Stelle a e, tanka je tutica iako plišana.. A za slučaj da je previše onda će ić štramplice, body benkica i medo odjelce.. Možda još ubacim skroz tanku pamučnu tuticu za ispod odjelca.. Vidit ćemo.
Moj muz je zadnji put nesto zaboravio jer se baka umisala pa je ona po svome od prije 40 godona
Srica da je bilo lito.
url=https://lilypie.com]
Moj muz je zadnji put nesto zaboravio jer se baka umisala pa je ona po svome od prije 40 godona
Srica da je bilo lito.
🤣🤣🤣🤣🤣 A meni sveki kako je prala i peglala tu deblju robicu kaže da uzmem vreću skafander jer će mi bit to sve što sam nabrojala malo.. Ajme majko.. Ako mi se ona upetlja mali će prokuhat..
Joj ja stvarno ne znam sta je tim ljudima i temperaturom. Znaci njegova stran skroz poludila. Kao djetetu mora biti fuuuuul toplo. 30 stupnjeva u kuci. Mora mu biti kao, i sad njih citiram, piletu pod zaruljom. Sva sreca pa mm dijeli moje misljenje pa ce im on odbrusit bude li trebalo, necu morat ja. Iako sam primijetila da mi je tolerancija ravna nuli pa im kazem sta mislim
Koliko znam, sobna temperatura gdje beba boravi treba biti oko 24 stupnja. Ne smije biti hladno, ali ni pretoplo. I beba je covjek, ako se nama suse usta od topline, suse se i bebi...navlaciti je i pregrijavati nike dobro...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Joj ja stvarno ne znam sta je tim ljudima i temperaturom. Znaci njegova stran skroz poludila. Kao djetetu mora biti fuuuuul toplo. 30 stupnjeva u kuci. Mora mu biti kao, i sad njih citiram, piletu pod zaruljom. Sva sreca pa mm dijeli moje misljenje pa ce im on odbrusit bude li trebalo, necu morat ja. Iako sam primijetila da mi je tolerancija ravna nuli pa im kazem sta mislim
Anna nama je uvijek grijanje na 23° i kad je bebica tu tek dosla. Pricala sam da smo samo dodatno zagrijavali kupaonu kaloriferom pred kupanje (i dan danas tako radimo) jer ipak se dugo koprca u kadi pa i nama odraslima bude hladno. Istina da oni nemaju termoregulaciju pa zato imaju dugi bodi zimi i jos preko neku majcicu, u proljece je moja bila samo u bodiju i dugim hlacicama. Prebacila bi joj dekicu kad je spavala. Sve po osjetu. A oni nek se zagrijavaju pod lampom🤦♀️
Pa da. I mi cemo tako. Znaci jedino kad je kupanje pojacati grijanje. Al ono ne mogu vjerovati kakve sve bedastoce cujem. Samo nek mi nesto prigovore ovako hormonalnoj hahahha
Meni mama uvijek prica kak sam znala u hladnom spavati dok sam mala bila i nikad nisam bila bolesna..prvi put sam se razbolila s 5 godina i to upala uha. A brata su macali i pacali pa je vječno bolezljiv bio. Kod nas je i sad temp oko 21-22...vec kad je na 23 mi je prevruce.
Ne znam kako vi al ja sam pola dana prespavala..sta cu radit po noći tko zna 😁
Meni je Jovancevic napisao da je idealno 21-22 stupnja danju u stanu.
Sortiraj odgovore
Najstariji