Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    09. Kolovoz 2018. 12:34

barbiemama

Ana89

Mislim da da. Čisto provizorno. I meni je bio ispod donje granice zadnji put..

toga se u biti grozim jer mi je uvijek jako muka, do granice da padnem u nesvijest, ako nešto ne pojedem do 8 ujutro. znam da pretraga nije ništa strašno, ali mene od početka trudnoće mori da neću moći toliko bez hrane i da će mi biti užasno loše.

Ja jedem čim otvorim oči. A jučer me uhvatila skoro nesvjestica samo od naglog pada tlaka. Grozi me da moram gladovati zbog / do pretrage. Netko će me morati dizati iz nesvijesti 😅😅

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

_svjesna
    09. Kolovoz 2018. 12:51

Cure pretraga se radi u 24 tjednu i mislim da je obavezna za sve trudnice, i radi se odmah ujutro, nakon cjelonocnog “gladovanja”. Ja sam ju radila tri puta do sada van trudnoce, i osim sto mi ruke budu modre i vene unistene nista drugo mi ne smeta. Jedem navecer do 20h i ujutro u 7 u laboratoriju. S tim da cu sljedeci ogtt traziti samo 3 vadjenja krvi, ranije sam 5 puta vadila 🙈

• Kani07
    09. Kolovoz 2018. 13:04

barbiemama

Ana89

toga se u biti grozim jer mi je uvijek jako muka, do granice da padnem u nesvijest, ako nešto ne pojedem do 8 ujutro. znam da pretraga nije ništa strašno, ali mene od početka trudnoće mori da neću moći toliko bez hrane i da će mi biti užasno loše.

Barbie mislim da moramo svi taj test meni je za 2 tjedna iako imam nizak secer i imam taj problem ako ne pojedem da mi slabo dode i dr mi je rekla da normalno pojedem da se ne nalivam sokova i to ali da doruckujem kaze da dosta trudnica posti dan,dva prije onda imaju lazni rezultat pa valjda zna sta govori a i ja se grozim one slatke vode😑

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    09. Kolovoz 2018. 13:07

Kani07

barbiemama

Ana89

Barbie mislim da moramo svi taj test meni je za 2 tjedna iako imam nizak secer i imam taj problem ako ne pojedem da mi slabo dode i dr mi je rekla da normalno pojedem da se ne nalivam sokova i to ali da doruckujem kaze da dosta trudnica posti dan,dva prije onda imaju lazni rezultat pa valjda zna sta govori a i ja se grozim one slatke vode😑

Ako je tebi za 2, meni bi trebala bit slijedeći tjedan. Omg. Mrzim slatku vodu. 
    Još se sjećam onih priprema za svoj prvi ct. Ona grozna tekućina. Nikad čišća crijeva i nikad gladnija nisam bila  😗😗. Bad memories.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    09. Kolovoz 2018. 13:10

Ana89

Kani07

barbiemama

Ana89

Ako je tebi za 2, meni bi trebala bit slijedeći tjedan. Omg. Mrzim slatku vodu.
    Još se sjećam onih priprema za svoj prvi ct. Ona grozna tekućina. Nikad čišća crijeva i nikad gladnija nisam bila 😗😗. Bad memories.

Je 24.8 imam kontrolu i taj test i tada sam 24 tocno,muz ce s menom jer bojim se od tog da se ne obandracim ionako mi je tlak na podu konstantno

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    09. Kolovoz 2018. 13:11

Ana89

Aplikacija mi izbacuje da se između 24. i 28. tt radi OGTT. Zbilja? I da za to moraš piti šećernu vodu i onda vađenje krvi?
    Uzima li se još koji vaginalni bris do kraja?
    Znam da i uzimaju krv za Coombsov test.

Da. Ja sam bas danas vadila ogtt i ubilo me poslje mi pozlilo tak kaj mi je mama hitnu zvala 😓

❤N i V💙

• Strudlica
    09. Kolovoz 2018. 13:18

truskawka

Ana89

Aplikacija mi izbacuje da se između 24. i 28. tt radi OGTT. Zbilja? I da za to moraš piti šećernu vodu i onda vađenje krvi?

Da. Ja sam bas danas vadila ogtt i ubilo me poslje mi pozlilo tak kaj mi je mama hitnu zvala 😓

Ma daaa? Pa šta ti točno bilo?

barbiemama
    09. Kolovoz 2018. 13:19

ja idem na pregled tek 30.8. tada ću već bit u 26.tt. znači, tad će i meni dati. 

Truskawka, mislim da će i meni nažalost tako biti :(

• Strudlica
    09. Kolovoz 2018. 13:20

Svima sretno danas i sutra 
    Mi imamo smrtni slučaj u obitelji pa sve nešto naopako. I sve me danas žulja i zateže u trbuhu,teško se gurim i dižem lijevu nogu.Valjda jer sam jučer provela cijeli dan na nogama i u pokretu...

• Kani07
    09. Kolovoz 2018. 13:24

truskawka

Ana89

Nemoj ne plasit koliko to traje

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.