izgleda daaaleko i tak sam nekak opustena i onda se sjetim da imam jos samo 3 tjedna do bas termina pa sama sebe iznenadim 😅
    Cestitke za uspjedne preglede danas i sretno svima sutra 😁

• njurko
    25. Studeni 2019. 17:32

Čestitke mamama!!!! Zvučite mi sve da ste to dosta hrabro i super odradile do sad. jedna od vas je rekla nesto u stilu da se brine hoce li znati dobro suradivati za vrijeme poroda i napraviti najbolje sto moze, tako i ja mislim. Nadam se da necu biti van kontrole i otezati i bebi i sebi i svima. Ali vidim da svima od 30 i nekog tjedna prolaze takve misli, a i one za poslije poroda. Ima jedna knjizica koju sam dobila na preporuku Duhovni pristup rađanju-Townsend, pocela sam ju citat, kratka je i lagana, ako nekog interesira taj aspekt, mene je bas smirila, tj usmjerila sam se vise na tu pozitivnu stranu (bar za vrijeme citanja, vidjet cemo na porodu 😁). Inace sam i dalje full pokretna i okretna i sve zapravo obavljam kao i prije, samo pred vecer onda to i osjetim, pikanja, stezanja, sve standardno kako nam je  i svima 😁.
    Zoe drzi nam se!! Javljaj se! Nadam se da ces uspjeti malo i zaspati od uzbudenja!. 💪

Damnarexx 🌺
    25. Studeni 2019. 17:33

Flower cestitke i tebi 😍😍
    Ostatku, bravo za dobre preglede :)

mala.le.90.
    25. Studeni 2019. 17:40

Njurko i ja sam procitala tu knjigu a neke cu dijelove jos par puta pred porod...stvarno umiruje, ja uopce ne razmisljam o porodu i bolovima, komplikacijama, samo o hemeroidima😂😂😂

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Damnarexx 🌺
    25. Studeni 2019. 17:41

Kad prijavljujemo djete kod pedijatra?

beba2025❤
    25. Studeni 2019. 17:49

Tema o carskom nije aktivna,bar ja ne nalazim ..
    Zanima me,ako ima ovdje mama koje su imale prije carski..
    Da li su vam lijecnici u novoj trudnoci pratili rez? 
    Da li su vas hospitalizirali kad ste usle u termin?
    Da li izbjegavaju drip i sl.?
    Zanima me sve..ako itko ista zna,,molim pisite!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.