ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤ 2 dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    25. Studeni 2019. 11:43

PetraB sretno za ogtt, nadam se da doma aparatic pokazuje vise.
    Mare ja ne znam sto se zamaras sada sa situacijom na jesenjskim bebama. To su jesenjske bebe, nase zimske ce biti najbolje. 😬😁😎 To se ja tako tjesim. Mi i tako smo grupa u kojoj je sve drukcije i pomicemo granice pa mozda nase sve bas budu super. Vidis kako nam krenulo lijepo sa ovim bebicama sto su vec rodjene, mame se jos ne zale previse. A i ako placu sve je to u sluzbi. 
    Cestitam na urednim pregledima koji su do sad prosli. 
    Ja otisla do svoje dr opce jer ne mogu vise se boriti sa ranicom u nosu koja stalno krvari. I naravno upalila mi se sluznica zato mi i ne prolazi ta rana, a sad mi jos natekli i limfni na vratu pretpostavlja od toga, tako da mi je morala dati antibiotsku kremu sad par dana da zaraste jer to mi je sve vece i sve cesce krvari pa da mi se do kraja ne zagnoji jer onda cemo imati veci problem. Bas sam oduševljena s tom kremom, al sta je tu je shvacam da bi gore bilo pustiti to neljeceno. 

C1M4
    25. Studeni 2019. 11:48

Lavica27

C1M4

Bubamara cestitke na bebici i drago mi je da je sve dobro proslo😁
    Lavice super za uredan pregled😁 sad nemas pregleda do 36.tt ili? nisam skuzila oprosti xd

Hvala Cima 😊 ,ne vec krajem ovog tjedna imam pregled u bolni i,danas dobila uputnicu,tamo me prate jednom tjedno do 36.tt i onda hospitalizacija do carskog,cca s 37tt. Vidjet cu koji jr plan u bolnici. Al navodno cim bebica bude spremna, oni bi radili tzv. "Hladni carski" jer ne smijem dobiti trudove da zbog oziljka ne pukne maternica.
    Mikiosuper za pregled! Ma niie takav bauk carski,opusti se :)
    I ne citajte jesenske ostale cure😂

Ahaaa, joj, pa tvoja bebica onda brzo dolazi🙈🙈😁 i neces morat bit dugo u bolnici hvala bogu😁

Red Fox
    25. Studeni 2019. 12:04

Mikio kad sam se ja prvi put narucivala nazvala sam ambulantu za visokorizicnu, imas broj na njihovoj stranici, ak nemres naci mogu ti kopirati link. Objasnila sam zakaj me salju i onda su me oni stavili kod doktora. Mislim da ti je tamo svaki doktor strucnjak za odredene slucajeve pa te tak onda dodijeljuju. Ja sam onda uputnicu donjela na taj prvi pregled. Mozda te posalju dolje da se upises ili tak nesto. Mene su imali u sustavu zbog prosle trudnoce.
    Lavica tebe sam zaboravila 🤦🏼‍♀️ cestitam na pregledu i najvaznije da cea biti sto duze domeka 😊 

• Stelle123
    25. Studeni 2019. 12:20

Bebe placu, al to traje samo do trece godine😂😂😂 Kasnije cupaju zivce na druge nacine. Anyway jos jedan savjet, osim odmorit se u bolnici, ako sisanje, mlijeko ne ide prvih par dana, nemojte bit lude i odbijat nadohranu, nece im se nista dogoditi od malo tog mlijeka, dapace nece dehidrirat i mucit se. To je greska koju svakako necu ponovit ako se nadjem u takvoj situaciji.

url=https://lilypie.com]

Aristea
    25. Studeni 2019. 12:23

Hej cure!!! Nisam se javljala nervoza me pere pred kraj kad ce više hahha :) ugl cerviks nestao, omekšano, 1 cm do glave i ovoja.   Ctg odlican i kaze Goluža čekamo samo trudove :) hehe

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• thinkpink1
    25. Studeni 2019. 12:24

Mikio jel si dobila odgovor iz DZ Zapad za pedijatra?
    Lavice super za pregled! Jel postajes svjesnija da se blizi "taj" dan?  Super da ce te drzati dosta ranije pod kontrolom zbog predhodnog iskustva...

DeeDee
    25. Studeni 2019. 12:25

Meni danas počinje tečaj, baš sam uzbuđena i bed mi je šta ne može dečko samnom, baš su u blesavo vrijeme stavili. Baš me zanima da li će me smiriti ili još više prestrašiti :D
    I čekam pregled u četvrtak, sve mi se čini da se beba spustila jer već dva dana osjećam konstantan pritisak na pipii, sad sam bila u šetnji s psom jer je prvi sunčani dan u mjesecu pa smo malo uživale, al brate mili, mislila sam da će mi ispast putem, baš neki čudan osjećaj. :S

[/url

Lavica27
    25. Studeni 2019. 12:29

Deedee ja imam isti takav osjecaj i uzv je potvrdio da mi se "nasadio"glavom na cerviks,tako da ono sto mi je nelagodno vjerojatno je isto i kod tebe. 
    Thinkpink zapravo cijelo vrijeme si govorim kao ima vremena ima vremena... i onda shvatim da je za koji dan 12.mjesec i da je to jako jako blizu. Iskreno cak ne razmisljam o porodu tj carskom i bolovima nego kako ce mala dok sam ja hospitalizirana (naravno da ima tatu babe i dede al je jako vezana ubzadnje vrijeme za mene,moze plakat sat vremena po noci dok ja ne dodjem a ne muz) i kako cemo s njih dvoje odjednom. Vise me to brine🙈🙈 
    Kad tebi planiraju CR?

Aristea
    25. Studeni 2019. 12:39

Bubamara čestitam!!! Zelim ti brz! oporavak!!❤️❤️❤️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• piba7
    25. Studeni 2019. 12:43

Jutro svima, 
    Bubamara čestitke i hvala na podijeljenom iskustvu.
    Ja ću izluditi sama sebe do pregleda u srijedu. Od jučer ujutro imam povremena probadanja skroz nisko dolje u trbuhu zbog čega sam sva izbezumljena. Naravno da sam detaljno sve proguglala i zaključila da ću roditi za par dana 🤦‍♀️
    U takvom sam strahu i panici da to nije normalno. 
    Curka se od jučer posebno aktivirala, po svuda ju osjećam i baš me sve boli i zulja.  Em što mi se javila pod rebra em što me nabija po mjehuru. 
    Ne bi voljela ranije roditi, da bar još minimalno 2 tjedna ništa ne krene.
    Sretno svima danas na pregledima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.