ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    25. Studeni 2019. 07:16

BubaMara cestitam prvo na rodjenju sina, ako sam dobro shvatila. Da ste oboje zdrav i veseli. Drago mi je da je na kraju sve zavrsilo sretno i da se oporavljas od svega. Ponekad ne znamo sto nas ceka pa ovo tvoje iskustvo je svakako dobrodoslo kod ovako rijetkih situacija. Zao mi je da si se napatila, al barem ste sad zajedno i uživajte! Sretno

DeeDee
    25. Studeni 2019. 07:34

Dobro jutro, 
    Ajme Bubamara kakvo iskustvo,  je sad sve ok? Bebica?  Čekaj se to sve noćas odvijalo pa si čekala 6 ili? Uglavnom uživajte sad <3 

[/url

Lorena94
    25. Studeni 2019. 07:58

Jutro drage moje!
    Bubamara čestitam, drži se, sad će bebača donijeti 😘🙂 i hvala što si podijelila svoje iskustvo sa nama
    Ostalim ženicama sretan na pregledima, mi idemo tek idući ponedjeljak, kod mene je bebač stalno u nekom poprečnom položaju, nemam dogovoren carski, al ako se ne okrene izgledan je. Malo me to plaši jer mi je 1.beba. I sav taj strah oko trbuščića što sam već pisala, ali i da ga neću znati primiti u ruke, presvući i slično...

Hrabrica
    25. Studeni 2019. 08:14

Bubamara iskrene čestitke! Hvala Bogu da ste oboje dobro i da je to sad iza vas! 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Simbalija
    25. Studeni 2019. 08:38

Cure sretno danas sa pregledima!! 😊
    Moja je uvijek glavicom dole, nadam se da će i ostati tako.. Ne mili mi se ići na carski ako ne moram...

👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
    AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
    12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
    ........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️

ivikii
    25. Studeni 2019. 08:57

Jutrooo🌺
    Bubamara cestitaam na bebici i bas sam se najezila na cijelu pricu. Bit ce bebac super 😉🥰

samojed
    25. Studeni 2019. 09:05

Jutro cure, 
    Bubamara čestitam na bebici
    Cure sretno danas na pregledima 
    Mene već par dana bole ledja kao pred menstruaciju donji dio ledja Jel još nekoj od vas tako i nije npr sqd da radim pa de to desi već normalno ležim a odjednom počnu menstrualni bolovi u leđima 

PetraB
    25. Studeni 2019. 09:12

Jutro cure... Eto mene na ogtt-u. Ujutro doma je bio 5,3, bas me zanima njihova prva vrijednost. Valjda ce bit danas popodne gotov nalaz 🤔. Meni je uvijek taj prvi problematican, ostali budu ok, cak odem u hipo nakon dva sata 🤦🏻‍♀️. 

url=https://lilypie.com][/url

PetraB
    25. Studeni 2019. 09:19

Otisao mi post 😅... 
    BubaMara cestitam na bebici i drago mi je da je sve proslo ok na kraju. Hvala ti na podijeljenom iskustvu.
    Reserved super savjeti... Ja prosla dva prirodna i bas si cijelo vrijeme razmisljam o tome kak je poslije carskog. Grizli nakon poroda ces najbolje vidjeti hoces li moci ili ne biti s bebacem. Ja sam oboje rodila navecer tako da mi ih nisu niti nosili do ujutro. No kako sam ja prilikom prvog dizanja oba puta pala u nesvijest, onda su mi ih i kasnije nosili. 🤷🏻‍♀️ Budes vidjela kako ces se osjecati, no kako Reserved kaze, nemojte se ustrucavati, niste nista manje majka ako imate potrebu odmoriti se. Ta tri dana cete se vjerojatno i najvise odmoriti, doma nece biti tako, iskoristite to. 😉

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    25. Studeni 2019. 09:33

Dobro jutro i sretno svima danas :)
    Bubamara priča ti je omg,al dobro što si poslusala muža i što je na kraju sve dobro prošlo. Čestitke na bebici i uživajte kad ti ga donesu..vidi se da će malac biti žilav 😊
    Reserved vjerujem da nema goreg tako kad ne možeš vidjeti bebu i mogu mislit kako fali al dobro odnesu ih za naše dobro jer smo ipak preslabe da bi bili s nama cijelu noć. Odmori dok možeš :)
    Joj ja kad čitam jesenske kako im bebe plaču po cijele dane i noći i sisaju stalno bas se zapitam kako cu ja to...vjerovatno cu sjest i plakat skupa s njime 😁
    Čini mi se da sam na popisu pregleda vidjela Anniku,cekam da vidimo jel se tvoj malac okrenuo :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.