Piba nemoj i mene plasiti sad 🤦🏼♀️ tak je isto i meni 😂 al mi je rekla frendica da je njoj tak bilo zadnjih mjesec dana, jedva je isla na wc i rodila u terminu. Do srijede odmaraj i lezi sto vise pa ces vidjeti kaj ce ti reci na pregledu. Mene tak probode ak sjedim ili stojim, a cim legnem prode.
Hej cure... Evo da se javim, ono kako sam ostala u bolnici radi virozice, tako noćas u pol 4 sam se probudila i vidjela da mi je vodenjak puknuo i oko 5 krenuli trudovi... Pa su mi dali epiduralnu oko 6 i trajala je do pol 8... onda su opet trudovi došli i rodila u 9:50... Sve relativno brzo :)
Morali su me recnuti, Gabriel je 4090g i 53cm :)
I svi su stvarno na porodu bili divni, nemam niti jednu zamjerku :)
Vidim da je još netko rodio, čestitam i uživajte 😊🙂
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Cure bez panike,Iva je neki dan o tom pričala da je to zbog nezgodnog položaja bebe koja nesto pritisce a vidi nju od poroda u 21.tjednu eto je u komadu u 40.tjednu Znam kad sam ja rodila da sam gledla Boze di je to bilo u meni🙈 tijesno im je unutra. Tako da probajte se smiriti,bit ce to dobro. Nema trudova,nema curenja vode...ok bude. A i da dodje ranije nemozes zaustaviti nrke stvari ali sad au vec sigurni tjedni. 😘
Aaa čestitke flower🤩🤩🤩🤩 Zvuci kao da se nisi napatila,,srecom! Ponedjeljak je dan za bebice,ajmo koja ce jos😍
Flower iskrene cestitke🎉🎉🎉 tako zadovoljno djelujes bas mi je drago. Uzivaj sad sa svojim Gabrielom 😍😍😍
Ostalim curkama takodjer bravo na urednim pregledima!!!
Oho Flower čestitam 🎉🎉🎉🎉 Dobrodošao Gabriel 😘😘😘 Bome ti je neki express porod..eto dobro da su te zadržali 🙂
Jaivanpa peri prozore,mozda se sta pokrene 😁
Eto sve koje ste bile na mirovanju i strogom čuvanju na kraju bebaci nece van 😁
Ja sam opet sva neka pospana,nadam se da me nece neka viroza čapit.
I da za porode...vidim dosta vas je sad prije termina rodilo i onda kad kazem to ovom svom on mi ne vjeruje. Meni je termin 11.1. i to je to..ne moze beba doći prekosutra 😂😂😂
Cureee, OGTT uredaaan!!!! 🎉🎉🎉🎉
Thinkpink festa, festa 😅😅😅.... Ovo je prva trudnoca da sam bez gestacijskog tak da sam stvarno presretna. Ja sam pazila na prehranu u vidu izbjegavanja bijelog kruha, puno tjestenine, krumpira ali nisam bas bila na onih 1800 jer je Radosevicka rekla da nema potrebe jos, da cemo vidjeti u 24. tjednu... Jucer sam se suzdrzala naravno, bili smo kod frendova na kavi navecer i pojela sam iza malog jedan komad pite od jabuka, popila kavu sa secerom i cak neku aromatiziranu mineralnu vodu, s velikom griznjom savjesti. 😅 Ali ispalo je ok na kraju.
Bas sam sretna. Nastavit cu naravno ovako paziti kao do sada jer mi odgovara ali napokon bez vaganja, brojanja i zbrajanja kalorija.. 😎
A sad vas idem citati jer sam tek stigla kuci i prvo smo kcer i ja isle poklopati rucak. 🤗🤗🤗🤗🤗
url=https://lilypie.com][/url
Sutra stize jos jedna bebica 😍😍 dogovorena indukcija u 6 ujutro. Cerviks nestao, otvorena 4 cm, kazu idealno za prvorotkinju, nadam se da xe tako i biti 🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji