Jutro cure i sretno svima danas!
Bubamara cestitam na bebacu. Bas napeta cijela situacija al super da je sve dobro proslo!
Reserved bas mi je drago da ste ti i bebas napokon skupa i da uzivate 😁
Nama su na tecaju u vise navrata rekli da stvarno nije drama ako budemo od poroda slomljene i da zbilja mozemo trazit da po noci odnesu bebu. Kazu da ionak za 3 dana budes doma i samo je na tebi briga zauvijek. Nemam pojma kak ce meni bit i kak ce to sve proc, al nekak je utjesno kad ti to kazu. Uvijek slusam price od starijih teta i kolegica s posla koje su rodile dok jos sva rodilista nisu bila “prijatelj djece” i sve kazu da je to bilo izvrsno 😂 jer si bar malo uspio doc k sebi nakon poroda.
Jutro curke i sretno danasnjoj sestorki na pregledima!🍀
Petra sretno na OGTT-u! Nadam se da ce popodne biti fešta za dobar nalaz!😁
Bubamara čestitam! Nadam se da ste oboje dobro i da uzivate zajedno!🥰
Ja jutros zaspala...🙈kao dignut cu se i doruckovat pa opet natrag u krpe, al sam se nekak namjestila da sam tak cvrsto zaspala bez dizanja za dorucak☺️
Bubamara cestitam na bebici..to s polozajem bebe je bas nepredvidivo..ja sam isto napeta zbog te teme al kako bude bude..vazno da je sve dobro na kraju proslo...
Reserved i ti si carica😊 mali bumbar je bas veliki i zato ima vise snage vuci...sjecam se svog prvog poroda i cimerice koja je rodila bebu od 5 kg a moj 3 to je bila ogromna razlika..ona je bila puno rezana i jako su je bolili savovi pa bi joj ja malog podigla..ko da dizes dijete od skoro 2 mjeseca a ne novorođenče😂
Ovaj moj se rasteze okrece lupa stalno u nekoj dijagonali rebra/ jajnici u tom smjeru...pregled tek slj tj pa cemo vidjeti polozaj
Sretno cure danas na pregledima. Cekamo izvjesca 😊
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Bubamara čestitam i hvala na podjeljenom iskustvu, nek je bebač zdrav i sretan, a tebi brz oporavak želim i da ti ga što prije donesu.. Sretno!
Jutro cure! Bubamara cestitke na sincicu,bome filmska prica! Nek se sve dobro zavrsill❤
Kamo srece da moje rodilisre "prijatelj djece (neprijatelj majki)"ima opciju da ti uzmu dijete preko noci. Rooming je 0/24. Eto dokaza,ja iza pproda u 20h zavrsila na dvije operacije, budim se oko 3 ujutro u kvazi intenzivnoj (doslovce mrtva, rekli mojima u cekaoni da cemo vidjet do jutra kako cu reagirati i da je noc kriticna-zivotno ugrozena)moja malena u blizini mene na grijacu. Prebacuju me u sobu oko 7 ujutro skupa s njom (!!!) Jer nemaju takvih situacija. Necu grjesit dusu,sve su radili oko nje,nisam prstom makla al opet nisam se mogla dobiti dva dana. Srećom je sutila i spavala vecinom kao da razumije sve. Cetvrti dan sam pukla i rekla da sam premorena i onda su sestre za bebu naizmjenice ju znale uzeti i nunati. Ako imate priliku definitivno odmarajte,niste nista manje majka zbog tog. Reserved uzivaj u sincini❤
A evo mene s pregleda,zadnji prije bolnice, malo mi je ofrlje mjere radio,dobila sam uzv sliku na jednoj pise da ima 1300gr na drugoj 1500gr🙈😂 Al da nece biti velika beba (ni mala nije bila). I da ce me hospitalizirat u 36.tjednu. sad cu vidjet sta kazu u bolnici. Ostale mjere sve ok. Bris na streptokok 19 12.pa pisi termin Lorija. Sretno drugima danas😘
BubaMara cestitke! Stvarno wow prica ✨
Glavno da je sve dobro proslo 😄
Ja jos imam jedan pregled kod privatne, 20.12 i onda se prijavljujem u T ambulantu. 🙈
Mislim da cu tek tamo biti svjesna svoga stanja 😂
Bubamara cestitke na bebici i drago mi je da je sve dobro proslo😁
Lavice super za uredan pregled😁 sad nemas pregleda do 36.tt ili? nisam skuzila oprosti xd
Dobro jutro svima 😊 bas ste se raspisale pa pisem kaj sam popamtila
Bubamara cestitam i bitnk da je sve dobro proslo. Sad jedva cekam svoj pregled u cetvrtak 🤦🏼♀️
Mare mene isto trema uhvati kad citam jesenske 😂 znas kaj sam ja zakljucila, to je tak da placu cijele dane i noci i sisaju, al to zapravo traje jako kratko. Tak da treba to imati na pameti, da nece tako vjecno.
Mikio bitno je da beba raste, al je bome tvrdoglava kaj se tice tog polozaja. Kad onda ides u bolnicu na prvi pregled?
Bubamara cestitke na bebici i drago mi je da je sve dobro proslo😁
Lavice super za uredan pregled😁 sad nemas pregleda do 36.tt ili? nisam skuzila oprosti xd
Hvala Cima 😊 ,ne vec krajem ovog tjedna imam pregled u bolni i,danas dobila uputnicu,tamo me prate jednom tjedno do 36.tt i onda hospitalizacija do carskog,cca s 37tt. Vidjet cu koji jr plan u bolnici. Al navodno cim bebica bude spremna, oni bi radili tzv. "Hladni carski" jer ne smijem dobiti trudove da zbog oziljka ne pukne maternica.
Mikio super za pregled! Ma niie takav bauk carski,opusti se :)
I ne citajte jesenske ostale cure😂
Sortiraj odgovore
Najstariji