Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    08. Kolovoz 2018. 07:17

Salatica9192

Ja budnaa, prevrcem se i kukam cijelu noc. Grloo mi otpada, nmg da vjerujem da ovoliko moze boljeti grlo :O Oci suze, smrcam. A Boze sacuvaj, prehladi se u sred ljeta. Tacno je stvarno drugo stanje, jer ja bolesljiva (u smislu temperature, grlo) nisam. Bojim se da opet ne dobijem temp :( Sta smijemo u trudnoci za grlo? Imate li neki domaci recept ili smijemo i septolete neke?
    Inace nije vruce, sve je otvoreno. Mozda me to i zeznulo.

Salatica imaš Tantum verde sprej za grlo, mislim da on može u trudnoći. Brz oporavak želim 😘

• Kani07
    08. Kolovoz 2018. 07:24

Jutro cure !Ja sam ustala kao da me neko gazio,odvratno.
    I meni je grlo crveno al nije ni cudo hladno pijem jer ja toplo ne mogu pit,napravim caj od brusnice i led stavim😊.Klima me toliko zivcira al sta cu kad je vruce za poludit.Uglavnom prava razmazena trudnica😅😅😅

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    08. Kolovoz 2018. 07:49

Evo uspila procitat 15str zaostataka 🤣🤣
    Vratio se muz na more i odma ne uspijem sve popratiti.. Budna od 5.21, wc i nikako zaspat uzmem mob da citam zaostatke on se probudi i pita ocemo setat tako da smo od 6 do 7 ishodali 4km 😁💪 za rano jutro  i dobar pocetak dana 😊😉
    Ne mogu se ni nadovezat na sve sto pisale, al takodjer za muza izivcira kad kaze vratit cu se tad i tad i onda se to oduzi za sat vremena i onda mi kazr posli da sam ja ljuta stalno, za poludit 🤣
    Za grlo isla pastile islandski lisaj koje mi nisu nista pomogle 🤣 i takodjer neki bomboncici iz ljekarne od trputca koji su mi fora 😊
    Lijepe busice svima 😍😍

Pticaselicazgst
    08. Kolovoz 2018. 08:20

Maggie znam kako ti je, mi smo isto imali jednu fazu gdje se nismo bas najbolje razumjeli. Ocito s obzirom na novu situaciju se jednostavno nismo mogli brzo priviknuti na to. Nakon jednog temeljitog i kvalitetnog razgovora mogu rec da smo oboje sazrijeli i stvari su se promjenile. Mislim da se svaki par susrece s tim problem. I da ga uspjesno rijese uz razgovor i trud 😊
    Salatice ja sam ti jos uvijek sva smrkava  kasljem, kisem i boli grlo. Isla sam vadit i krv, sve je u redu nema upale. A ove prirodne stvari pomazu kako kad. Isto uzimam islu pastile, sirup od islandskog lisaja.. ja se isto uvijek razbolim ljeti i sad me trta da se ovo ipak ne pogorsa i zavrsim na antibioticima. Valjda neću 🙂
    Cekam trajekt za Vis, jedva cekam da krenemo 😎 

Vanda..
    08. Kolovoz 2018. 08:42

Pozdrav curke, kako ste danas? 

Htjela se nadovezati za raznorazne osipe ispod grudi, ja sam imala velikih problema s tim, znoj + velike grudi pa je znalo svasta poiskakati, cak sam morala i doktoru zbog toga jer sam imala nekakve upale.  Savjet od njega je bio da stavljam djecji puder. I mogu reci da pomaze. Pa eto, mozda pomogne nekome.. 

Maggie drzi se. Ja svog zovem princeza i za prosli Bozic sam mu kupila krunu da upotpunimo te njegove princezicaste ispade. 
    Ponekad se mi postavimo kao jaci dio tandema, a oni se jako brzo naviknu na to. 
    Sad mi je ponekad zao sto nisam u vise situacija glumila nemocnu i kilavu zenicu. 

Salatica9192
    08. Kolovoz 2018. 08:48

Hvala na savjetima. Uzela sam neke Panthenol septolete (dozvoljene u trudnoci) na preporuku farmaceuta, a nisu skupe i čaj da ispiram grlo. Htjela sam i Tantum sprej, ali reko nagomila previse, vidjecu hoce li mi pomoci ovo prvo.
    A imala sam i ja osip po stomaku, i stavljala bebi puder  i proslo. Trudnice su sklone tom. Bitno je da bude suvo tu, kao i kod beba :P 

Mina93
    08. Kolovoz 2018. 08:58
    Evo i mi smo narasli, jucer 22tt
    Evo i mi smo narasli, jucer 22tt

Ana89
    08. Kolovoz 2018. 09:14

Mina, lijepa 😍😍 Kako svaka raste drugačije 😍😍😍 Nekima strši kao umjetni trbuh ( kao meni!!😂😂), nekima izgleda tako prirodno heh 😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    08. Kolovoz 2018. 09:26

Mina divna busica i fit mama 😊😍
    Btw jel to imas istetoviran vjencani prsten? Meni je to prekrasnoo. Htjela sam i ja, al je muzu bilo bzvz. 😅

barbiemama
    08. Kolovoz 2018. 09:45

Mina, predivni ste <3

ja na poslu i brojim dane do petka kao zatvorenici :D

Maggie, drži se. razumijem da te smetaju njegovi kasni dolasci doma, to bi i mene smetalo. razgovaraj s njim bez napadanja i budi strpljiva. i njemu se događaju promjene u životu i vjerojatno mu svašta prolazi glavom, kao i nama uostalom.

inače, ja nekako ne očekujem da previše sudjeluje u razgovorima o robici, namještaju i slično. čak mi je draže da sve sama odaberem jer nemamo baš isti ukus. ovako sve obavim na brzinu i po svom guštu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.