Mislim da da. Čisto provizorno. I meni je bio ispod donje granice zadnji put..
toga se u biti grozim jer mi je uvijek jako muka, do granice da padnem u nesvijest, ako nešto ne pojedem do 8 ujutro. znam da pretraga nije ništa strašno, ali mene od početka trudnoće mori da neću moći toliko bez hrane i da će mi biti užasno loše.
Ja jedem čim otvorim oči. A jučer me uhvatila skoro nesvjestica samo od naglog pada tlaka. Grozi me da moram gladovati zbog / do pretrage. Netko će me morati dizati iz nesvijesti 😅😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Cure pretraga se radi u 24 tjednu i mislim da je obavezna za sve trudnice, i radi se odmah ujutro, nakon cjelonocnog “gladovanja”. Ja sam ju radila tri puta do sada van trudnoce, i osim sto mi ruke budu modre i vene unistene nista drugo mi ne smeta. Jedem navecer do 20h i ujutro u 7 u laboratoriju. S tim da cu sljedeci ogtt traziti samo 3 vadjenja krvi, ranije sam 5 puta vadila 🙈
toga se u biti grozim jer mi je uvijek jako muka, do granice da padnem u nesvijest, ako nešto ne pojedem do 8 ujutro. znam da pretraga nije ništa strašno, ali mene od početka trudnoće mori da neću moći toliko bez hrane i da će mi biti užasno loše.
Barbie mislim da moramo svi taj test meni je za 2 tjedna iako imam nizak secer i imam taj problem ako ne pojedem da mi slabo dode i dr mi je rekla da normalno pojedem da se ne nalivam sokova i to ali da doruckujem kaze da dosta trudnica posti dan,dva prije onda imaju lazni rezultat pa valjda zna sta govori a i ja se grozim one slatke vode😑
💜Karla💜Nicol💙Anton
Barbie mislim da moramo svi taj test meni je za 2 tjedna iako imam nizak secer i imam taj problem ako ne pojedem da mi slabo dode i dr mi je rekla da normalno pojedem da se ne nalivam sokova i to ali da doruckujem kaze da dosta trudnica posti dan,dva prije onda imaju lazni rezultat pa valjda zna sta govori a i ja se grozim one slatke vode😑
Ako je tebi za 2, meni bi trebala bit slijedeći tjedan. Omg. Mrzim slatku vodu.
Još se sjećam onih priprema za svoj prvi ct. Ona grozna tekućina. Nikad čišća crijeva i nikad gladnija nisam bila 😗😗. Bad memories.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ako je tebi za 2, meni bi trebala bit slijedeći tjedan. Omg. Mrzim slatku vodu.
Još se sjećam onih priprema za svoj prvi ct. Ona grozna tekućina. Nikad čišća crijeva i nikad gladnija nisam bila 😗😗. Bad memories.
Je 24.8 imam kontrolu i taj test i tada sam 24 tocno,muz ce s menom jer bojim se od tog da se ne obandracim ionako mi je tlak na podu konstantno
💜Karla💜Nicol💙Anton
Aplikacija mi izbacuje da se između 24. i 28. tt radi OGTT. Zbilja? I da za to moraš piti šećernu vodu i onda vađenje krvi?
Uzima li se još koji vaginalni bris do kraja?
Znam da i uzimaju krv za Coombsov test.
Da. Ja sam bas danas vadila ogtt i ubilo me poslje mi pozlilo tak kaj mi je mama hitnu zvala 😓
❤N i V💙
Aplikacija mi izbacuje da se između 24. i 28. tt radi OGTT. Zbilja? I da za to moraš piti šećernu vodu i onda vađenje krvi?
Da. Ja sam bas danas vadila ogtt i ubilo me poslje mi pozlilo tak kaj mi je mama hitnu zvala 😓
Ma daaa? Pa šta ti točno bilo?
ja idem na pregled tek 30.8. tada ću već bit u 26.tt. znači, tad će i meni dati.
Truskawka, mislim da će i meni nažalost tako biti :(
Svima sretno danas i sutra
Mi imamo smrtni slučaj u obitelji pa sve nešto naopako. I sve me danas žulja i zateže u trbuhu,teško se gurim i dižem lijevu nogu.Valjda jer sam jučer provela cijeli dan na nogama i u pokretu...
Nemoj ne plasit koliko to traje
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji