Flower bravo! Cestitaaam 💓💓🎉🎉🎉
Zoe drzimo fige sutra 🤞🏼🤗🤗🤗
Lavice pa ti si isto blizu 🙈… Toliko si opustena i smirena da sam ja u potpunosti zaboravila tvoju pricu s poroda. 🤪 I da ce ovaj put trebati puuunooo opreza. Bez brige za curku, bit ce ona ok. Ja sam bila u komi kad sam malca isla rodit… Ista prica, kakce ona bez mene al mm je napravio odlicnu stvar. Ona obozava bit kod sogorice pa ju je odve njoj na dan/dva… Totalno je zaboravila da me nema a kad smo izlazili iz bolnice taman se poklopilo s vremenom pokupljanja iz vrtica, jos su se s izleta vracali, pa sam ju ja docekala izpred busa… Ne moram ni rec koje je to bilo odusevljenje. Onda sam shvatila da neke stvari mi puno teze prihvacamo a oni puno, puno lakse. Razumijem tvoj strah al nastoj ne razmisljati na taj nacin vec s njom pricaj o veselju kad dodjes kuci s bebicom. I da, mi smo joj kupili kao poklon od brace (neka sitnica je bila u pitanju) pa kad smo dosli kuci smo joj to dali. 😉
Cestitke za OGTT, to olaksanje sam i ja doživjela i malo si prevec i od onda dala oduska😂😂
Hvala ti na savjetu, ja sam prva koja drugima trubim da je cesce roditelj problem nego dijete a eto mene školski primjer😂😂
Pricamo o bebici non stop,cak se nocas probudila piskiti i rekla mama i tata idu NA doktora(ne zna rec kod😂) gledat bracu a ja u lutić(vrtic),mogu ja s vama? Nekad ju gledam i mislim si hocu li drugo dijete voljeti isto,kak se ta ljubav dijeli? I strah,hoću li joj dovoljno pažnje posvecivati kad dodje braco? Znam da brijem naveliko al eto...zenska glava.
Iskreno,nisam bas skroz smirena oko poroda,procitala sam sto strucnih clanaka o porodima nakon rupture maternice i ishodima. U medjuvremenu se desila jedna kul stvar. Jedna blogerica doula je organizirala prijave za fotkanje trudnice za neki njen prirucnik, ja se prijavila i osvojila😁😂 u zamjenu sam dobila dva ili tri🤔 savjetovanja/termina s doulom, i mislim da mi bas treba razgovor o tome.
Zoe uskoro bebica,drzim fige🤞🤞 BabyD,ena kako se snalazite?
Juno ja ti cijelu trudnocu skoro pijem lactogyn kapsule, po dvije na dan i uspjela sam rjesiti klebsiellu iz brisa. Jos uz to pokusavam svaki dan popiti salicu fortia jogurta. Za escherichiu mi je gin dala uri royal prasak, d manoza, koji se pije 7 dana pa mozes i to probati. Nisam nista vaginalno stavljala jer moj doktor kaze sa bolje ne da jos nekaj ne unesem. Inace dobre su ti acidosalus vaginalete i lactogyn vaginalete. Osim toga ja koristim i sapun za intimno pranje lactogyn.
Kaj su ti jos rekli za tu escherichiu? Jel to jako opasno? Meni je sad bila isto u zadnjem brisu, ostalih sam se svih rjesila. Sad sam dobila amoksicilin pa ce mi onda valjda ponavljati briseve.
Dan cure, jos sat i pol do pregleda...
Lavice i rijecko je prijatelj djece al mi ga uzeli nakon cr da se odmorim i to dvi noci za redom...ipak je to operacija mozda bas treba traziti...drugo i meni je tako kako ce on bez meme dok sam u bolnici kako cemo sa njih dva u smislu ako stariji spava a mali place nocu hoce li ga to budit i tako a o cr i oporavku i bolovima uopce ne mislim. Ako sam jednom i drugi put cu
Cestitke na novorodenim bebicama Flower i BubaMara! Neka su zivi zdravi godina sto 🎉🎉🎉🎈🎈🎉🎊
Danas sam zvala za nalaze brisa cerviksa. Opet ešerihija. Antibiotik ju nije riješio i sad doktorica veli nek probam s probioticima vaginalno pa onda na usta da se proba sam organizam izboriti. Uzimati puno tekućine, jednom dnevno može i brusnica toliko da zakiseli organizam jer ešerihije nema u urinu pa se ne trebam natakati brusnicom. Da li je koja od vas već uzimala kakve probiotike? Koji mi preporučujete?
D manozu Juno.ja sam ju s tim rijesila.doduse iz urina.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Flower čeetitam! Stvarno brzo si ti to obavila.. Curke koje se bore sa E. Coli, ja ju imala u urinu, na brisu Ureaplasmu. Novi nalaz urinokulture sterilan, na bris idem tek za 2 tjedna.. U biti E. Coli navodno nije opasna, kod nas zna izazvati hrpu problema sa bubrezima.. Ja sam pila litre čaja od brusnice sa jako ouno limuna, uz to pojačala i vitamin c... Mene sekira ova ureaplasma, ne znam jesam se nje riješila.
Žene drago mi je da su svi pregledi dobro prošli! :)
Bubamara cestitke na bebici i drago mi je da je sve dobro proslo😁
Lavice super za uredan pregled😁 sad nemas pregleda do 36.tt ili? nisam skuzila oprosti xd
Hvala Cima 😊 ,ne vec krajem ovog tjedna imam pregled u bolni i,danas dobila uputnicu,tamo me prate jednom tjedno do 36.tt i onda hospitalizacija do carskog,cca s 37tt. Vidjet cu koji jr plan u bolnici. Al navodno cim bebica bude spremna, oni bi radili tzv. "Hladni carski" jer ne smijem dobiti trudove da zbog oziljka ne pukne maternica.
Mikiosuper za pregled! Ma niie takav bauk carski,opusti se :)
I ne citajte jesenske ostale cure😂
Lavica,kad si imala prosli carski ?
Hej cure… Evo da se javim, ono kako sam ostala u bolnici radi virozice, takonoćas u pol 4 sam se probudila i vidjela da mi je vodenjak puknuo i oko 5 krenuli trudovi… Pa su mi dali epiduralnu oko 6 i trajala je do pol 8… onda su opet trudovi došli i rodila u 9:50… Sve relativno brzo :)
Morali su me recnuti, Gabriel je 4090g i 53cm :)
I svi su stvarno na porodu bili divni, nemam niti jednu zamjerku :)
Vidim da je još netko rodio, čestitam i uživajte 😊🙂
Pozz😊cestitam 🌷u kojoj bolnici si rodila?
bok bok ,ja nisam pisala jako dugo,ako uopce jesam u ovoj temi 😊
moj treci bebac stize odmah posli Bozića,biti ce ugovoreni carski,pa mene zanimalo ima koja asma da je imala ugovoreni carski ?prva dva poroda su zavrsila carskim neplanirano..
Flower cestitam, zvucis dobro i zadovoljno i bas mi je drago 🥳
Zoe sretno sutra!
Ja sutra ulazim u 35.tjedan i bome cu si danas pripremiti torbu jer me sve steze i boli pa bolje da budem spremna 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji